Totul despre cifra destinului în relații

Totul despre cifra destinului în relații

În ediția din 10 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am explicat ce spune cifra destinului despre fiecare dintre noi, în funcție de dată nașterii. 

Tot ce se întâmplă în viața noastră ne construiește destinul și atunci trebuie să fim atenți inclusiv în relația de cuplu, cum ne comportăm, ce fel de oameni devenim, ce fel de relații avem. Cifra destinului în relații ne ajută să ne dăm seama de felul în care ne raportăm noi la viață, deci și la relație.

Cifra destinului în relații

Pentru aceste persoane este importantă independența. Atunci apare și competiție, legată de câștiguri și nu numai. Competiția aceasta care apare între parteneri poate afecta relația de cuplu. Prin urmare, e important ca cei cu cifra de destin 1 să își satisfacă în altă parte spiritul de competiție. În cuplu trebuie să facă echipă. De asemenea, cifra destinului 1 are tendința să se arunce în relații periculoase și ar trebui să își assume asta.

Cei cu cifra de destin 2 se uită întotdeauna la ceea ce fac ceilalți. Trebuie să învețe parteneriatul. Prin urmare, nu trebuie să aibă o relație defectuasă. Persoanele cu cifra de destin 2 depind de partener, de o relație.

Persoanele cu cifra destinului 3 pot confunda ușor prietenia cu relația de iubire. Cei cu cifra de destin 3 sunt de regulă foarte prietenoși, dar uneori superficiali.
Cei cu cifra de destin 4 tind mereu spre stabilitate, confort, siguranță. De asemenea, el va încerca să aducă tradițiile în cuplu, dar prea multe reguli strică. Persoanele cu cifra de destin 4 sunt și foarte muncitoare și din această cauză tind să petreacă prea puțin timp cu partenerul de cuplu.
Cifra de destin 5 indică multă pasiune, fiind un spirit aventurier, îi place să riște și vrea mereu să strălucească. Cei cu cifra de destin 5 nu vor rămâne într-o relație dacă nu sunt apreciați.
În relații, cei cu cifra de destin 6 trebuie să învețe să fie responsabili și nu au voie să mențină relații dezechilibrate. Cifra destinului 6 înseamnă armonie și echilibru.
Cei cu cifra de destin 7 tind spre perfecțiune și vor accepta cu greu un partener care nu se supune regulilor și caută mereu conexiunea sufletească. De asemenea, e foarte atent la detalii.
Persoanele cu cifra de destin 8 au o latură de putere, ei vor întotdeauna să domine, să fie cineva, dar au și o latură de sacrificiu. În relații, ei pun pe toată lumea pe primul loc și uită de ei. Cei cu cifra de destin 8 sunt familiști convinși.
În relații, cei cu cifra de destin 9 tind să dramatizeze. Cu toate acestea, 9 este și altruist, și atent la ceilalți, cu multe pretenții, dar și poate dramatiza foarte mult. De asemenea, are tendința să se transforme într-un terapeut în relația de cuplu.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

19
Cu ce mă ajută numerologia în relații?
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image