Ce spun clienții mei despre mine

"Am fost la Corina și mi-a placut totul. De la spațiul primitor la căldura și armonia discuției, am fost ascultată și am ascultat, totul a fost pe gustul meu. Analiza numerologică te ajută să te întelegi mai bine, și apoi te asculti, te ghidezi cu ajutorul informațiilor aflate despre tine. Vei spune de multe ori în cadrul întâlnirii cu Corina "Așa este, ai dreptate!", dar vei și contata că nu prea ai dat importanță acelor detalii. De multe ori detaliile personalității și psihicului nostru fac diferența între alegerile bune și rele, corecte și greșite și, în final, între fericire și dezastru. O recomand cu mare încredere și mult drag pe Corina Stratulat, iar eu cu siguranță voi reveni la ea!"

"Cursul de numerologie cu Corina? un curcubeu de informatii, fiecare cu culoare distincta in care ma regasesc ca o completare a sufletului meu si a drumului spre Cunoastere si Divinitate! Asta simt acum sa spun, Corina ..iti multumesc... si multumesc si tuturor colegilor de curs pentru ulorile pe care le descoperim impreuna..."

“In urma cu 2 zile, am participat la un webinar realizat de Corina. Stiam ca este un munte de valoare, dar nu credeam ca imi va confirma atat de multe lucruri la care aveam semne de intrebare. A fost o reala bucurie sa o cunosc, si sa ma cunosc mai bine, totodata, si recomand oricarei persoane sa isi dea voie sa afle cine este, ce reprezinta pentru el cifra destinului si la ce mai are de lucrat pentru o viata linistita. Multumesc, Corina!

"Corina este persoana care te ajută să te înțelegi pe tine și lucrurile care se întâmplă în viața ta, din altă perspectivă, să te descoperi și să lucrezi punctual pe ceea ce vrei să rezolvi. Fiecare ședință este o revelație și rămâi mereu cu dorința de a participa la următoarea întâlnire. Îți mulțumesc Corina pentru faptul că ai apărut în drumul meu și pentru că mă ajuți să mă redescopăr."

"Mi s-a părut incredibil cât de precis cum mi-a spus Corina exact prin ce trec la doar câteva minute după ce ne-am cunoscut, bazat doar pe data nașterii. Numerologia este exactă, practică și o poți aplica cu ușurință în viața ta!"

"Este o placere sa stai de vorba cu Corina... energie, zâmbet larg, inspirație dar mai ales o buna cunoaștere a acestei științe. Numerologia și cursul "Bazele Numerologiei" au intrat de curand în viata mea dar cu siguranță cu un scop mare de autocunoaștere. Am devenit conștientă ca semnificația numerelor ma poate ajuta sa interacționez mai bine cu cei din jur, sa ma cunosc și sa ma înțeleg mai bine. Este un plus ca poți sa descifrezi multe aspecte prin numere. Mulțumesc Corina!"

“Dacă nu aș fi întâlnit-o pe Corina, nu cred că m-aș fi gandit să caut răspunsuri la întrebările mele într-o analiză numerologică. Acum mă bucur că s-a întâmplat așa pentru că am primit multe informații valoroase. M-am regăsit în tot ceea ce mi-a spus, informațiile au fost clare, concise și m-au ajutat atât pe plan personal, cât și în business. Dacă mergeți la Corina este bine să vă notați tot ce vă comunică. Eu așa am făcut, iar din când în când revin la notițe și la lucrurile pe care mi le-a spus pentru că îmi dau o direcție și îmi amintesc la ce trebuie să mai lucrez. Mulțumesc, Corina! Mai am multe de învățat de la tine și abia aștept să parcurgem tot acest proces împreună.

“Corina, m-ai ajutat să înteleg mai multe despre cum funcționez eu ca persoană și ce am nevoie ca să îmi fie mai bine în viață! Abia după ce am primit analiza numerologică mi-am dat seama de ce anume mă atrăgea numerologia - este o știință care îți pune în față niște informații lipsă din puzzle-ul tău, pe care îți este greu să le vezi singur. Multumesc!

“Căldură, liniște, calmitate, încredere și multă blândețe. O persoană cu o capacitate extraordinară de a te antrena și de a te face să te descoperi. Corina este omul care te ajută să schimbi amenințările în oportunități, omul care îți spune de unde vii, cine ești și pe unde este bine să mergi ca să fii împlinit. Cel mai important lucru pe care l-am găsit în întâlnirea cu Corina a fost încrederea în mine și siguranța că nu am luat decizii greșite urmându-mi instinctul. Tot ea este persoana care m-a ajutat să îmi deschid sufletul și să scot de acolo toate gândurile și experiențele uitate sau îngropate în subconștient, m-a pus față în față cu ele și m-a ghidat să le accept și să le privesc ca pe lecții de viață, care m-au condus către persoana care sunt acum. Mulțumesc, Corina!

“Daca simti ca ai nevoie de un ajutor in a-ti atinge potentialul, ai ajuns in locul potrivit. Corina creeza spatiul perfect ca tu sa poti sa intrii in adancul tau cu ajutorul numerelor si sa te descoperi cu adevarat. Multumesc cu infinita recunostinta !!!Recomand cu incredere!

"Numerologia este pentru cei care vor sa isi descopere sufletul! Parcurgand cursul de numerologie am reusit sa ma cunosc mai bine pe mine si pe cei apropiati, sa aflu ce calitati am la indemana pentru a-mi indeplini destinul si ce lucruri sunt cu adevarat semnificante pentru mine si in ce maniera as putea impartasi cunoasterea, talentul meu cu ceilalti. Corina este o persoana calda, atmosfera cursului online a fost una imbietoare si visatoare pentru a lasa loc informatiei sa curga si sa patrunda fara limitari. Recomand acest curs tuturor celor care vor sa se descopere pe sine. Cei care nu au deloc cunoastere in acest domeniu ar fi recomandat sa citeasca cateva carti de numerologie inainte pentru a asimila toata informatia de la curs cu mai multa esenta si receptivitate. Fiind un curs interactiv, Corina raspunde cu rabdare si diplomatie tuturor intrebarilor, oferind si multe exemple practice."

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image