Cu Corina Stratulat - NUMEROLOG & Antrenor pentru DESTIN

5 pași catre DESTINUL tău

Este un curs practic in care te voi insoti in procesul de autocunoastere si dezvoltare catre DESTIN. Intr-o perioada agitata, cu multe necunoscute, tu primesti o directie clara si rapida.

Cursul are loc in zilele de mai jos:

5, 12, 19, 26 Aprilie 2021

Ora 18:30 - 21:30

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!
Corina Stratulat

Ce îți dorești în acest moment?

Vreau să mă cunosc mai bine

Vreau să fac o schimbare în viața mea

Vreau să-mi depășesc blocajele

Vreau să-mi găsesc liniștea sufletească

Vreau să-mi înțeleg destinul

Vreau să înțeleg cum să-mi obțin echilibrul zilnic

Vreau să diminuez stresul care m-a acaparat

Vreau să ma simt conectată la mine și la ceilalți

Scopul cursului este:

SOLUTIA pentru dorința sau dorințele alese reprezintă mai multe aspecte pe care le vom descoperi împreună. Aspecte principale care țin de cine ești tu și misiunea ta personală, aspecte legate de ceea ce te blochează în acest moment, aspecte care nu depind de tine ( cadrul economic, medical, legistrativ, fiscal, etc), aspecte legate de mediul în care ai crescut și familia ta. Acestea nu sunt scuze și nici ceva ce merită judecat. E important doar să știi în ce măsură te impactează, dacă îți dau sau îți fură energia și bucuria. 

Metaforic, imaginează-ți că viața ta este ca un tort, cu multe  multe ingrediente. Pentru a avea tortul dorit, e necesar să explorăm ingredientele existente și să vedem ce mai e de adăugat/eliminat pentru savoarea perfectă, nu?  Ai înțeles exemplul?! 

Ceea ce vom face împreună este un proces de autocunoaștere, de identificare a fiecărui aspect care te ține pe loc și ce e de adăugat pentru a merge pe DESTINUL tău. Vom lucra practic și aplicat pe viața ta. 

Avem un ghid extraordinar prin interpretarea numerologică, și eu voi folosi această cunoaștere pentru a te susține să-ți recapeți claritatea, să pui ordine în viața ta si să ai energie și motivație pentru fiecare zi. 

Vom duce informația din CIFRA DESTINULUI în viața ta și vei înțelege ce poți face, vei înțelege tendința anului în care te afli prin intermediul CICLULUI de 9 ani, și vom dezvolta influența energiei feminine & masculine și METODE PRACTICE de ECHILIBRARE. Aspecte esențiale în relația de cuplu. 

Locatie Eveniment

Evenimentul se va desfasura ONLINE, Live pe PLATFORMA ZOOM

Data & Ora

5, 12, 19, 26 Aprilie 2021, 18:30 - 21:30, #SAVETHEDATE

Daca iti doresti sa accesezi imediat varianta inregistrata, te rugam sa completezi formularul de inscriere si sa specifici acest lucru. Vei primi in maxim 24h acces la intreg cursul.

De ce să participi la acest curs?

Vei învața cum să-ți interpretezi numerologic data de naștere

Vei primi metode practice de diminuare a conflictelor interioare

Vei înțelege mecanismul de diminuare a stresului zilnic

Vei primi CLARITATE pe misiunea personală și ce alegeri ai de făcut

Vei înțelege care sunt obiceiurile zilnice care îți aduc dezechilibru pe toate planurile

Îți vei recăpăta motivația și pofta de viață, pentru că "luminița de capătul tunelui va reapărea"

Despre Numerologie

Bazele numerologiei au fost puse de Pitagora în anul 600 I.H. În numerologie, numărul înseamnă mult mai mult decât o cantitate și este văzut drept o calitate, o forță sau un simbol. Numerologia este o știință mai mult metafizică și, de aceea, numărul reprezintă o valoare abstractă, metafizică. Această știință se interesează de valoarea simbolică a numerelor, care reprezintă o pulsiune a vieții, o vibrație, o influență, o însușire a materiei, a naturii, a vieții.

Numerologia este o cercetare desfășurată asupra vibrațiilor, iar cifrele de la 1 la 9 reprezintă un set, un ciclu complet de vibrații.

