Gabriela Cenușă: „Corina este persoana care te ajută să te înțelegi pe tine și lucrurile care se întâmplă în viața ta, din altă perspectivă, să te descoperi și să lucrezi punctual pe ceea ce vrei să rezolvi. Fiecare ședință este o revelație și rămâi mereu cu dorința de a participa la următoarea întâlnire. Îți mulțumesc Corina pentru faptul că ai apărut în drumul meu și pentru că mă ajuți să mă redescopăr.”.

Mia Lungu: „Dacă nu aș fi întâlnit-o pe Corina, nu cred că m-aș fi gandit să caut răspunsuri la întrebările mele într-o analiză numerologică. Acum mă bucur că s-a întâmplat așa pentru că am primit multe informații valoroase. M-am regăsit în tot ceea ce mi-a spus, informațiile au fost clare, concise și m-au ajutat atât pe plan personal, cât și în business. Dacă mergeți la Corina este bine să vă notați tot ce vă comunică. Eu așa am făcut, iar din când în când revin la notițe și la lucrurile pe care mi le-a spus pentru că îmi dau o direcție și îmi amintesc la ce trebuie să mai lucrez. Mulțumesc, Corina! Mai am multe de învățat de la tine și abia aștept să parcurgem tot acest proces împreună.”.

Testimoniale Corina Stratulat
Testimoniale Corina Stratulat

Lia Stoica: „Am fost la Corina și mi-a placut totul. De la spațiul primitor la căldura și armonia discuției, am fost ascultată și am ascultat, totul a fost pe gustul meu. Analiza numerologică te ajută să te întelegi mai bine, și apoi te asculti, te ghidezi cu ajutorul informațiilor aflate despre tine. Vei spune de multe ori în cadrul întâlnirii cu Corina "Așa este, ai dreptate!", dar vei și contata că nu prea ai dat importanță acelor detalii. De multe ori detaliile personalității și psihicului nostru fac diferența între alegerile bune și rele, corecte și greșite și, în final, între fericire și dezastru. O recomand cu mare încredere și mult drag pe Corina Stratulat, iar eu cu siguranță voi reveni la ea!”.

Elena Dobre: „Corina, m-ai ajutat să înteleg mai multe despre cum funcționez eu ca persoană și ce am nevoie ca să îmi fie mai bine în viață! Abia după ce am primit analiza numerologică mi-am dat seama de ce anume mă atrăgea numerologia - este o știință care îți pune în față niște informații lipsă din puzzle-ul tău, pe care îți este greu să le vezi singur. Multumesc!”.

Vicențiu Andrei: „Mi s-a părut incredibil cât de precis cum mi-a spus Corina exact prin ce trec la doar câteva minute după ce ne-am cunoscut, bazat doar pe data nașterii. Numerologia este exactă, practică și o poți aplica cu ușurință în viața ta!”.

Bogdan Aliciuc: „Căldură, liniște, calmitate, încredere și multă blândețe. O persoană cu o capacitate extraordinară de a te antrena și de a te face să te descoperi. Corina este omul care te ajută să schimbi amenințările în oportunități, omul care îți spune de unde vii, cine ești și pe unde este bine să mergi ca să fii împlinit. Cel mai important lucru pe care l-am găsit în întâlnirea cu Corina a fost încrederea în mine și siguranța că nu am luat decizii greșite urmându-mi instinctul. Tot ea este persoana care m-a ajutat să îmi deschid sufletul și să scot de acolo toate gândurile și experiențele uitate sau îngropate în subconștient, m-a pus față în față cu ele și m-a ghidat să le accept și să le privesc ca pe lecții de viață, care m-au condus către persoana care sunt acum. Mulțumesc, Corina!”.

Testimoniale Corina Stratulat