5.00(2)

Curs de feminitate

Corina Stratulat

Sunt Corina Stratulat, antreprenor, numerolog și strateg pentru transformare personală și profesională.

La 24 de ani am înființat prima mea companie și, de atunci, antreprenoriatul a fost calea profesională pe care am rămas. Am fost consultant în strategie de business în mai multe startup-uri și am dezvoltat companii de top în domeniul sănătății

Toate acestea mi-au adus satisfacții pe plan profesional și financiar, însă nu m-am simțit împlinită, cu adevărat, până nu am descoperit care este misiunea mea. Dintre toate formările și cursurile pe care le-am urmat pentru dezvoltarea mea, numerologia a fost cea care mi-a adus cel mai rapid informații despre menirea mea aici și despre strategia pe care să o abordez pentru a trăi viața pe care mi-o doresc.

Îmi abordez clienții cu sinceritate în procesul de autocunoaștere și schimbare în care îi însoțesc. Le spun deschis că eu le facilitez accesul la informații clare și concise despre ei, pe care poate nu le cunosc sau le-au pierdut din vedere. Ritmul pașilor făcuți către schimbare depinde, însă, doar de ei. Cu cât implementează mai devreme strategia de schimbare și acțiune stabilită în urma analizei numerologice, cu atât rezultatele și succesul apar mai repede.

Folosind ca metodă analiza numerologică, în care integrez tehnici de NLP și coaching transformațional, le dau clienților mei o altă perspectivă asupra propriei vieți.

Actualizat 09/10/2023

Despre material

Abordare simplă a feminității folosind numerologia.

Bazându-ne pe înțelegerea principiul masculin si a principiul feminin, regăsim rapid comportamentele și obiceiurile zilnice necesare pentru a exprima feminitate.

Fiecare femeie este autentică și e necesar să-și descopere propria feminitate. NU copiem rețete de succes, nu copiem o altă femeie care ni se pare că e feminină.

Nu suntem o copie, ci suntem unice și irepetabile.

Presiunea pusă de societate de fi într-un anumit fel sau “zidurile” create inconstient pentru a rezista unor situații grele de viață fac o femeie să se comporte rece, agresiv, dur și să-și obțină independența cu orice preț.

Cu cât o femeie manifestă mai mult “masculinitate” cu atât atrage mai multă agresivitate și tensiune în relații. Firesc, pentru că ceilalți nu suportă “zidurile”, nu se pot conecta sufletește, se simt mințiți și păcăliți… și apare instinctul e de a pedepsi, mai ales din partea unui bărbat.

Beneficii:

 • Înțelegi principiul feminin;
 • Ai o imagine de ansamblu a ceea ce vei obține prin manifestare predominant feminină;
 • Înțelegi ce pierzi și irosești în comportament predominat masculin;
 • Vei putea evalua singură ce comportant e benefic să ai într-o relație;
 • Faci diferența între comportamentele pe roluri diferite ( iubita, mama, fiica, colegă, prietenă, etc);
 • Pe baza codului numerologic, înțelegi structura ta nativă și ce poți “șlefui” sau adaugă;
 • Primeșți recomandări simple de aplicat în viață cotidiană, pentru o relația de cuplu armonioasă, pentru a-ti păstra sănătatea și pentru a- susține pe cei din jurul tău;
 • Vei înțelege cum îți poți îmbunătăți relația sexuală.

 

Obții acces la ultima ediție înregistrată și acces pe viață la toate sesiunile live viitoare.

Afișează mai mult

Conținut material

Sesiunea februarie 2022

 • Înregistrare 17 februarie 2022 (p1)
  00:00
 • Înregistrare 17 februarie 2022 (p2)
  00:00
 • Înregistrare 24 februarie 2022
  00:00
 • Înregistrare 2 martie 2022 (p1)
  00:00
 • Înregistrare 2 martie 2022 (invitat 1)
  00:00
 • Înregistrare 2 martie 2022 (invitat 2)
  00:00

Sesiunea următoare va avea loc în luna mai 2022

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 2 Evaluări
5
2 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
Ifrim Janina
acum 2 ani
Cursul de feminitate nu este despre numerologie ci despre a sti cum sa fim cu adevarat femei, despre cum sa folosim energia masculina si feminina in beneficiul nostru si.al celorlalti si sa nu le consideram (energiile) "dusmanii" nostri, despre foc si aer, apa si pamant, despre a da si a primi, despre rabdare, emotii, trairi, observare, constientizare, actiune....
Acest curs m.a ajutat enorm sa ma inteleg, sa ma observ, sa stiu cum mi.e benefic sa actionez in diferite situatii (mai ales cele de criza), sa stiu cum sa cer si sa primesc ajutorul, sa stiu cum sa.mi incarc "bateria" pentru a avea energie pe durata intregii zile, m.a ajutat sa inteleg ca nu trebuie sa ma simt prost cand spun nu, m.a ajutat sa i teleg ca cea mai importanta persoana din viata mea sunt EU.
Sunt fericita ca te.am cunoscut si mi.ai dat ocazia sa particip la cursul Bazele numerologiei unde m.am indragostit de tine si de numerologie! 😊
Multumesc cu recunostinta, Corina! Fii binecuvantata!!🙏🤗
DI
acum 2 ani
O alta seara magica petrecuta sub coordonarea Corinei. Magia vine din acea abilitate unica a Corinei de a te intoarce cu fata spre interiorul tau, singurul loc unde iti poti gasi propriul adevar. Multumesc cu deosebita consideratie, Corina.
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro