0(0)

Numerele, ghidul sănătății tale

Cursul „Numerele, ghidul sănătății tale” a venit ca răspuns la provocările oamenilor de a înțelege cu adevărat cum să-și păstreze starea de sănătate, cum să o recupereze și ce predispoziții native au. Tema sănătății este de multe ori dată la o parte și „grijile zilnice” par mai importante. Însă, corpul fizic întodeauna ne avertizează și […]

Actualizat 29/11/2023

Despre material

Cursul „Numerele, ghidul sănătății tale” a venit ca răspuns la provocările oamenilor de a înțelege cu adevărat cum să-și păstreze starea de sănătate, cum să o recupereze și ce predispoziții native au.

Tema sănătății este de multe ori dată la o parte și „grijile zilnice” par mai importante. Însă, corpul fizic întodeauna ne avertizează și nu ne lasă să ignorăm pe termen lung diverse dezechilibre în sistemele noastre.

Sănătatea reprezintă echilibru, și nu doar echilibru al corpului fizic, ci și unul psihic, emoțional, cognitiv, sexual etc.

Nu putem să avem așteptări pentru o sănătate ideală doar pentru că mâncăm sănătos și facem sport. Acestea sunt obiceiuri benefice care susțin sănătatea, dar nu sunt nici pe departe suficiente.

Fiecare informație (3) la care ne expunem e necesar să o trecem prin filtrele noastre (6), să-i dam timp să o integram, să o verificam  din alte perspective și abia apoi să o lăsăm să se transforme într-o credință (9). Deci,  vorbim de o dinamică, de un proces continuu…parte din evoluția noastră.

Subiectul “sănătate” este mereu în prim plan. Structura omului fiind una complexa, având cele 9 sisteme, identificate în matrița psiho-energo-informațională (pe baza codului numerologic calculate din data de naștere), e firesc că un dezechilibru/ eroare la un sistem le afectează pe celelalte și identificam efecte în lanț pe sănătate.

Exemplu: un dezechilibru al sistemului emoțional (2) aduce în manifestare probleme la sistemul fizic, corpul (4), și vedem cu ochiul liber diverse afecțiuni sau boli instalate. Furia menținută o perioada îndelungată se transforma ușor într-o reacție chimica la nivel de stomac și ne trezim cu gastrita.

În ultimele luni am făcut echipa cu Roxana Iorgulescu Bandrabur și am structurat în mai multe materiale tot ce poate cauza, la nivelul fiecărui sistem al nostru, probleme de sănătate.

Și aici mă refer la toate cele 9 sisteme: psihic, emoțional, cognitiv, fizic, intuitiv, sexual, spiritual, social și intelectual. Aceasta este de fapt imaginea 360 de grade a unei stări de sănătate.

Am înregistrat în 17 video informația și o poți parcurge de cât ori iți dorești.

Este multă informație, pe care te rog să o parcurgi de mai multe ori, e nevoie să stai să analizezi toate acele aspecte în viața ta de zi cu zi. Fără grabă și presiune. Poți reasculta de cate ori vrei înregistrările.

Și așa, vei înțelege de fapt ce depinde de tine pentru o sănătate ideala sau să-ți recapeți sănătatea pierduta.

Am folosit numerologia pentru a identifica pașii necesari și am corelat cu predispozițiile native identificate în data de naștere.

Fiecare CIFRA e un întreg Univers și interpretarea numerologică ne ajuta să înțelegem cauzele unei probleme sau care sunt întrebările corecte pentru a găsi soluțiile potrivite. Întrebarea “De ce trebuie să sufăr?” nu prea ajuta, însă ‘Ce eroare/dezechilibru exista în acest moment în structura mea care a generat și menține boala în corpul meu?”  aduce alte răspunsuri. Prin analiza numerologică găsim aceste erori/dezechilibre pe care nu le conștientizam.

Multe persoane s-au obișnuit să spună “Sunt bine”, dar de fapt să se confrunte cu dureri de spate, o stare de anxietate, cu frici care împiedică evoluția în carieră, cu lipsa de energie și oboseala.

Exista cauze specifice pentru: dureri de spate, lipsă de energie, oboseală, orice afecțiune, etc. Chiar daca la început nu pare grav, aceste aspecte afectează calitatea vieții și se agravează în scurt timp.

2023 este anul în care e necesar să învățam lucruri noi (3) și să abordam diferit viață (5) pentru evoluție (7).

Cu siguranță e momentul că fiecare persoana să-și depășească nivelul de conștientizare mai ales la nivelul sănătății.

Roxana Iorgulescu Bandrabur: Trăim în vremuri din ce în ce mai rapide, mai agitate, mai stresante. Cred că-mi împărtășești ideea cum că totul în jur pare că are un ritm năucitor cu care „încerc să țin pasul”, sperând mereu că mâine e „bula mea de oxigen”, „mâine respir”, „mâine voi fi mai liber(ă), mă voi ocupa mai mult de mine, voi reuși să termin de citit cartea, mă voi apuca de sport, voi merge să mă întâlnesc cu prietenii, etc”. Și, dacă nu mâine, „voi reuși săptămâna/luna viitoare”.

Și mâine vine, cu tine … tot în urmă, în imaginea omului ce veșnic aleargă să prindă autobuzul.

Stop!

Tocmai ce te surprind un șoricel în roata propriei convingeri limitative! La o privire mai atentă, îți văd grimasa. Te doare? Ce? Și, mai ales, de ce?

Te doare sufletul? Mâine durerea se va concretiza în trup.

Te doare-o parte a corpului? Ești fix în punctul 0, care începe cu „De ce mi se întâmplă tocmai mie?”

Fiindcă ai dat nas în nas cu EFECTUL. Ce are o CAUZĂ, etapă finalizatoare a unui alt EFECT, care te-ntoarce într-o altă CAUZĂ și tot așa.

În calea noastră întru înveșnicire am făcut, facem tot felul de alegeri. Care au evident consecințe. În plan vizibil, dar și invizibil. În plan individual, dar și în cel colectiv. Consecințe pe care le putem vedea imediat (am căzut, m-am lovit, m-am învinețit) sau peste o lună, peste ani și, de ce, nu peste o viață? Și, peste viață, consecințele le voi trăi atât eu, întors(oarsă) la corijență pe aici, cât și urmașii  meu, pentru că eu contribui pe parcursul vieții, prin alegerile pe care le fac, la modificarea ADN-ului, ADN care este și în structura copiilor copiilor mei, a neamului meu, a speciei mele….”

Cursul evidențiază imaginea completă a ce înseamnă sănătatea omului, ce depinde de fiecare în parte și stilul de viață adecvat în acest moment.

Afișează mai mult

Conținut material

Cuprins:

 • Înainte de a începe
  11:09
 • Principii si legi care sustin sanatatea
  29:16
 • Sistemul psihic si Puterea Gandului
  24:44
 • Sistemul emotional-energetic si Somatizarile
  59:35
 • Sistemul cognitiv
  30:22
 • Sistemul fizic
  21:27
 • Sistemul intuitive si IMAGINEA de SINE
  14:48
 • Sistemul sexual
  19:08
 • Sistemul spiritual
  25:24
 • Sistemul social
  23:45
 • Sistemul intelectual si capacitatea de adaptare
  27:12
 • Tendinte si predispozitii din ziua de nastere
  01:04:42
 • Ce frica predominanta ai?
  11:07
 • Predispozitii pe sanatate din data de nastere
  13:18
 • Esti in echilibru masculin-feminin?
  31:57
 • Sanatatea omului pana in 2029
  32:48
 • Recomandari finale
  03:14

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro