Cu Corina Stratulat & Roxana Iorgulescu Bandrabur

Numerele, ghidul sănătății tale

Hai să descoperi sănătatea la nivel complex, adică pe lângă cea fizică, să înțelegi și: sănătatea psihică, emoțională, cognitivă, sexuală etc.

Sănătatea a devenit în ultimii ani subiectul cel mai dezbătut. Poate te-ai și confruntat cu diverse probleme de sănătate și nu simți că ai înțeles real care sunt cauzele de îmbolnăvire și mai ales ce depinde de tine. Când vorbim de sănătate ne ducem cu gândul la sănătatea fizică, a corpului tău de care vrei nu vrei depinzi în tot ce vrei să faci.

Dar, ce este predispoziție și ce creezi tu în fiecare zi?

Webinarul are loc:

Luni, 10 Aprilie

Ora 19:30 (Ora României)

Recomandă-le și prietenilor tăi acest Webinar!
Corina Stratulat
Webinar - Descoperă cine ești cu adevărat!

Webinar-ul este pentru tine dacă:

Vrei să adopți un stil de viață mai sănătos

Boala a apărut deja în viața ta și vrei să înțelegi cauzele

Începi să înțelegi că sănătatea e mai mult decât sănătatea corpul fizic

Te confrunți cu oboseala cronică

Ai observat că ai o lipsă de energie

Vrei să identifici metoda prin care afli ce rezistență are de fapt corpul tău

Pe durata a 2 ore, îți vom arăta cum te poți ghida prin intermediul cifrelor și numerelor din viața ta. Astfel încât sănătatea să fie un rezultat obținut de tine conștient, fară să mai lași la întâmplare și să reacționezi doar în momentele de afecțiuni diagnosticate sau boli.

Data de naștere ne oferă sute de informații despre cine ești tu și care este misiunea ta personală. Informații la nivel de structură: psihică, emoțională, cognitivă, fizică, intuitivă, sexuală, spirituală, socială și intelectuală.

Interpretarea numerologică este o soluție pentru a înțelege mecanismele de funcționare ale omului și ce depinde de el în privința sănătății.

Acest webinarul este primul pas.

Cine va susține webinarul?

Corina Stratulat

Născută în Curtea de Argeș, și-a început drumul profesional la vârsta de 16 ani, angajându-se pe zona HORECA. Iubind matematica foarte mult, după absolvirea liceului cu specializare în matematică-informatică, a urmat Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori.

În primul an de facultate a obținut primul job în sistemul bancar și după o experiență de 5 ani și-a ascultat spiritul antreprenorial și a deschis prima firmă. Timp de 6 ani a dezvoltat business-uri în domeniul medical, a aprofundat numeroase programe de dezvoltare personală și spirituală, descoperind și NUMEROLOGIA.

La începutul 2018 a deschis Club terapeutic Elyde, un concept care propune sănătatea integrată: corp, minte, suflet. În ultimii ani a consiliat personal și în diverse cursuri peste 5000 de persoane.

În momentul în care și-a înțeles cu adevărat misiunea personală și destinul a făcut rapid toate schimbările de care era nevoie, pe toate planurile, și a simțit că prinde aripi.

De multe ori spune în evenimentele susținute că parcă Universul i-a așezat covorul roșu și i-a spus "Acum te rog defilează!"

Activități curente:

  • trainer acreditat Asociația Numerologilor din Romania;
  • realizator rubrica de numerologie în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Antena 1;
  • trainer și realizator programe de dezvoltare pentru clinici medicale și echipe performante.

Cursuri și programe curente:

  • Program Bazele Numerologiei;
  • Curs Mama și Copilul;
  • Curs de Feminitate.
Corina Stratulat
Roxana Iorgulescu Bandrabur

Roxana Iorgulescu Bandrabur

Este teoretician și practician al Modelului numerologic de tipologizare - MNT (r), pasiunea sa pentru numerologie, concretizată online sub marca "Numeroviva", nascandu-se din dorință legitimă de autocunoaștere și autodepășire și devenind treptat un instrument prin care le creează celor ce vor să înțeleagă lumea de azi posibilitatea de a se cunoaște pe ei înșiși, ca prim pas pe drumul lor evolutiv.

Jurnalist, cu studii aprofundate în Managementul organizațiilor politice și civice la SNSPA, nominalizat de mai multe ori și laureat în 2007 al Premiului pentru talk-show radio, în cadrul Premiilor Clubului Român de Presă, coautor al mai multor proiecte editoriale, precum volumul "Cotul Donului 1942: eroism, jerta, trădare", Chișinău (2012), Roxana Iorgulescu Bandrabur trăiește de 22 de ani generoasa poveste a unei profesii care i-a oferit șansa să găsească răspunsuri la întrebări dintre cele mai diverse, prin experiențele de viață imposibil de imaginat adeseori, dar pe care a avut șansă să le asculte împărtășite față în față, așa precum sunt, de pildă, experimentele totalitariste ale închisorilor romanești sau ale gulagului sovietic, paradigmă a experiențelor limită și a capacității extraordinare a omului de supraviețuire și autovindecare.

Inscrie-te chiar acum
la Webinarul Gratuit

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor