5.00(1)

Ce personalitate are copilul tău

Corina Stratulat

Sunt Corina Stratulat, antreprenor, numerolog și strateg pentru transformare personală și profesională.

La 24 de ani am înființat prima mea companie și, de atunci, antreprenoriatul a fost calea profesională pe care am rămas. Am fost consultant în strategie de business în mai multe startup-uri și am dezvoltat companii de top în domeniul sănătății

Toate acestea mi-au adus satisfacții pe plan profesional și financiar, însă nu m-am simțit împlinită, cu adevărat, până nu am descoperit care este misiunea mea. Dintre toate formările și cursurile pe care le-am urmat pentru dezvoltarea mea, numerologia a fost cea care mi-a adus cel mai rapid informații despre menirea mea aici și despre strategia pe care să o abordez pentru a trăi viața pe care mi-o doresc.

Îmi abordez clienții cu sinceritate în procesul de autocunoaștere și schimbare în care îi însoțesc. Le spun deschis că eu le facilitez accesul la informații clare și concise despre ei, pe care poate nu le cunosc sau le-au pierdut din vedere. Ritmul pașilor făcuți către schimbare depinde, însă, doar de ei. Cu cât implementează mai devreme strategia de schimbare și acțiune stabilită în urma analizei numerologice, cu atât rezultatele și succesul apar mai repede.

Folosind ca metodă analiza numerologică, în care integrez tehnici de NLP și coaching transformațional, le dau clienților mei o altă perspectivă asupra propriei vieți.

Actualizat 09/10/2023

Despre material

Este un material pentru mame, fie că ești părinte în momentul de față, fie că vei deveni.

Te gândești care este soluția să afli cât mai exact ce caracter și ce personalitate are copilul tău?

Ai nimerit în locul potrivit.

În acest video îți prezint o metodă rapidă prin care poți afla informații despre copilul tău plecând de la data lui de naștere.

Conținut material

Cuprins

  • Video Ce personalitate are copilul tău
    24:40

Evaluări și recenzii de la cursanți

5.0
Total 1 Evaluare
5
1 Rating
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
Incită la cunoașterea. Sunt fascinată de tot ce aflu.
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro