Corina Stratulat - Antrenor pentru DESTIN

Curs Online - Feminitate. Perspectivă numerologică

Acest curs are ca și obiectiv conștientizarea propriei energii feminine, înțelegerea la nivel practic a comportamentelor zilnice care întăresc feminitatea și descoperirea potențialului nativ.

Fiecare femeie este autentică și e necesar să-și descopere propria feminitate. NU copiem rețete de succes, nu copiem o altă femeie care ni se pare că e feminină. Nu suntem o copie, ci suntem unice și irepetabile.

Cursul are loc in zilele de mai jos:

Data: Mai 2022

Ora 18:30 - 21:30

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!
5 pași către DESTIN by Corina Stratulat

Cum funcționează

Calculăm și interpretăm împreună o serie de indicatori numerologici care îți explică zeci de tendințe, calități, comportamente ale tale ca femeie (la nivel de subconștient)

Stabilim condițiile optime în care poți alege să-ți manifești feminitatea, astfel încât să evoluezi și să ai relații echilibrate


Înțelegi efectele pozitive în viața ta descoperindu-ți feminitatea și efectele negative, dacă păstrezi lupta interioară și nu-ți conștientizezi predispozițiile native

Pentru cine este cursul?

Pentru persoanele care își doresc o metodă rapidă
și eficientă de autocunoaștere și dezvoltare personală

Femei care își doresc să îmbunătățească relația de cuplu existentă
Femei care își doresc ECHILIBRU pe toate planurile
Femei care întâmpină dificultăți în începerea unei relații
Femei care vor să-și îmbunătățească sănătatea

Sesiunile LIVE vor avea loc în luna MAI. Rezervă-ți locul achiziționând varianta înregistrată și implicit, participarea la toate sesiuni LIVE viitoare ale acestui curs.

Abordare simplă a feminității folosind numerologia
Perseverează: Participă la toate edițiile LIVE viitoare
** În ritmul tău: Vizionează înregistrarille sesiunilor LIVE

Ce te ține pe loc, de fapt...

De ce Cursul de «Feminitate. Perspectiva numerologică»?

În ultimii ani am avut șansa să lucrez în sesiuni individuale și cursuri cu peste 2.000 de femei. Analizând numerologic regăsesc tendințe și predispoziții care neconștientizate se transformă în relații eșuate, suferința continuă, frustare și tensiune cu orice bărbat care apare, etc.

Multe femei au ales să se lupte, să reziste și să-și “înghită” suferința de a nu fi apreciate, de a nu fi mângâiate, de a nu fi susținute și ajutate.

La nivel conștient, nu au înțeles de ce fac asta și de ce le este atât de greu să ceară ajutor și să primească, să se deschidă în fața unui bărbat, să se simtă în siguranță, să facă echipă cu un bărbat, de ce trag cu dinții de propria independentă.

3 mesaje primite recent

"Am o relație de 7 ani și un copil de 5 ani. Am impresia că am 2 copii. Simt că soțul meu e aerian și comod și nu am deloc răbdare să rezolve treburile din gospodărie. S-a obișnuit să-i spun ce să facă și se comportă ca un copil, care mai vrea și apreciere. Știu că mi-a plăcut să le fac eu pe toate și poate l-am obișnuit. Oare să fie din cauză că am multă energie masculină și consider că în familie trebuie să te sacrifici?" - Luciana

"Am ajuns la 40 de ani să fiu total independentă, am cariera dorită, am casa visată, am călătorit mult cu prietenii... dar simt că sunt de gheață. Când apare un bărbat, îl testez permanent, îl provoc să-mi demonstreze că e mai bun decât mine, nu suport să-mi plătească el ceva. Simt că greșesc... Nici o relație nu a durat mai mult de 1 an. Pot să fac ceva?" - Ioana

"La 16 ani, mama mi-a spus că așa "băiețoasă" cum sunt, o să găsesc un bărbat care să mă plesnească curând. M-am supărat tare pe ea atunci. Mai târziu am înțeles că așa știa ea să-mi spună să nu mai fiu dură și grăbită și agresivă. Știa că dacă o femeie se comportă așa, atrage violență. Din păcate, a avut dreptate. Abia la 35 de ani am înțeles ce am provocat în bărbatul de lângă mine." - Emilia

Ce te ține pe loc, de fapt...
Ce te ține pe loc, de fapt...

Primind zilnic astfel de mesaje, am simțit că a venit timpul să realizez cursul de feminitate, din perspectiva numerologică, susținută fiind si de vibrația anului 2022. Atât eu, cât și clienții mei aplicăm zilnic ceea ce ne oferă numerologia pentru a ne descoperi forță interioară, varianta noastră autentică, talentele native  și așa ne bucurăm de relații armonioase, o sănătate foarte bună și o carieră de succes.

Fiecare informație teoretică dusă în acțiuni practice, în comportamente noi în viața cotidiană aduce schimbări extraordinare. Multe persoane nu se așteaptă ca, schimbând puțin atitudinea față de bărbatul iubit, să vadă că el este mai atent, mai grijuliu. 

Care atitudini față de bărbat e necesar să le schimbăm:

atitudinea de competiție în cuplu;

atitudinea de superioritate sau inferioritate;

atitudinea de sacrificiu (o femeie ușor își sacrifică dorințele sufletului);

atitudinea de "mămică", confundată cu cea de iubită etc.

Sesiunile LIVE vor avea loc în luna MAI. Rezervă-ți locul achiziționând varianta înregistrată și implicit, participarea la toate sesiuni LIVE viitoare ale acestui curs.

Abordare simplă a feminității folosind numerologia
Perseverează: Participă la toate edițiile LIVE viitoare
** În ritmul tău: Vizionează înregistrarille sesiunilor LIVE

De ce să participi la acest curs?

Înțelegi principiul feminin

Ai o imagine de ansamblu a ceea ce vei obține prin manifestare predominant feminină

Înțelegi ce pierzi și irosești în comportament predominat masculin

Primești recomandări simple de aplicat în viața cotidiană, pentru o relația de cuplu armonioasă, pentru a-ți păstra sănătatea și pentru ai susține pe cei din jurul tău.

Vei înțelege cum îți poți îmbunătăți relația sexuală.

Vei putea evalua singură ce comportant e benefic să ai într-o relație

Faci diferența între comportamentele pe roluri diferite (iubită, mamă, fiică, colegă, prietenă etc)

Pe baza codului numerologic, înțelegi structura ta nativă și ce poți "șlefui" sau adauga.

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!

Testimoniale

Image
Image
Image
Image

Întrebări frecvente

Dacă nu pot participa la sesiunile LIVE, pierd sesiunea?

Nu, vei avea acces la înregistrarea de a doua zi.

Începe procesul tău 
de autocunoaștere acum!

Investește în tine și eu iți sunt alături!

Achiziționând acest curs vei putea participa la toate sesiunile LIVE viitoare, și vei studia în propriul ritm vizionând înregistrările sesiunilor.

Recomandă-le și prietenilor tăi acest curs!
Numerolog Corina Stratulat - Cifra Destinului