Foarte pe scurt, descrierea cifrelor este:

Cifra 1

Primul, Început, Unic, Idee, Gând, Informație, Soarele, Principiul masculin, Foc

Cifra 2

Emoție, Energie, Partener, Principiul feminin, Lună, Apă

Cifra 3

Cunoaștere, Explorare, Rezultat, Sinteză, Reformator, Aer

Cifra 4

Regulă, Procedura, Limite, Ordine, Cadru, Pământ

Cifra 5

Schimbare, Intuiție, Libertate, Non-conformism, Stea, Foc

Cifra 6

Echilibru, Armonie, Familie, Bani, Protecție, Pentagramă, Apă

Cifra 7

Talent, Conexiune Spirituală, Înțelepciune, Gândire Analitică, Aer

Cifra 8

Putere Socială, Bani, Responsabilitate, Capacitate de sacrificiu, Justiție, Infinit, Pământ

Cifra 9

Intelectual, Filantrop, Profesor, Altruism, Profet, Conservator, Foc

La ce te ajută numerologia?

Relații

Din data de naștere, analizăm nivelul de compatibilitate, blocajele în comunicare și ce strategii poți accesa pentru a avea relații mai bune cu cei dragi. Vei înțelegem cum se calculează complementaritatea pentru a identifica relațiile funcționale.

Carieră

Îți folosești la nivel maxim abilitățiile în carieră? Succesul apare atunci când profesia ta este susținută de  toate abilitatiile tale native. Vei află ușor analizând data de naștere a unei persoane în ce activitate profesională este potrivită.

Afaceri

Ai o afacere, dar aceasta nu este compatibilă cu misiunea ta personală? Probabilitatea este mare ca, la un moment dat, să eșuezi. Folosim analiza numerologică pentru o strategie corectă și coerentă pentru a avea succes pe termen lung în business, asocieri profitabile și angajați motivați.

Investiție

Valoarea integrala pentru cele 3+1 sesiuni este de 363 lei

BONUS: Vei primi pe email interpretarea cifrei de destin

* Acest proces de autocunoaștere, din care face parte și NUMEROLOGIA, te va ajută să-ți TRĂIEȘTI viață, nu să te trăiască ea!
** Evenimentul se va desfasura ONLINE

Taxa participare seminar

Testimoniale

Iată ce spun cei care au făcut deja
analiză numerologică personalizată

Sunt Corina Stratulat

Numerolog și Antrenor pentru destin

M-am născut în Curtea de Argeș și mi-am început drumul profesional la vârsta de 16 ani, angajându-mă pe zona HORECA. Iubind matematica foarte mult, după absolvirea liceului cu specializare în matematică-informatică, am urmat Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori.

În primul an de facultate am obținut primul job în sistemul bancar și după o experiență de 5 ani mi-am ascultat spiritul antreprenorial și am deschis prima firma.

Timp de 6 ani am dezvoltat business-uri în domeniul medical, în același timp aprofundand numeroase programe de dezvoltare personală și terapii complementare și am descoperit numerologia, începând un studiu profund al calității numerelor. La începutul anului 2018 am deschis Club terapeutic Elyde, un concept care propune sănătatea integrată: corp, minte, suflet.

Image
Image

Am înțeles că procesul de autocunoaștere, dezvoltarea personală și spirituală este continuu și mi-am alocat multe ore zilnic pentru studiu și practică. Am parcurs multe programe, cursuri și seminarii din domenii că: psihoterapie, coaching, NLP, numerologie, constelații familiare, șamanism și am accesat majoritatea terapiilor alternative: Reiki, Thetahealing, Terapia Arienilor, Terapia cu boluri tibetane, Bowen etc.

Ultimii ani au venit cu multe oportunitati si alaturi de oameni minunati am dezvoltat mai multe proiecte.

In prezent realizez rubrica de numerologie in emisiunea TV “Neata cu Razvan si Dani” Antena 1.

Am avut sansa ca doar 2020 sa realizez peste 1000 de interpretari numerologice personale, in sedinte si evenimente online.

Interpretarea numerologica este METODA folosita prin care pot consilia si gasi solutii rapide la orice provocare in plan personal sau profesional. Am lansat conceptul #AntrenamentpentruDESTIN deoarece stiu ca nici o persoana nu s-a nascut sa tina umbra degeaba pamantului si cu toti avem nevoie de ghidare si antrenament pentru a ajunge la implinire. 

Hai sa facem echipa, stiu ca meriti sa te bucuri cu adevarat de fiecare zi din viata ta!