Tu ai putea lua Oscarul ca Rami Malek?

Tu ai putea lua Oscarul ca Rami Malek?

Te-ai gândit vreodată că ai putea lua un Oscar pentru una sau mai multe dintre abilitatiile pe care le ai și care te ajută să faci performanță în domeniul tău de activitate?

Da, nu doar actorii, cântăreții sau inventatorii merită să fie pe scenă, să primească apreciere, să primească respect și recunoaștere.

Încazul lui Rami Malek, proaspătul câștigător al Oscarului, analiza numerologică ne arată prin ce date personale a ajuns la acest succes. În numerogramă vedem "aluatul" din care suntem făcuți, informații la nivel de subconștient, iar matrița psiho-energo-informațională ne ghidează către ce abilități putem explora, ce aspecte este necesar să dezvoltăm prin studiu și muncă sau ce blocaje putem avea.

Rami Malek s-a născut pe 12.05.1981. Pentru analiza numerologică vom folosi data de naștere; se poate analiză și numele.

Pentru a înțelege felul în care funcționează o persoană interpretăm pe scurt vibrația interioară (reprezintă calitățile ascunse ale unui om, cerințele lui interne, axa spirituală, nivelul vibrațional, formă lui autentică de manifestare), vibrația exterioară (felul în care se comportă în societate și cum este perceput de cei din jur) și cifra destinului.

Vibrația lui interioară este 3 și ne indică o persoană energică, jovială, cu o mare sete de cunoaștere, cu o mare capacitate în domeniul artelor, cu o imaginație bogată, rațională, care tinde către popularitate și are mare nevoie de aprecierea celor din jur.

Vibrația lui exterioară este 5 și arată comportamentul pe care îl văd cei din jur. 5-ul are o personalitate interesantă, aventurieră. Este showman în orice situație, fără să facă mare efort. Îi plac schimbările foarte mult și riscul sub orice formă, în relație consideră că riscul este incitant.

Cifra destinului 9, care se obține din însumarea cifrelor din data de naștere, în cazul lui Rami Malek este 1+2+5+1+9+8+1=27, 2+7=9 ne arată dorința să pentru calitate, perfecțiune, idealism și inspirațional.

Persoană cu cifra de destin 9 întodeauna va cauta să performeze la cel mai înalt nivel, are o dorința mare de a se pune în slujba celorlalți, de a inspira, este idealistă.

Modalitatea prin care Rami Malek putea ajunge la acest destin este indicată de 27, care ne transmite că avea nevoie să-și exprime cu emoție talentul, creativitatea. Și a făcut-o.

Poate părea complicat, însă înțelegând mici detalii despre noi, despre cei din jur, putem obține succesul, putem face performanță și mai ales putem avea împlinire sufletească.

Oare cât de mult ar conta pentru un adolescent să aibă aceste informații înainte de a-și investi energia, timpul și banii părinților într-o anumită școală, studiind un anumit domeniu? Sunt atâția oameni în jurul nostru care simt că și-au irosit viața, că nu au găsit ceva care să le placă, să fie satisfăcuți. Trăiesc în ceață, parcă.

 Începe procesul tău de autocunoaștere selectând interpretările cifrelor de destin pe care le dorești

52
Semnificația numelui și numerologia
Ce cadouri oferim în funcție de vibrația interioar...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor