0(0)

Atelier – Previziuni 2023

Atelier dedicat analizei anului calendaristic 2023. Identificăm care sunt vibrațiile care ne ghidează în alegerile zilnice și setarea unor obiective favorabile. Acest atelier este recomandat pentru absolvenții cursului Bazele Numerologiei.

Actualizat 09/10/2023

Despre material

Atelier dedicat analizei anului calendaristic 2023. Identificăm care sunt vibrațiile care ne ghidează în alegerile zilnice și setarea unor obiective favorabile.

La început de an ne setăm niște obiective, însă fară a ține cont de interpretarea numerologică putem alege obiective care să ne împovăreze, care să nu fie în acord cu potențialul nostru nativ, cu destinul nostru. Și așa apare autosabotarea și tendința de a ne învinovăți că nu “am fost în stare”.

Știm că de noi depinde DESTINUL nostru: ce gândim, ce simțim, ce facem în fiecare zi. Așa că felul în care decurge 2023 depinde foarte mult de noi. Putem folosi interpretarea numerologică ca un ghid, ca o harta, și avem mai multă claritate, diminuăm îndoiala și stresul și ne păstram energia pentru ceea ce este important.

Dacă ai studiat bazele numerologiei, acest atelier este potrivit ție. Este un atelier de antrenament și aprofundare numerologică, însă și cu recomandări specifice care să te ajute să-ți stabilești prioritățile în 2023.

Poți accesa rapid acest atelier de practică și aprofundare în varianta înregistrată.

Afișează mai mult

Conținut material

Conținut

  • Atelier – Previziuni 2023 (19.12.2022)
    02:42:17

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro