5.00(1)

Interpretare vibrație interioară 8

Data ta de naștere spune despre tine mai multe decât te-ai gândit vreodată. Din interpretarea vibrației interioare o să înțelegi anumite calități ascunse în lumea ta interioară, partea ta subiectivă. Nu-ți cunoști vibrația interioară? O poți afla aici!

Actualizat 14/05/2024

Despre material

Ai dorința de a ajuta, însă în felul tău, nu neapărat cum ți se cere, și asta le poate încalca liberul arbitru celorlalți. Nu te băga dacă nu ți se cere, nu te sacrifica dacă nu ți se cere, nu face planuri dacă nu ești la putere! Poți obține succese uimitoare, însă riscul mare asumat și dorința de putere te poate duce ușor la eșec și la pierderi financiare. Ambiția ta este o abilitate, nu te ambiționa peste măsură, nu-i calca în picioare pe cei slabi. E ușor să cazi în capcana impulsivității și în funcția potrivită să te apropii de dictatură. Crezi că totul este despre “a lupta”. 8-ul reprezintă semnul infinitului, curge lin și are nevoie să echilibreze viața materială cu cea spirituală. De exemplu: dacă lupți să acumulezi bani, e foarte bine, însă alocă-ți timp și pentru sufletul tău, evoluția ta că ființă, observă-i pe cei din jurul tău, conectează-te cu ceilalți oameni, cu natura, onorează și respectă spațiul în care te afli.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să simți că viața ta nu e a ta, că lucrurile pe care le faci nu te reprezintă sau că oamenii din jurul tău te percep altfel decât ești tu cu adevărat?

În plan exterior, te poți comporta diferit, corelat cu vibrația exterioară și educația primită în timpul vieții. În public sau între oameni tu joci de cele mai multe ori un rol, acela nu reprezintă instinctele, nevoile și trăirile tale interioare.

În momentul de față, cât de bine cunoști care sunt nevoile tale reale?

Cu cât îți cunoști mai bine vibrația interioară, cu atât îți va fi mai ușor să-ți îndeplinești nevoile.

Nevoile sunt acele lucruri pentru care sufletul tău fierbe, lucruri indispensabile pentru o viață sănătoasă și prosperă din toate punctele de vedere.

Te-ai simțit vreodată că pierzi controlul corabiei vieții tale și începi să navighezi în derivă? Ai impresia că familia, prietenii, apropiații sunt de neînțeles… sau chiar ei nu te mai înțeleg pe tine.

Poate că mediul în care trăiești nu te mai reprezintă, poate ceva din jurul tău nu e în corelație cu vibrația ta interioară.

Știu prin ce treci

Și eu am fost acolo. Și eu am simțit că nu-mi găsesc locul, că ceea ce fac nu este bine. Am alergat, am căutat continuu… peste tot, să-mi găsesc CALEA, să mă simt cu adevărat bine în fiecare zi. Am reușit într-un final, dar a fost o călătorie de lungă durată.

Vreau să te ajut

Vreau să îți ofer și ție informațiile pe care eu le-am descoperit și le predau de atât de mult timp cu drag.

Vreau să vorbim despre vibrația interioară și cum ne arată ea care sunt nevoile noastre cu adevărat.

Este, poate, unul dintre cele mai rapide instrumente de autocunoaștere din câte există și îl pun acum la dispoziția ta.

Analiza vibrației tale interioare se face pe baza datei tale de naștere, mai exact pe baza zilei de naștere. Vei descoperi o mulțime de informații de care nu erai conștient până în acest moment. Informații care te vor ajuta să descoperi cine ești tu cu adevărat și care sunt nevoile tale arzătoare.

Interpretarea fiecărei vibrații interioare o vei primi sub forma unui video de aproximativ 30 de minute, în care îți ofer o perspectivă nouă despre anumite caracteristici ale tale.

Și eu am trecut prin asta

Vreau să te ajut. Și eu am fost unde te afli tu în acest moment. Am trecut printr-un proces îndelungat de autocunoaștere până am ajuns să mă descopăr cu adevărat.

Eu am reușit și îmi doresc să-ți fiu alături și ție. Dacă vrei obții informații despre tine pe care nu le cunoști încă, dacă vrei să înțelegi ce se întâmplă cu tine în momente mai dificile, dacă vrei să obții mai multă claritate cu privire la ceea ce ești cu adevărat și să-ți descoperi calea, atunci e necesar să începi procesul de autocunoaștere acum.

——————————-

 • Arată lumea interioară a unei persoane, partea sa autentică, aproape imposibil de descifrat de către ceilalți, din afara sa;
 • Descrie foarte exact cum vibrează în interiorul său, care-i sunt dorințele și percepțiile, ce-i place și ce nu-I place;
 • Arată cum este, de fapt, omul, dincolo de ceea ce noi percepem din afara sa, despre el;
 • Este cea mai importantă vibrație a fiecărui om, căci ea dictează acțiunile omului;
 • Descoperim primele tendințe și predispoziții;
 • Cele mai puternice abilități native și talente;
 • Felul în care persoana se raportează la o relație de cuplu;
 • Primele nevoi și frici care apar.

Obține acces la interpretarea detaliată și începe procesul tău de autocunoaște!

Adaugă în coș

Afișează mai mult

Ce vei învăța?

 • Informații despre tine de care nu ești conștient încă;
 • Mai multă claritate cu privire la ceea ce ești cu adevărat;
 • Informații despre nevoile sufletului tău;
 • Descoperirea unor metode prin care să preiei frâiele propriei vieți;
 • Informații despre persoanele din jurul tău.

Conținut material

Cuprins

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 Evaluare
5
o evaluare
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
SB
acum 2 ani
Mulțumesc
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro

Interpretare Numerologică Înregistrată Personală și de Cuplu

Este momentul să afli mai multe lucruri esențiale despre tine și potențialul cu care te-ai născut.

* Fiecare om se naște cu anumite talente, tendințe și predispoziții și doar cunoscandu-le poate ajunge la succes și fericirea dorită.