Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă numerologică

Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă numerologică

Când cearta a devenit o stare de fapt în familia ta sau în cuplu, cel mai înțelept ar fi să cauți răspuns la întrebarea: Cât de sănătos este acest scenariu de viață în care stau? 

Din perspectivă numerologică, poți afla doar într-o sedință de analiză următoarele informații

Cine este cu adevărat bărbatul în casă

În ultimele 6 luni, cel puțîn 60% dintre cuplurile cu care discut se plâng că și-au inversat rolurile. În cele mai multe cazuri, femeile au luat locul bărbaților, ceva ce este nefiresc, până la urmă. Sunt foarte nemulțumite că ele fac totul în casă, că au grija copiilor, a facturilor, a aprovizionării și tot nu sunt apreciate.

Care este cauza reală pentru care se produc aceste dezechilibre? În analiza numerologică identificăm foarte clar ponderea energiei feminine și energiei masculine pe care o are o persoană. O femeie cu exces de energie masculină nu va lăsa pe nimeni să facă mai nimic în casă, va vrea să-și impună punctul de vedere. De multe ori, în aceste cazuri, bărbatul va prefera să plece.

Neexprimarea sentimentelor

Este una dintre cauzele certurilor într-un cuplu și chiar a adulterului. Partenerul care nu primește afecțiune este cel care va spune mereu că nu se simte iubit, apreciat, și va căuta în altă parte toate acestea. Cuplurile care și-au făcut deja analiza numerologică știu la ce să se aștepte și cum se pot comporta atunci când partenerul nu își poate exprima cu ușurință sentimentele și emoțiile. Comunicarea sănătoasă este unul dintre ingredientele unui cuplu închegat și fericit.

Stima de sine

Atât în cuplu, cât și în relația părinte-copil, stima de sine generează certuri care apar din motive aparent stupide. Acestea ascund de fapt, în profunzime o stimă de sine scăzută și cel puțin o persoană se poate simți umilită, respinsă, nedreptățită într-o discuție.

În orice familie și în orice relație pot apărea neînțelegeri sau diferențe de opinie, cauzele nefiind cele aparente sau invocate. Îți recomand să ai curiozitatea să explorezi cifrele din viață ta (data de naștere, echivalentul în cifre al literelor numelui) din punct de și vei putea avea relații armonioase și cu siguranță o familie unită!

Programează acum o sedință de analiză numerologică!

18
Despre relațiile profesionale în 2019, din perspec...
Cariera și CIFRA destinului

Postari Asemanatoare

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.corinastratulat.ro/