0(0)

Atelier – Eu și părinții mei. Moștenirea mea

Acest atelier este recomandat pentru absolvenții cursului Bazele Numerologiei sau persoanele care cunosc bazele numerologiei.

Actualizat 09/10/2023

Despre material

În contextul vibrației 7 de anul acesta, știm cât de importantă este iertarea. Am tot observat în ultima perioadă multe persoane care nu-și iartă părinții pentru diverse comportamente/ discuții/ pretenții, etc. Îți imaginezi oare cât de nocivă este neiertarea și cât de multă energie pierzi?!

O explicație logică (cum ne oferă analiza numerologică) e posibil să ajute la acceptarea unei situații/ comportament și să diminuăm comportamentul de justițiar.

Apar multe situații în viața de zi cu zi în care se generează tensiune între noi și părinți. Pare nefiresc și oricât de mult respect avem, tot mai apar aspecte care ne provoacă durere sufletească și neacceptare.

Poate că din copilărie ai rămas cu multe aspecte neînțelese, ai suferit în anumite momente și cari cu tine această povară.

Știm că fiecare dintre noi avem un cod numerologic și analizandu-ne vibrațiile predominante și matrița psiho-energo-informațională înțelegem mai ușor comportamentul fiecăruia, de ce apar anumite pretenții, ce nevoi neîndeplinite avem și cum putem să ne armonizăm relația.

Avem așteptări mari de la părinți, însă și ei au structura lor nativă, cu anumite limitări, anumite frici și predispoziții.

Moștenirea energetică pe care o lăsăm urmașilor depinde foarte mult de echilibrarea între noi și părinți, bunici, străbunici.

Dacă cunoști bazele numerologiei, te aștept să facem practică și să aprofundăm numerologia pe această temă. Cu siguranță, vom mai dezvolta în cadrul interacțiunii și alte subiecte importante pentru tine.

Luăm exemple practice și prioritizăm datele de naștere ale persoanelor participante.

Sesiune Q&A.

Afișează mai mult

Conținut material

Cuprins:

  • Atelier – Eu și părinții mei. Moștenirea mea
    02:00:45

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro