Corina Stratulat - Antrenor pentru DESTIN

Descoperă-te cu adevărat 
prin ziua ta de naștere

Data ta de naștere spune despre tine mai multe decât te-ai gândit vreodată. Prin interpretarea zilei de naștere descoperim VIBRAȚIA INTERIOARĂ.

Din interpretarea vibrației interioare o să înțelegi anumite calități ascunse în lumea ta interioară, partea ta subiectivă.

Recomandă-le și prietenilor tăi!
5 pași către DESTIN by Corina Stratulat

Cum funcționează

Îți calculezi vibrația interioară

Accesezi pachetul cu vibrația pe care o dorești

Investești în autocunoaștere și te bucuri de rezultate

De câte ori nu ți s-a întâmplat să simți că viața ta nu e a ta, că lucrurile pe care le faci nu te reprezintă sau că oamenii din jurul tău te percep altfel decât ești tu cu adevărat?

În plan exterior, te poți comporta diferit, corelat cu vibrația exterioară și educația primită în timpul vieții. În public sau între oameni tu joci de cele mai multe ori un rol, acela nu reprezintă instinctele, nevoile și trăirile tale interioare.

În momentul de față, cât de bine cunoști care sunt nevoile tale reale?

Cu cât îți cunoști mai bine vibrația interioară, cu atât îți va fi mai ușor să-ți îndeplinești nevoile.

Nevoile sunt acele lucruri pentru care sufletul tău fierbe, lucruri indispensabile pentru o viață sănătoasă și prosperă din toate punctele de vedere.

Te-ai simțit vreodată că pierzi controlul corabiei vieții tale și începi să navighezi în derivă? Ai impresia că familia, prietenii, apropiații sunt de neînțeles… sau chiar ei nu te mai înțeleg pe tine.

Poate că mediul în care trăiești nu te mai reprezintă, poate ceva din jurul tău nu e în corelație cu vibrația ta interioară.

Vibratia interioara
Vibratia interioara
Corina Stratulat - Vibratia interioara

Știu prin ce treci

Și eu am fost acolo. Și eu am simțit că nu-mi găsesc locul, că ceea ce fac nu este bine. Am alergat, am căutat continuu… peste tot, să-mi găsesc CALEA, să mă simt cu adevărat bine în fiecare zi. Am reușit într-un final, dar a fost o călătorie de lungă durată.

M-am născut în Curtea de Argeș, într-un sat la marginea pădurii. Mediul în care am crescut m-a făcut să-mi dau seama că nu-mi place ceea ce văd în jurul meu, de aceea am plecat.

La 16 ani am avut primul job. Rănile emoționale activate în copilărie s-au resimțit asupra corpului meu. Somatizările emoționale au ajuns să îmi genereze foarte des dureri fizice.

Acesta a fost motivul pentru care am început să cercetez și să mă cunoscDurerile pe care le aveam veneau din furie, din tot ceea ce nu reușeam să gestionez, din dezamăgiri și nemulțumire.

Am terminat ASE-ul și 5 ani am lucrat în sistemul bancar, dar nu mă simțeam bine acolo. Așadar, am ales să merg pe drumul antreprenoriatului. Cu toate astea, lipsea ceva.

Lipsea acea stare de bine, acea stare de liniște sufletească.

Am căutat răspunsuri și pentru a le găsi a trebuit să trec prin foarte multe etape. Timp de 10 ani am făcut zeci de seminarii, cursuri, programe de dezvoltare personală și spirituală și terapii complementare.

Am descoperit în tot acest timp o metodă rapidă, care ne oferă informații concrete despre ceea ce suntem noi (eu și tu) cu adevărat. Se numește NUMEROLOGIE.

Corina Stratulat - Vibratia interioara
Corina Stratulat - Vibratia interioara

Vreau să te ajut

Vreau să îți ofer și ție informațiile pe care eu le-am descoperit și le predau de atât de mult timp cu drag.

Vreau să vorbim despre vibrația interioară și cum ne arată ea care sunt nevoile noastre cu adevărat.

Este, poate, unul dintre cele mai rapide instrumente de autocunoaștere din câte există și îl pun acum la dispoziția ta.

Analiza vibrației tale interioare se face pe baza datei tale de naștere, mai exact pe baza zilei de naștere. Vei descoperi o mulțime de informații de care nu erai conștient până în acest moment. Informații care te vor ajuta să descoperi cine ești tu cu adevărat și care sunt nevoile tale arzătoare.

Interpretarea fiecărei vibrații interioare o vei primi sub forma unui video de aproximativ 30 de minute, în care îți ofer o perspectivă nouă despre anumite caracteristici ale tale.

Cum calculezi vibrația interioară?

Data de naștere oferă mult mai multe informații. Nu doar vibrația interioară este relevată de data ta de naștere, dar aceasta este un bun început în procesul tău de autocunoaștere și dezvoltare.

După ce ai văzut care este vibrația ta interioară, este momentul să alegi dacă îți dorești să începi acest proces sau să te oprești aici.

Înainte de a investi în procesul tău de autocunoaștere, e necesar să înțelegi cum se calculează vibrația interioară în baza datei tale de naștere.

Vibrația interioară este dată de ziua în care te-ai născut, după cum urmează:

Corina Stratulat - Vibratia interioara
Corina Stratulat - Vibratia interioara

Cu ce te ajută concret interpretarea vibrației interioare?

Dacă vei continua, vei obține:

Informații despre tine de care nu ești conștient încă;
Informații despre nevoile sufletului tău;
Mai multă claritate cu privire la ceea ce ești cu adevărat;
Descoperirea unor metode prin care să preiei frâiele propriei vieți;
Informații despre persoanele din jurul tău;

Și eu am trecut prin asta

Vreau să te ajut. Și eu am fost unde te afli tu în acest moment. Am trecut printr-un proces îndelungat de autocunoaștere până am ajuns să mă descopăr cu adevărat.

Eu am reușit și îmi doresc să-ți fiu alături și ție. Dacă vrei obții informații despre tine pe care nu le cunoști încă, dacă vrei să înțelegi ce se întâmplă cu tine în momente mai dificile, dacă vrei să obții mai multă claritate cu privire la ceea ce ești cu adevărat și să-ți descoperi calea, atunci e necesar să începi procesul de autocunoaștere acum.

Vibratia interioara

Întrebări frecvente

Sunt pregătit(ă) să fac asta?

Dacă te afli într-un impas, dacă ceea ce se află în jurul tău nu îți mai aduce satisfacții, dacă ceea ce faci în prezent nu îți oferă liniște sufletească sau dacă, pur și simplu, dorești să înțelegi mai bine ce se întâmplă cu tine în anumite situații, atunci, interpretarea vibrației inerioare este exact ce ai nevoie.

Începe procesul tău 
de autocunoaștere acum!

Investiția ta: 50 lei pentru fiecare interpretare

Apasă pe butonul de mai jos, bifează interpretările care te interesează, apoi adaugă-le în coș și finalizează comanda.

* IMPORTANT: Achizitionarea interpretarilor se realizeaza in portalul de cursuri din sectiunea SHOP a acestui site.

Recomandă-le și prietenilor tăi!
5 pași către DESTIN by Corina Stratulat

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image