Testul compatibilității dintre parteneri, în funcție de vibrația cuplului

Testul compatibilității dintre parteneri, în funcție de vibrația cuplului

În ediția din 10 februarie 2021 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, am explicat cum se face testul compatibilității dintre parteneri, în funcție de vibrația cuplului.

Pentru a putea face testul de compatibilitate într-un cuplu, luăm data noastră de naștere (ziua în care te-ai născut) și pe cea a partenerului și facem suma, de exemplu 12+31, obținem 43, apoi adunăm și cele 2 cifre, iar rezultatul este 7. Asta înseamnă că vibrația cuplului este 7.

Astfel, cei doi vor vedea cum sunt ei împreună pentru că el și ea devin o unitate. Oamenii caută mereu elementele de compatibilitate ș ice rezultă din relația lor. Numerele pentru vibrația cuplului sunt de la 1 la 9.

Care este vibrația cuplului și cum determini compatibilitatea

Vibrația cuplului 1

Dacă obținem cifra 1 atunci când calculăm vibrația cuplului, înseamnă că acest cuplu este lider, un cuplu de invidiat, un cuplu care intră mereu ușor în competiție. Se vede acolo mult, o scânteie, acest cuplu fiind văzut ca un soare însă totul între ei depinde de comunicare, de energia lor. În societate, ei sunt văzuți ca un cuplu lider.

Vibrația cuplului 2

Pentru cei cu cifra 2, trbeuie să fie foarte ateți la fricile lor. Fricile legate de viitor ne pot distruge relația. Chiar dacă acum suntem foarte bine, ne gândim cu grijă la ce o să fie peste un an. Asta ne poate distruge relația. Trebuie să ne bucurăm mai mult de prezent.

Vibrația cuplului 3

Cuplul cu cifra 3 este mai sociabil, mai creativ. Cu toate acestea, trebuie să nu ne mințim, să nu trăim într-o lume imaginară. Nu trebuie să ne imaginăm că suntem un cuplu spectaculos și e important să existe în cuplu și o relație de prietenie sudată.

Vibrația cuplului 4

Știm despre cuplurile cu vibrația 4 că sunt foarte exacți, un astfel de cuplu poate să tinde spre stabilitate. Ei au niște reguli care îi ajută să se armonizeze în fiecare zi. Acest cuplu întotdeauna va dori să stabilească totul în detaliu pentru a evita certurile și neînțelegerile.

Vibrația cuplului 5

Viața cuplului cu cifra 5 este despre schimbare, despre aventură. În viața lor de cuplu, o zi nu seamănă cu alta și trebuie să accepte acest lucru. Totul se schimbă și nu trebuie să se aștepte la stabilitate.

Vibrația cuplului 6

Cifra 6 arată că acel cuplu va deveni o familie și foarte ușor ne armonizăm.

Vibrația cuplului 7

Cifra 7 semnifică înțelepciunea într-un cuplu, înțelepciune ce apare prin tot felul de experiențe împreună. Nu e o relație așa ușoară.

Vibrația cuplului 8

Cuplurile cu cifra 8 sunt puternice, având succes împreună în ceea ce îți propun.

Vibrația cuplului 9

Dacă împreună cei doi au vibrația 9, atunci trebuie să tindă spre maturitate.

27
De la dramă la viața mult visată, prin NUMEROLOGIE
Cu ce mă ajută numerologia în relații?

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor