Este momentul să afli mai multe lucruri esențiale despre tine și potențialul cu care te-ai născut.

Fiecare om se naște cu anumite talente, tendințe și predispoziții și doar cunoscandu-le poate ajunge la succes și fericirea dorită. Potențialul irosit și degradarea, nefericirea în relații, sărăcia și boala apar în viața omului când el nu se cunoaște sau își anulează forțele și atuurile cu care s-a născut. Omul este frustrat și nu are energie când nu-și cunoaște “drumul”, când trăiește la întâmplare, fără sens.

Educația trebuie să sustină acel potențial cu care omul este deja înzestrat, să-i evidențieze abilitățile puternice, să-l ajute să strălucească  și să aibă o contribuție în lume.

Cum obținem aceste informații? Folosind data de naștere!

Data ta de naștere este sursa informației de care ai nevoie. Folosind analiza numerologică, iți voi detalia acele informații esențiale despre capacitățile pe care tu le ai, nevoile de bază și ce depinde de tine pentru a-ți crea viitorul pe care îl meriti.

Probabil că te întrebi cum te-ar putea ajuta numerologia real în viața ta de zi cu zi?! Crezi că doar tu știi cu ce te confrunți, cât de complicată e viața ta sau chiar ai ajuns la concluzia că orice ai face, realitatea ta prezentă nu se schimbă?

Hai să-ți împărtășesc câteva lucruri care sper să-ți aducă claritate pe ceea ce poți face și ceea ce nu este în puterea ta.

Fiecare persoană se naște cu o SOARTA și un DESTIN. Multe persoane fac confuzie între acești termeni și renuntă la orice inițiativă și exclud orice perspectivă din care pot afla mai multe lucruri despre propria persoană.

 

Soarta reprezintă toate aspectele din viața ta care se desfășoară independent de voința ta. Sunt anumite experiențe pe care le-ai avut sau treci chiar acum prin ele și intradevar nu poți schimba contextul.( legate de vietile anterioare sau familia si neamul in care te-ai născut). Cumva, acele experiențe care seamănă cu o zi în care condițiile meteorologice te încurcă sau îți fac ziua mai bună. În momentul în care le observi, le accepți, te detașezi și privești cu smerenie experiența avută e posibil să se închidă.

DESTINUL reprezintă suma acțiunilor noastre de zi cu zi, tot ceea ce gândim, simțim, facem și rezultă o experiență creată de noi. Adică destinul este DEPENDENT de noi.

 

În analiza numerologica ( numerograma) înregistrată, iți voi interpreta:

 • vibrația interioară (lumea ta interioară, ce nevoi și dorințe ai, principalele instincte)
 • vibrația exterioară (comportamentele tale automate când ești între oameni și cum ești perceput)
 • drumul către destin ( ce resurse poți folosi pentru a ajunge mai ușor către misiunea ta personală/destin)
 • cifra destinului ( cel mai important ghid în fiecare decizie pe care o iei)
 • provocările karmice/soarta ( aspecte care te pot bloca sau experiențe care nu depinde de tine)
 • matrița psiho-energo-informațională. Cele 9 sisteme, 9 tipuri de inteligenta umana care ne arata: capacitatea ta psihica, emoțională, cum funcționezi la nivel energetic, capacitatea cognitiva, rezistenta corpului fizic, energia sexuală, energia banilor, conexiunea cu Divinitatea, inteligenta intelectuala, etc.
 • Activități favorabile ( ca job sau afacere personală) în funcție de talentele tale native. Iți pot recomanda posibile profesii sau domenii de activitate potrivite tie.
 • Posibile compatibilități și recomandări pentru relația de cuplu.
 • Etapa vieții în care te afli. Ce decizii poți lua în funcție de vibrația anului din Ciclul de 9 ani și anul calendaristic.

Nu stiu daca e momentul să primești aceasta informație profunda și o perspectivă obiectivă despre potențialul tău.

Decide în funcție de răspunsurile pe care le dai la întrebările de mai jos.

 • Simti că îți trăiești cu adevărat viața, conștient, sau zilele trec și nu-ți dai seama cum se scurg?
 • Simți că te lupți sau iei viața ca o aventură?
 • Cum este viața ta acum? Te simți cu adevarat împlinit cu ceea ce faci?
 • Cum simți că este evoluția ta profesională?

Daca nu-ți e clar ce depinde cu adevărat de tine pentru mai multă armonie în relații, mai mult succes financiar sau o stare de sănătate ideala, informația pe care ți-o voi furniza iți va lamuri multe “necunoscute”.

Voi folosi metoda lui Pitagora pentru analiza datei tale de naștere. Îmi va oferi codul numerologic personal ( are aproximativ 15 cifre) și printr-o serie de indicatori calculați și interpretați, vei avea informația necesara.

Bazele numerologiei au fost puse de Pitagora în anul 600 I.H. În numerologie, numărul înseamnă mult mai mult decât o cantitate și este văzut drept o calitate sau un simbol. Numerologia este o știință și, de aceea, numărul reprezintă o valoare abstractă, metafizică. Astăzi este deja cunoscut faptul că cifrele conțin date despre însușiri ale psihicului uman, despre abilitățile personale, dar și despre subconștient.

Numerologia este o cercetare desfășurată asupra vibrațiilor,  iar cifrele de la 1 la 9 reprezintă un ciclu complet de vibrații.

Numerograma pe care o pot realiza pe baza datei tale de naștere va fi sub formă inregistrată.

Vei avea acces la ea în contul creat pe aceasta platforma.

Timp de realizare: maxim 10 zile lucrătoare.

Imediat ce este disponibila vei primi un mesaj pentru a putea viziona.

Mesaje primite de la cei care au accesat deja

“Draga Corina, de 3 ani te urmăresc în emisiuni și mereu îmi propuneam să accesez și eu materialele tale, dar am reușit abia acum. Iți mulțumesc enorm că mi-ai făcut interpretarea. Cel mai mult mă ajuta faptul că mi-ai confirmat că sunt în perioada în care trebuie să fac schimbări și “curățenie” în viața mea.( nu credeam că ciclul de 9 ani e atât de exact).  Simt că toate abilitățile native de care mi-ai spus le-am folosit prea puțin și mi-am pierdut și încrederea în mine. Acum stiu ce am de făcut și îmi e clar cum pot avea mai mult succes… Multa energie să ai să faci la cât mai mulți oameni. “
Cornelia Pop
“Iubita mea a insistat foarte mult să-mi facă acest cadou. O tot luam în ras și mă amuzam de interesul ei pentru numerologie. Acum 2 săptămâni am avut o “cădere nervoasa”, nu am înțeles cum e posibil să fac atâtea sacrificii pentru angajații mei și ei să mă trădeze pe fată. Am acceptat să ascult înregistrarea cu interpretarea numerologică pe care mi-ai făcut și nu mi-a venit să cred cât de exact ai descris la ce sunt predispus și care sunt riscurile în raport cu oamenii din jurul meu. Se pare că nu m-a ajutat să fac mișto și să fiu ignorant fata de numerologie…Apreciez dedicarea ta. Ești pe drumul tău și mă bucur să văd oameni împliniți. Revin să mă consiliezi.”
marius damian
“Am suferit mereu că nu mi-a plăcut facultatea aleasă. De fapt nu a fost alegerea mea, părinții mei mă visau mereu contabila. M-am lasat dusa de val și simt că am irosit 10 ani studiind ceva ce nu pot valoriza. Îmi era greu să accept că pasiunea mea pentru aranjamente florale nu e o prostie și pot realiza ceva minunat din asta. Nici nu-ți imaginezi ce piatră de pe inimă mi-ai luat confirmandu-mi că e un drum potrivit pentru mine. Am simțit că în acest domeniu sunt talentată și am și spirit antreprenorial. Faptul că analiza numerologică făcută de tine mi-a confirmat îmi dă energie și motivația să nu renunț, chiar daca apar și obstacole.”
Daria Magurean
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro