Ti-ai setat OBIECTIVE pentru 2021?

Ti-ai setat OBIECTIVE pentru 2021?

Probabil nu mai vrei să lași ca viața ta să se scurgă zi după zi la întâmplare, nu-i așa?

Primesc zilnic mesaje cu întrebarea "Corina, nu știu ce să aleg, nu știu ce să mai fac să fie bine în jurul meu!"

Înțeleg că aceste provovări apar în momentul în care ești pe cont propriu, când ajungi la vârsta în care decizi tu cum îți trăiești viața. Dar oare pe ce criterii poți decide, de unde să ai habar ce îți va fi benefic, cum poți să nu greșești și să suferi ulterior... noile temeri care îți apar.

De-a lungul anilor mi-am dat seama că ne naștem, dar nu primim un "manual de utilizare și funcționare". Ne "trezim" în anumite contexte, situații fără rezolvare, puși să luăm decizii majore, dar nu avem un ghid la care să apelăm și toată "povara" cade pe umerii noștrii, poate neantrenați să ducă greutăți.

În acest moment e posibil să te acuzi pentru decizii luate în trecut, ceva ce nu ai avut curaj să faci, sau ai făcut și nu a adus rezultatele sperate. Sau ai început să accepți că ce a fost, a fost, ai făcut ce ai putut, cum ai putut, și ACUM poți să te concentrezi pe ceea ce poate urma.

Știm deja că suntem CREATORI de viață și prin viață.

Gândul, însoțit de emoție și acțiune, ne crează realitatea. E un mecanism simplu, doar să ajungem să-l controlăm noi. Provocarea e că puține persoane ajung să-și observe gândurile, să le îndrepte în direcția dorită, să aleagă emoția asociată și să genereze acțiuni curajoase pentru dorințele sufletului.

Chiar dacă nu am primit până acum acel "manual de utilizare și funcționare" el există, depinde de noi să descoperim etapă cu etapă.

Cum?

Folosind tot ce există la îndemâna noastră pentru a ne înțelege "mecanismele de funcționare": cum luăm decizii, ce impulsuri avem, ce nevoi, ce frici, ce abilitați native, cum ne exprimăm, ce evităm, cum și ce învățam, cum ne raportăm la ceilalți, ce relații atragem, ce domenii ne plac și unde nu ne potrivim... etc". Pentru toate aceste răspunsuri folosim metode pentru a ne crește nivelul de conștientizare, accesând cât mai multe informații la nivel de subconștient.

În ultimii 10 ani am investit extrem de mult pentru a ajunge la aceste răspunsuri, știu că nu e ușor și nu se întâmplă peste noapte. Însă, cu cât mai repede începem procesul de autocunoaștere, avem șansa să ne dezvoltăm, să evoluăm, să ne eliberăm de tot ce ne aduce dezechilbru în viața noastră.

Recunosc că dintre toate metodele și tehnicile explorate, numerologia m-a atras imediat.

De ce? 

Pentru că în sfârșit găseam o logică, găseam o structura palpabilă pe care să o pot folosi pentru a lua decizii în viața de zi cu zi.

Poate că numerologia m-a ales să o fac cunoscută și altor persoane, m-a susținut în eliberarea din toate conflictele interioare și exterioare și mi-a dat liniștea de care aveam nevoie.

Se discuta din ce în ce mai mult de DESTIN și mă bucur enorm, mai ales când vorbim de setarea unor obiective, cum urmează să facem pentru 2021. Să setam obiective de dragul de a seta e total nociv pentru noi, mai ales daca ele nu ne satisfac dorințele sufletului nostru.

Cum te pot ghida mai exact, prin numerologie, în setarea obiectivelor tale:

  • Interpretând numerologic DATA de NASTERE, iți pot raspunde la zeci de întrebări despre "mecanismele tale de funcționare": cum iei decizii, ce impulsuri ai, ce nevoi, ce frici, ce abilitați native, cum te exprimi emoțional, ce eviți, cum și ce înveți, cum te raportezi la ceilalți, ce relații atragi, ce domenii iți plac și unde nu te potrivești... etc;
  • Prin cifra destinului, identificam în viață ta ce te susține și ce te îndepărtează de DESTINUL tău;
  • Identificând provocările karmice pe care le ai, vedem ce te poate împiedică să evoluezi și să te eliberezi din anumite situații;
  • Perioada vieții în care te afli iți cere să te focusezi pe anumite lucruri. Ai idee care sunt? Vei avea, după ce calculam ciclurile anuale și alti indicatori esențiali.

Sigur vei avea întrebări și despre persoanele dragi din viața ta. Evident că numerologia este ghidul care te ajută să le cunoști cu adevărat, să le descoperi și să ai relații armonioase.

Nu-ți da voie să te victimizezi și să crezi că e greu și nu mai poți! Sunt convinsă că poți și meriti să ai un nou an pe sufletul tău. Nu pot face eu munca necesară în locul tău, doar te pot ghida și să facem echipă.

Când vei simți să explorezi mai mult, scrie-mi, sau rezervă o ședință de numerologie.

Eu am hotărât să nu-mi las viața să se scurgă la întâmplare, am ales să decid conștient și să accept experiența din această viață.

62
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image