Inspirație, claritate, informație și emoție!

Perioada actuală ne-a impus schimbarea pe toate planurile mai repede decât ne așteptam. Însă, știm că fiecare persoană are o anumită capacitate de adaptare, atât la informație și modul de lucru, de trai. Sunt o mulțime de factori exteriori care generează frica și panica, iar aceste emoții duc la o scădere a eficienței și a productivității.

Pentru a putea performa, un business are nevoie de o echipă unită, de angajați care se sprijină și se acceptă.

Evenimentele seci de altădată nu-i mai ajută pe angajații tăi sau oamenii din comunitatea pe care o conduci.

Am observat în zecile de cursuri și workshop-uri susținute în ultimii ani cât de dornici de conectare sunt oamenii. Au atât de multă nevoie de informație despre provocările lor zilnice pentru a ajunge la acel echilibru emoțional.

Fie că ne place sau nu, perioada 2022-2029 este cea mai intensă din perspectivă emoțională. Oamenii au nevoie să simtă empatie, să fie ascultați, să li se acorde atenție stărilor emoționale pe care le au. Și aici ne referim și la oamenii bine pregătiți profesional, experți în domeniul lor, care se confruntă cu multe dezechiliibre emoționale.

Tocmai aceste dezechilibre
emoționale sunt cauzele

Mă bucur să fiu parte ca speaker în cadrul evenimentelor corporate și mai ales să ofer suport în strategia de resurse umane, formarea echipelor puternice, cu un grad mare de fidelitate.

Creez sesiuni de tip seminar sau workshop pentru grupuri, pe diverse teme, care să susțină nevoile oamenilor și ale organizației.

Într-un limbaj plin de inspirație și sursă de motivație, ofer oamenilor o nouă perspectivă a potențialului pe care îl au, ce depinde de ei și ce oportunități au prin colaborarea avută.

Folosind cunoașterea dată de numerologie, și metode din dezvoltarea personală și spirituală, voi împărtăși acele informații care vor reda bucuria și motivația de a fi împreună ca echipă sau comunitate, de a îndeplini obiective și de a fi recunoscători pentru ceea ce avem. 

Angajații sunt de cele mai multe ori ca o “familie și au nevoie de atenție, de a fi ascultați și motivați către performanță. 

Dacă ai o echipă și vrei sa organizezi un eveniment cu adevărat util, completează formularul de mai jos pentru o discuție preliminară.

Nu subestima forța interioară și dăruirea unui angajat care simte că e parte dintr-o echipă, dintr-o organizație. Pentru asta are nevoie să se cunoască, să se accepte și să fie inspirat. Are nevoie de echilbru emoțional, are nevoie de încredere în oamenii de lângă el și de o viziune.

Scrie-mi și vom stabili o scurtă discuție despre echipa ta.

Teme abordate

În luna decembrie, cu ocazia evenimentelor de tip “Christmas Party”, tema recomandatavă este “Setarea obiectivelor pentru următorul an. Previziuni numerologice 2024”, dezvoltată într-un limbaj prietenos și relaxat. Sesiunea poate dura între 90 și 180 de minute. 
Tema și durata sesiunilor de grup le stabilim impreuna, pe baza unei analize a nevoilor sau a conceptului de eveniment programat.

Formular rezervare