Fiecare om se naște cu anumite talente, tendințe și predispoziții și doar cunoscandu-le poate ajunge la succes și fericirea dorită. Potențialul irosit și degradarea, nefericirea în relații, sărăcia și boala apar în viața omului când el nu se cunoaște sau își anulează forțele și atuurile cu care s-a născut. Omul este frustrat și nu are energie când nu-și cunoaște “drumul”, când tcăiește la întâmplare, fără sens.

Educația trebuie să sustină acel potențial cu care omul este deja înzestrat, să-i evidențieze abilitățile puternice, să-l ajute să strălucească  și să aibă o contribuție în lume.

 

Cum obținem aceste informații? Folosind data de naștere!

 

Data  de naștere este sursa informației de care oricine are nevoie. Folosind analiza numerologică, voi detalia acele informații esențiale despre capacitățile avute, nevoile de bază și ce depinde de fiecare pentru a-si crea viitorul pe care îl merită.

Probabil că te întrebi cum ar putea ajuta numerologia real în viața  de zi cu zi?! Crezi că doar fiecare om isi stie problemele, dorintele,  cât de complicată e viața sa sau chiar ai ajuns la concluzia că orice ar face omul, realitatea  prezentă nu se schimbă?

Hai să-ți împărtășesc câteva lucruri care sper să-ți aducă mai multa claritate pe ceea ce depinde si nu depinde de noi.

Fiecare persoană se naște cu o SOARTA și un DESTIN. Multe persoane fac confuzie între acești termeni și renuntă la orice inițiativă și exclud orice perspectivă din care pot afla mai multe lucruri despre propria persoană.

Soarta reprezintă toate aspectele din viața noastră care se desfășoară independent  voința. Sunt anumite experiențe pe care omul le-a avut deja sau trece chiar acum prin ele și intradevar nu se poate schimba contextul.( legate de vietile anterioare sau familia si neamul in care fiecare s-a nascut.). Cumva, acele experiențe care seamănă cu o zi în care condițiile meteorologice ne  încurcă sau ne fac ziua mai bună. În momentul în care le observam, le acceptam, ne detasam  și privim cu smerenie, experiența avută e posibil să se închidă.

DESTINUL reprezintă suma acțiunilor noastre de zi cu zi, tot ceea ce gândim, simțim, facem și rezultă o experiență creată de noi. Adică destinul este DEPENDENT de noi.

În analiza numerologică (numerograma) înregistrată, voi interpreta:

  • vibrația interioară (lumea interioară, nevoi, frici și dorințe , principalele instincte)
  • vibrația exterioară (comportamentele automate între oameni și perceptia celorlalti despre noi)
  • drumul către destin ( ce resurse putem folosi pentru a ajunge mai ușor către misiunea personală/destin)
  • cifra destinului ( cel mai important ghid în fiecare decizie pe care trebuie să o luam)
  • provocările karmice/soarta ( aspecte care pot bloca sau experiențe care nu depind de noi)
  • matrița psiho-energo-informațională. Cele 9 sisteme, 9 tipuri de inteligenta umana care ne arata: capacitatea psihică, emoțională, cum funcționam la nivel energetic, capacitatea cognitiva, rezistenta corpului fizic, energia sexuală, energia banilor, conexiunea cu Divinitatea, inteligenta intelectuală, etc.
  • Activități favorabile ( ca job sau afacere personală) în funcție de talentele native. Pot recomanda posibile profesii sau domenii de activitate potrivite fiecaruia.
  • Posibile compatibilități și recomandări pentru relația de cuplu.
  • Etapa vieții în care o persoană se află. Ce decizii benefice se pot lua în funcție de vibrația anului din Ciclul de 9 ani și anul calendaristic.

 

Acest CADOU va oferi persoanei careia ii daruiesti informatii esentiale, care ii vor lămuri multe “necunoscute”.

Voi folosi metoda lui Pitagora pentru analiza datei de naștere. Îmi va oferi codul numerologic personal ( are aproximativ 15 cifre) și printr-o serie de indicatori calculați și interpretați, va avea informația necesara.

Bazele numerologiei au fost puse de Pitagora în anul 600 I.H. În numerologie, numărul înseamnă mult mai mult decât o cantitate și este văzut drept o calitate sau un simbol. Numerologia este o știință și, de aceea, numărul reprezintă o valoare abstractă, metafizică. Astăzi este deja cunoscut faptul că cifrele conțin date despre însușiri ale psihicului uman, despre abilitățile personale, dar și despre subconștient.

Numerologia este o cercetare desfășurată asupra vibrațiilor,  iar cifrele de la 1 la 9 reprezintă un ciclu complet de vibrații.

Numerograma pe care o pot realiza pe baza datei  de naștere va fi sub formă inregistrată.

Veti avea acces la ea în contul creat pe această platforma.

Poti crea un cont cu adresa de email si numarul de telefon al persoanei căreia ii dăruiesti. Va primi direct notificarea cand interpretarea este gata.

Timp de realizare: maxim 10 zile lucrătoare.

Imediat ce este disponibila vei primi un mesaj pentru a putea viziona.

Mesaje primite de la cei care au accesat deja

“Draga Corina, de 3 ani te urmăresc în emisiuni și mereu îmi propuneam să accesez și eu materialele tale, dar am reușit abia acum. Iți mulțumesc enorm că mi-ai făcut interpretarea. Cel mai mult mă ajuta faptul că mi-ai confirmat că sunt în perioada în care trebuie să fac schimbări și “curățenie” în viața mea.( nu credeam că ciclul de 9 ani e atât de exact).  Simt că toate abilitățile native de care mi-ai spus le-am folosit prea puțin și mi-am pierdut și încrederea în mine. Acum stiu ce am de făcut și îmi e clar cum pot avea mai mult succes… Multa energie să ai să faci la cât mai mulți oameni. “
Cornelia Pop
“Iubita mea a insistat foarte mult să-mi facă acest cadou. O tot luam în ras și mă amuzam de interesul ei pentru numerologie. Acum 2 săptămâni am avut o “cădere nervoasa”, nu am înțeles cum e posibil să fac atâtea sacrificii pentru angajații mei și ei să mă trădeze pe fată. Am acceptat să ascult înregistrarea cu interpretarea numerologică pe care mi-ai făcut și nu mi-a venit să cred cât de exact ai descris la ce sunt predispus și care sunt riscurile în raport cu oamenii din jurul meu. Se pare că nu m-a ajutat să fac mișto și să fiu ignorant fata de numerologie…Apreciez dedicarea ta. Ești pe drumul tău și mă bucur să văd oameni împliniți. Revin să mă consiliezi.”
marius damian
“Am suferit mereu că nu mi-a plăcut facultatea aleasă. De fapt nu a fost alegerea mea, părinții mei mă visau mereu contabila. M-am lasat dusa de val și simt că am irosit 10 ani studiind ceva ce nu pot valoriza. Îmi era greu să accept că pasiunea mea pentru aranjamente florale nu e o prostie și pot realiza ceva minunat din asta. Nici nu-ți imaginezi ce piatră de pe inimă mi-ai luat confirmandu-mi că e un drum potrivit pentru mine. Am simțit că în acest domeniu sunt talentată și am și spirit antreprenorial. Faptul că analiza numerologică făcută de tine mi-a confirmat îmi dă energie și motivația să nu renunț, chiar daca apar și obstacole.”
Daria Magurean
Meniul Principal
Contul tău
Mă găsești și aici
contact@corinastratulat.ro