0(0)

Atelier – Relații de familie, cum armonizăm și ce tendințe duc la certuri/tensiuni nervoase

Acest atelier este recomandat pentru absolvenții cursului Bazele Numerologiei sau persoanele care cunosc bazele numerologiei.

Actualizat 09/10/2023

Despre material

Fiecare relație a noastră ne aduce bucurie și multe responsabilități,  uneori e greu de gestionat relația cu cei mai apropiați oameni, chiar cei alături de care am crescut: părinți, bunici și frați.

Ne dorim să avem relații armonioase, însă e nevoie de un efort conștient astfel încât să nu le activăm diverse stări negative celor dragi și nici noi să nu simțim că mereu facem compromisuri și ne sacrificăm.

Ce avem nevoie? Să vedem ce se activează când ne întâlnim: ce tendințe, ce frici, ce nevoi nesatisfăcute, ce așteptări avem, cum ne imaginăm că ar trebui ceilalți să se comporte etc.

Codul numerologic și matrița ne vor arăta aceste informații, ne vor arăta care sunt vulnerabilitatile, unde apar tensiuni și ce noi alegeri putem face, ce comportamente sunt favorabile și care sunt “punctele sensibile” pentru fiecare.

Chiar dacă în familie ne bazăm pe multă iubire și dăruire, nu înseamnă că nu apar certuri și dispute și diferențe de opinie.

Putem avea indicatori identici (vibrația interioară, exterioară, cifra destinului etc), cu părinții nostrii sau cu alte persoane apropiate.

Prin interpretarea cifrelor din codul numerologic, obținem o ghidare astfel încât să armonizăm fiecare relație în care ne aflăm.

Acest atelier este recomandat pentru absolvenții cursului Bazele Numerologiei sau persoanele care cunosc bazele  numerologiei.

Afișează mai mult

Conținut material

Cuprins:

  • Atelier – Relații de familie, cum armonizăm și ce tendințe duc la certuri/tensiuni nervoase (05.04.2023)
    01:58:27

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro