5 obiceiuri «obligatorii» pentru succesul tău în 2023

5 obiceiuri «obligatorii» pentru succesul tău în 2023

Indiferent cum arată viața ta acum, știi că ești CO-Creator și nu poți lăsa la întâmplare următoarea etapă. Poate în 2022 te-ai simțit blocat și nu ai văzut ce depinde cu adevărat de tine, poate că încă ai o "suferință" pe care nu ai eliberat-o și te protejezi de expunere.

Analizând din perspectiva numerologică, îți recomand să implementezi 5 noi obiceiuri, care te vor asigura că ești pe vibrațiile lui 2023. Cumva îți recomand "pașii de dans" ca să te bucuri de muzica lui 2023. Sper că ai înțeles metafora...

Nu intru în semnificația detaliată a cifrelor care ne explică la ce să fim atenți în 2023 (3, 5, 7) și voi trece direct la ce poți face tu.

1. Curiozitatea

Chiar îți dai voie în fiecare zi să fii o persoana curioasă, ca un copil mic care știe "că nu știe" și pune mâna peste tot și întreabă "De ce", "Cum", "Când" etc.

Ca și adult responsabil, poate ai impresia că deja tu le știi pe toate, nu te mai impresionează nimic, nu te mai entuzismezi ușor, nu mai studiezi domenii noi, nu explorezi mai mult.

În 2023 îți recomand să-ți adaugi curiozitatea în programul zilnic și să nu adormi până nu descoperi ceva nou, până nu ai informații noi față de ziua precedentă. Poate e nevoie să te apuci să studiezi un domeniu nou, să-i descoperi mai mult pe cei din viața ta, să-ți diversifici activitatea, să dezvolți noi proiecte.

Decide ACUM cel puțin 3 lucruri pe care să le înveți. 

2. Spiritul de joaca

Poate ca și curiozitatea, ideea de "a te juca" ți se pare o chestiune de copil, sau crezi că doar o persoană naivă și iresponsabilă se mai joacă. Ei bine, acest spirit de joacă este necesar în 2023. Ai nevoie să-ți recapeți pofta de aventură, de a testa lucruri noi, de a face pe bufonul uneori, de a glumi, de a risca, de a trai cu pasiune, de a te îndrăgosti, de a fi nonconformist, de a te bucura de lucruri mici, de a străluci în fiecare moment etc.

Nu-mi spune că tu nu ai asemenea comportamente, că tu ești o persoană pragmatică și serioasă și nu te poți juca. Nu ai vrea ca viața să se joace cu tine, nu?!

Acest nou obicei te va face o persoană mult mai liberă, o persoană eliberată de convingeri limitative, o persoană creativă și cu o intuiție deosebită.

3. Schimbarea

Capacitatea de adaptare la schimbare e o mare provocare, mai ales pentru persoanele rigide și conservatoare (de exemplu: persoanele născute într-o zi de 4, 13, 22, 8, 26, etc). Dacă ai mare rezistență la schimbări (de orice fel) nu o să-ți fie ușor în 2023. Ce ai zice dacă ai face în fiecare zi o mică schimbare? Exemple: schimbi ceva în felul în care te îmbraci, schimbi traseul obișnuit către birou/ casa, schimbi rutina de seară cu ceva mai relaxant, schimbi locul la masă, schimbi felul în care comunici ce simți fată de o persoană dragă etc.

Propune-ți ACUM 3 schimbări pe care să le faci astăzi!

4. Observarea

Dacăar fi o școală obligatorie pentru toată lumea, cred că ar fi aceea în care învățam rolul de observator. E rolul în care analizăm o situație, o discuție, fără să o judecam, fără să ne implicam emoțional și ne dăm voie să vedem și perspective diferite față de ceea ce gândim sau simțim noi. Multe persoane mi-au spus că e foarte greu să rămână chiar și câteva minute în rol de observator, să nu se "bage" să rezolve ei situația, să nu-și evidențieze punctul de vedere.

Chiar mi-a spus cineva: "Corina, mă simt atât de inutilă să stau doar să observ discuția intre copiii mei care s-au împăcat după o ceartă și să nu mă bag să le dau sfaturi". Oare nu sunt mai valoroase sfaturile "la rece", oferite când ei sunt dispuși să le audă, fără să se simtă certați?!

A sta în observare este o treaptă necesară în dezvoltarea spirituală, este o treaptă obligatorie către "iluminarea" către care mulți oameni tind. Când observi cu adevărat viața, poți "curge" cu ea, nu te lupți, nu-ți pierzi energia, nu opui rezistență la ce nu depinde de tine, nu te pierzi în scenariile de viață ale altora și îți vezi clar drumul/ destinul/ misiunea.

5. Socializarea

Pare că socializăm ușor și mult în ultimii ani, dar oare este așa?! De fapt, chiar folosim eronat acest cuvânt. Vrem să ne referim la "a dezvolta o relație de prietenie", însă traducerea lui este alta.

Scopul în 2023 chiar este să dezvoltam cât mai multe conexiuni și relații de prietenie. Ele ne vor asigura succesul. Doar că după emoțiile intense stârnite în 2022 cam greu să ne apropiem de oamenii pe care nu-i cunoaștem. Foarte greu avem încredere să facem primul pas către o persoană cu care nu am interacționat până acum. Stăm în stare de alertă, ne e teamă că ne amăgim și avem impresia că la un moment dat ne va face să suferim.

Cu toate aceste convingeri, în 2023 chiar e necesar să riscăm să ne împrietenim mai mult, să dezvoltam diverse colaborări sau parteneriate, să le dam o șansă celor din jurul nostru. Așa cum făceam în copilărie când ne jucam imediat cu un copil văzut prima dată .

Îți spuneam că sunt 5 obiceiuri noi, de fapt sunt 5 atitudini sau 5 intenții cu care să-ți trăiești fiecare zi. Chiar nu vrei să se mai scurgă cele 24 de ore dintr-o zi la întâmplare, nu?

Fiecare om trece prin multe experiențe grele și ușoare, ele sunt parte din procesul de evoluție. Nu situația în care ne aflamla un moment dat ne definește, noi oricum SUNTEM indiferent de context.

Descoperirea de sine e un proces continuu, azi aflam ceva, mâine altceva, și de fapt de ce nu am decide să fie o bucurie acest proces?! De ce săne supărăm că nu știm totul despre noi? Hai să privim viața noastră ca un copil curios?... și ne armonizam și cu 2023.

Îți sunt alaturi daca simți nevoia de ghidare!

Mai multe informații specifice despre 2023 vei descoperi în Atelierul Previziuni 2023, sau poți rezerva o sesiune personală de numerologie.

Cu drag!
Corina Stratulat

11
Ești antreprenor? Află cum îți poți recruta eficie...
Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor,...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor