Te afli într-un impas al vieții tale și nu știi unde să cauți răspunsuri?

Ai o viață profesională de succes și totuși ești nemulțumit de tine?

Simți că acolo unde ești nu (mai) este locul tău?

Vrei să începi un proces accelerat de autocunoaștere și dezvoltare personală?

Dacă te-am pus pe gânduri și te intrebi ce ai putea descoperi despre tine sau ce poți face ca să te simți mai împlinit, o analiză numerologică ar putea fi începutul schimbărilor pozitive din viața ta.

În perioada următoare, sesiunile de analiză și consiliere numerologică se fac doar în mediul online (pe platforma ZOOM). Includ previziuni pentru 2024 și recomandări personale atât la nivel de relații, sănătate și carieră / business.

Analiza numerologică are la bază data de naștere și numele

Pornind de la data de naștere, calculăm și interpretăm o serie de indicatori care ne oferă informații esențiale despre structura nativă a omului la naștere. Identificăm potențialul nativ, abilitățile puternice și slabe, detalii despre DESTIN și KARMA, compatibilități, tendința fiecărui an, etc.  Acești indicatori se regăsesc în CODUL NUMEROLOGIC PERSONAL.

Probabil te întrebi cum se calculează acest cod numerologic. Am pregatit pentru tine un scurt material cu aceste detalii. Așa cum ai văzut în material fiecare persoană are un cod numerologic cu aproximativ 15 cifre. Fiecare cifră ne oferă informații rapid și exact. Pe baza codului numerologic este realizată matrița psiho-energo-informațională.

Suma cifrelor din ziua de naștere, reprezintă ca și indicator VIBRAȚIA INTERIOARĂ. Dacă ești născut pe 15, vei avea vibrația interioară 6 (1+5=6). Am pregătit materiale pentru fiecare vibrație interioară, sigur regăsești și interpretarea vibrației tale.

Numerologia este o știință ce datează de peste mii de ani, pe care istoricii o leagă de filosoful Pitagora, cel care a pus bazele formale ale numerologiei în Grecia Antică. În spatele numerelor stau o mulțime de informații care pot fi obținute din analiza numerologică a datei de naștere și a numelui tău.

Astăzi este deja cunoscut faptul că cifrele conțin date despre însușiri ale psihicului uman, despre abilitățile personale, dar și despre subconștient.

În cadrul unei ședințe de analiză numerologică personală obții o imagine completă a personalității tale, un tablou format din diversele părți care te compun ca individ. Astfel, poți ști care îți sunt atuurile și cum să le folosești din plin în viața personală și profesională ca să ai succes, să fii împlinit și fericit.

Cum te pot ajuta, prin numerologie,
să te cunoști mai bine și să te (re)descoperi?

Ești unic și irepetabil ca persoană, ai venit pe această lume cu o dată de naștere, cu o mulțime de atuuri și calități. De toate aceste informații poate ești conștient, de altele nu. Pornim procesul tău de autocunoaștere de la data ta de naștere și sunt convinsă că ți se vor părea fascinante anumite detalii, pe care poate nici măcar nu le-ai bănuit despre tine. În urma analizei tale numerologice, vei avea acces la informații clare și concrete despre:

Sunt foarte centrată pe fiecare client cu care mă întâlnesc în analizele numerologice, pe descoperirea și oferirea unor informații care să îți aducă o reală valoare și multă claritate. Pe baza lor putem să facem împreună un plan de acțiuni care să te conducă, ușor și sigur, către ceea ce îți dorești să realizezi. Te aștept să te cunoști mai bine și să te (re)descoperi! Călătoria către tine poate începe chiar acum!

Formular rezervare