Schimbarea jobului și cifra destinului

Schimbarea jobului și cifra destinului

Știai că secretul jobului perfect pentru tine se află în spatele cifrelor?

Nu ne referim la cifrele de la salariul tău, ci acele cifre care îți descriu potențialul nativ și destinul tău. Cifre, pe care le interpretăm folosind numerologia. 

Una dintre cifrele importante pentru fiecare om este cifra destinului, este revelatoare pentru a ne ajuta să descoperim care este misiunea noastră personală.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 8.12.1975, 8+1+2+1+9+7+5 = 33; 3+3=6 => cifra destinului 6.

Care este cifra ta de destin?

În acest articol, vreau să vă ofer exemplele unor persoane, care și-au descoperit calea și care își urmează destinul, în urma unor schimbări produse în carieră sau viața profesională, ca urmare a aplicării caracteristicilor cifrei lor de destin, în viața de zi cu zi.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 1

Unu este despre unicitate, originalitate, pionierat, este cifra specifică liderilor, a celor care dau direcția.

Am cunoscut un astfel de om, în cadrul cursurilor de dans, pe care încă le urmez în prezent. Acest băiat a pornit de la un simplu dansator, care făcea asta ca hobby, după serviciul pe care-l avea în domeniul IT. Cu timpul a devenit coregraf și a făcut un plan pentru a-și înființa propria școală de dans, dând astfel "direcția" și altor instructori. Un antreprenor cu o activitate originală, pornind de la ce îi aducea maximă bucurie.

Cumva știam cu toții că asta i se potrivește pentru că mereu aducea îmbunătățiri și își punea amprenta asupra oricărei coregrafii, era original în ideile pe care le avea și știa cum să îi însuflețească pe ceilalți și să se facă ascultat, ca un adevărat lider.

Acest om și-a găsit misiunea viețîi, prin a face ceea ce îi place și la care este foarte bun, iar semnificația cifrei destinului 1 i-a confirmat că se află pe calea lui.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 2

Doi este despre emoție, diplomație, îndoială, energie feminină.

Aici regăsesc exemplul unei colege de la locul de muncă, care are cifra de destin 2. Economistă de mai mulți ani de zile în cadrul companiei, a simțit mereu nevoia de a interacționa cu oamenii, de a socializa și de a-i putea ajuta într-un fel, însă domeniul în care lucra, presupunea mai mult o muncă individuală sau contact indirect cu colegii.

S-a transferat ulterior pe o poziție în Resurse Umane, la salarizare, și de acolo a început să învețe tot ce ține de domeniul HR, în care s-a regăsit tot mai mult.

Ulterior, a ajuns pe partea de recrutare, și acolo s-a simțit că acasă, având contact cu oamenii, și ajutandu-i să-și găsească un post care li se potrivește. S-a înscris și la Facultatea de Resurse Umane și a devenit specialistă în acest domeniu.

A fost nevoie doar de o schimbare în direcția bună, pentru că să își găsească misiunea și să aducă o contribuție semnificativă atât în viața ei cât și a celorlalți.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 3

Trei este despre curiozitate, dorință de a ști mai mult și talentul de a împărtăși din cunoașterea dobândită.

Am avut placerea să cunosc un astfel de om, care are cifra destinului 3, și care a avansat de la poziția de portar în cadrul hotelului unde am lucrat, la cel de tehnician mentenanță. Cum a făcut asta?

Prin curiozitatea și dorința de a contribui cu ceva mai mult decât îi era scris în fișa postului. Acest om știa tot ce trebuie despre hotelul în care lucram, se implica și în tot ce ține de mentenanță și administrarea clădirii, era un om de bază la care puteam apela mereu cu încredere.

Această curiozitate și dorință de a-i ajuta pe ceilalți prin cunoașterea sa, i-a adus promovarea în domeniul mentenanței, care i se potrivește foarte bine, și-a găsit cu adevărat menirea, și se simte cu adevărat util, conștientizând că este un om valoros și de nădejde pentru ceilalți.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 4

Patru este despre stabilitate, sănătate, corp, și tot ce înseamnă pământ.

Aici vă prezint exemplul instructorului meu de sport, care în urmă cu 6 ani de zile, a decis că vrea să își înceapă cariera de antrenor personal la o sală de sport, renunțând la jobul de inginer mecanic la o companie auto.

Până să facă această schimbare, a lucrat la visul său zi și noapte timp de trei ani de zile, în paralel cu jobul său, și a renunțat la distracții sau alte distrageri și s-a focusat pe a deveni cel mai bun antrenor și a-și crește numărul de clienți, participând în acest timp și la campionate de fitness. Își lua zile de concediu pentru a participa la cursuri sau competiții. Muncă și iar muncă timp de 3 ani intensivi, după care, și-a dat demisia de la compania unde lucra, și a decis să se focuseze doar pe el, pe cursanții lui și pe competiiti.

Acest instructor a devenit unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din orașul meu și nu numai, extinzandu-și programul online și la nivel național și chiar având clienți din străînătate. Este uimitor ce a reușit acest om să facă datorită rezistenței la muncă și a unei structuri bine organizate, a rigurozității și perseverenței, specifice cifrei de destin 4.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 5

Cinci reprezintă schimbarea, de orice fel, dar mai ales în carieră.

Cel mai relevant caz cunoscut de mine, este dat de o fată, care după ce a rămas în concediu de maternitate, a decis că nu vrea să se mai întoarcă la locul de muncă pe care-l avea înainte, ca operator în producție, la o firmă de cauciucuri auto.

A ales să facă un curs de manichiură și de pus unghii, făcând inițial practică la ea acasă, pe prietene, urmând ca în scurt timp, pe baza recomandărilor bune, să își câștige o clientelă bogată.

După cei doi ani de maternitate, s-a angajat la un salon și a profesat o perioadă până a simțit că poate mai mult de atât, fapt pentru care, a urmat cursul de formator și a devenit trainer pe acest domeniu, iar în prezent, este chemată și în alte orașe, pentru a preda cursuri de stilist protezist unghii. Pot zice că și-a creat un brand puternic și totul a pornit de la dorința de schimbare, dorința de mai bine.

Tot ce-ți dorești se poate realiza dacă ai o dorință puternică, o viziune și perseverență!

Exemplu de persoană cu cifra de destin 6

Șase, în perspectiva numerologică, înseamnă calea de mijloc, echilibrul, armonia, instinctul de a proteja, de a ocroti, instinctul de mamă.

În acest caz, văprezint pe scurt povestea unei vecine, care odată ajunsă la vârsta pensionării, s-a simțit foarte singură, neavand copii și fiind văduvă de mai mulți ani.

Și-a dat seama că poate să fie de folos cuiva și la această vârstă, și să ofere dragostea de mamă unui copil, prin a deveni asistentă maternală.

A fost o decizie înțeleaptă, pentru că și-a găsit astfel echilibrul și armonia în viața sa, și a putut astfel să își folosească instinctul natural de a proteja pe cineva drag, și de a oferi iubirea de mamă unui copil care o iubește la rândul său.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 7

Șapte, înseamnă un bun analist, un bun observator, tinde către perfecțiune.

Aici vă prezint parcursul unui coleg de la facultate care, deși era introvertit de felul său, a decis să se angajeze pe perioada studiilor, ca reprezentant de vânzări în cadrul unei companii farmaceutice.

Am aflat după câțiva ani de zile, că deși a reușit să-și controleze emoțiile când vorbea cu persoane străine, el fiind o persoană introvertită, îi venea totuși greu să lucreze cu oamenii, iar cei din conducerea companiei l-au remarcat ca fiind bun în a interpreta graficele vânzărilor și de a face anumite rapoarte, astfel încât, l-au promovat ca și analist financiar, job care i se potrivește de minune și unde se simte în elementul lui.

Este minunat cum o simplă mutare în organigrama firmei, să producă atâta satisfacție la nivel personal.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 8

Opt semnifică puterea, responsabilitatea, capacitatea de a salva, de a te sacrifica, de a iubi necondiționat, de a face dreptate.

Aici îmi vine în gând o colegă de școală, care deși a studiat Administrația Publică, viața a dus-o pe alte căi, și a ajuns directoare la un ONG, pentru copiii cu probleme locomotorii.

Știam că toată viața a făcut acte de caritate, voluntariat, îi plăcea partea aceasta de a ajuta oamenii, de a găși soluțîi pentru a-i ajuta cumva și de a face dreptate.

Exemplu de persoană cu cifra de destin 9

Nouă se referă la transformarea pe care o pot aduce cei care au această cifră a destinului, în locul în care se află. Ei tind spre a duce totul spre o variantă ideală

Aici vă prezint ca exemplu, o persoană, care a început studiile la Facultatea de Arte, însă a preferatsă renunțe și să facă Facultatea de Farmacie în schimb. A avansat în scurt timp, de la postul de Farmacist, la șef de farmacie și persoană de bază în consiliul de management decizional.

Este o persoană care a vrut mereu să aducă un plus de valoare în ce face, să fie totul perfect și s-a străduit să dea mereu tot ce poate mai bun.

Este uimitor cum fiecare dintre noi are înscrisă în cifra destinului harta după care se poate ghida pentru a ajunge pe drumul său.

Este fascinant cum fiecare dintre noi avem un potențial nativ și suntem buni la ceva anume... cum fiecare dintre noi suntem o bucățică din puzzle-ul numit Univers!

Tu care piesă ești din tot întregul?

Articol realizat de
Monica Negrea

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

19
Ce tip de relație avem în funcție de vibrația inte...
Ești antreprenor? Află cum îți poți recruta eficie...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image