Corina Stratulat - Antrenor pentru DESTIN

5 pași către DESTIN

Cursul este un proces ghidat prin care înveți cum să faci față oricărei situații care îți apare în viața de zi cu zi. Primești metode rapide prin care îți crești nivelul de energie zilnică, poți face în sfârșit alegeri benefice pentru destinul tău, care îți aduc bucurie și liniște sufletească și atragi oportunități prin care să te bucuri de succes.

Cursul are loc in zilele de mai jos:

Data: 13, 14, 20, 27 Sept & 4 Oct 2021

Ora 18:30 - 21:30

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!
5 pași către DESTIN by Corina Stratulat

Cum funcționează

Analizăm situația actuală: ce ne dorim, ce ne îngrijorează în prezent

Analizăm situația actuală: ce ne dorim, ce ne îngrijorează în prezent

Folosim cunoașterea dată de numerologie și alte metode pentru a găsi soluții rapide

Folosim cunoașterea dată de numerologie și alte metode pentru a găsi soluții rapide

Implementăm noi obiceiuri zilnice pentru a grăbi îndeplinirea dorințelor tale

Implementăm noi obiceiuri zilnice pentru a grăbi îndeplinirea dorințelor tale

Ce te ține pe loc, de fapt...

Ce te ține pe loc, de fapt...

Cât de mult te apreciezi și ești mulțumită de felul în care arată viața ta? Cariera? Relația de cuplu? Sănătatea?

Lipsa de energie și motivație zilnică îți afectează cariera și viața de familie...

Când vorbim de îndeplinirea destinului sau misiunea personală pierdem din vedere ce ne ține pe loc de fapt, ce ne blochează să vedem care este drumul nostru, care sunt alegerile care ne pot aduce succesul și împlinirea sufletească. Dacă destinul tău ar fi un munte pe care îl ai de urcat, cum te-ai pregăti? Ai lua orice bagaj, te-ai însoți cu orice persoană, ai merge la întâmplare pe orice cărare ți se arată? Sau ai analiza un pic mai mult?

Majoritatea oamenilor își trăiesc zilele chinuindu-se și poate căutând vinovați pentru ceea ce nu le place în viața lor. Și... uită de capacitatea de a crea conștient ceea ce își doresc. În sesiunile petrecute împreună, vei înțelege mecanismul prin care poți crea ce îți dorești folosindu-ți potențialul nativ și forța Universului.

Și eu am căutat disperată răspunsuri...

Am avut multe momente în care oricât munceam și aveam realizări, nu mă puteam aprecia, trăgeam de mine să reușesc și a doua zi. Știam că nu mă bucur de liniște sufletească oricât m-aș dărui în carieră și în relația de cuplu și căutam disperată răspunsuri.

A fost nevoie de un proces de autocunoaștere intens, am experimentat orice metodă întâlneam sau terapie și diverse programe. Și cu fiecare în parte m-am apropiat și mai mult de MINE și mi-am recăpătat energia.

A fost nevoie de multă VOINȚĂ și SMERENIE să accept că nu știu foarte mult și am atâtea de descoperit.

Și eu am căutat disperată răspunsuri...
Soluția ideală pentru mine

Soluția ideală pentru mine

Soluția ideală pentru mine a fost și este NUMEROLOGIA. M-a fascinat prin rapiditatea cu care înțelegeam de ce reacționez într-un anumit fel, de ce îmi plac doar anumite lucruri, de ce evit anumite interacțiuni, care îmi sunt nevoile esențiale, ce frici mă pot bloca.

Și toată această cunoaștere mă ajută să-i cunosc și pe cei din jurul meu. E atât de profundă și exactă interpretarea numerologica, încât greu mai poți avea probleme în orice relație.

De ce cursul "5 Pași către DESTIN"?

Având întâlniri zilnice în cadrul sesiunilor de consiliere individuală și în cadrul cursului de numerologie, am conștientizat nevoia oamenilor de a parcurge un proces ghidat pentru a merge către destinul lor.

Avem multă informație, peste tot, provocarea este însă de a putea pune în practică și de a adapta la situația noastră de viață, la blocajele din viața noastră, la ce decizii avem noi de luat, la problemele din relațiile noastre și dorințele pe care nu ni le-am putut îndeplini până acum.

Cursul se va desfășura în 5 sesiuni, la un interval de timp între ele, pentru a putea analiza și aplica informația în viața ta de zi cu zi.

La fiecare sesiune avem informație teoretică, parcurgem o serie de indicatori personali, obținuti din analiza numerologică a datei de naștere, indicatori care vor reflecta sursa acelor aspecte pe care îți  dorești să le schimbi sau să le îmbunătățești în viața ta. Între sesiuni, vei avea diverse teme care să te ajute să conștientizezi cauzele care au produs situațiile nedorite.

Pe tot parcursul cursului, vei rămâne în contact atât cu mine, cât și ceilalți cursanți, alături de care vei putea face echipă (dacă îți dorești).

Înainte de prima sesiune vom realiza o listă de dorințe (ce îți dorești să fii, să faci, să ai, să simți) și o listă cu ce te îngrijorează în acest moment.

Pe parcurcul sesiunilor, vom analiza care sunt dorințele reale și ce acțiuni concrete poți seta pentru îndeplinirea lor, ținând cont și de perioada vieții în care te afli, prin analiza Ciclulul de 9 ani.

Analiza numerologică ne permite să observăm dacă nu cumva facem confuzie între o frică sau o nevoie de bază și o dorință pe care credem că o avem.

Prin interpretarea provocărilor karmice cu care te-ai născut, vei scăpa de câteva aspecte care te îngrijorau sau îți generau conflicte interioare.  

În cele 5 sesiuni din cadrul cursului, vom parcurge o serie de indicatori personali, obținuti din data de naștere, care vor reflecta sursa acelor aspecte pe care îți dorești să le schimbi.

De ce cursul
De ce cursul

Claculează-ți și tu cifra destinului

De ce să participi la acest curs?

Îți vei depăși blocajele care te împiedică în parcurgerea drumului către succes;
Vei face o schimbare de proporții în viața ta;
Te vei cunoaște mai bine și îi vei cunoaște și pe cei din jur;
Îți vei găsi liniștea sufletească;
Îți vei obține echilibrul în viața de zi cu zi;
Vei diminua stresul care te-a acaparat;
Te vei simți conectată la TINE și la ceilalți.
De ce să participi la acest curs?

Să recapitulăm

Cursul "5 pași către DESTIN" este cursul de care ai nevoie pentru a depăși blocajele care te țin în loc, pentru a te cunoaște cu adevărat și pentru a atinge potențialul tău maxim.

Este un proces ghidat de 5 sesiuni în care vom analiza dorințele tale reale și vom găsi acțiunile concrete pe care le poți face pentru îndeplinirea lor. Mai mult de atât, pe toată perioada desfășurării cursului vom sta în contact pentru a ne asigura că procesul tău de autocunoaștere urmează cursul optim.

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!

Testimoniale

Image
Image
Image
Image

Întrebări frecvente

Dacă nu pot participa la sesiunile LIVE, pierd sesiunea?

Nu, vei avea acces la înregistrarea de a doua zi.

Corina Stratulat - Antrenor pentru DESTIN

5 pași către DESTIN

Valoarea integrala pentru cele 4+1 sesiuni este de 500 lei

Early Bird:

  • Înscrieri luna Iulie: 300 lei;
  • Înscrieri luna August: 400 lei;
  • Înscrieri luna Septembrie: 500 lei.

* Acest proces de autocunoaștere, din care face parte și NUMEROLOGIA, te va ajută să-ți TRĂIEȘTI viață, nu să te trăiască ea!
** Evenimentul se va desfasura ONLINE

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!
5 pași către DESTIN by Corina Stratulat