Viața mea este un haos. Mai am vreo șansă?

Viața mea este un haos. Mai am vreo șansă?

Aud și văd scrisă des această afirmație, atât de la oamenii care vin la seminarile & cursurile susținute de mine, cât și la diverse persoane care scriu chiar în social media despre viețile lor haotice. De multe ori evit să mai deschid Facebook-ul pentru că am impresia că doar lucruri grave se întâmplă în jurul meu, că este mult haos. Pare că oamenii nu mai au nici un motiv de bucurie, de recunoștință, de mulțumire. Dacă mi-aș lasă mintea necontrolată, aș avea doar scenarii negative despre viitor.

Oare chiar este doar haos în jurul meu?

Accept că în viața noastră există multe dezechilibre pe toate planurile, există neclaritate, există evenimente pe care nu le putem controla, există oameni dragi care suferă din diverse motive. Știu, în același timp, că tot ceea ce se întâmplă în exterior, a fost mai întâi în interiorul nostru. Conflictele interioare, de care fugim și pe care nu vrem de cele mai multe ori să le vedem se transformă în conflicte exterioare, diverse dezechilibre. Haos. Și uite așa ajungem să spunem: "Viața mea este un haos".

Soluția poate fi angajarea într-un proces intens de autocunoaștere, un proces real, autentic de identificare a cine suntem cu adevărat, mai ales la nivel de subconștient.

Sunt multe soluții pentru a accesa informații despre noi la nivelul subconștientului nostru. Trebuie doar să ne dorim să le accesăm și apoi să facem un pas în acea direcție. Pentru mine, cea mai rapidă și eficientă metodă a fost analiza numerologică. Nu știam ce înseamnă numerologie și nici măcar nu mi-am pus problema dacă pot crede în această știință. Am decis, însă, să o aprofundez și am folosit informațiile primite în situațiile urgente și neclare din viața mea, adică atunci când era haos. Așa m-am liniștit, mi-am înțeles drumul și mi-am atins obiectivele.

Îmi asum că procesul de autocunoaștere, dezvoltare persoanală, profesională și spirituală va dura toată viață și accept să primesc fiecare experiență așa cum e ea, nu să încadrez tot ceea ce trăiesc în bine și rău. Te provoc să ai mai multă curiozitate, mai mult curaj și vei obține ceea ce îți dorești, viața nu este un haos, decât dacă ne dorim noi să fie.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

51
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...
Impactul anului 2020 în viață ta de zi cu zi

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image