Relaxare și Învățare

Relaxare și Învățare

De la 1 la 10 oare cât este nivelul tău de relaxare?

Să știi că simpla conștientizare a felului în care ne simțim ne oferă mai multă forță de acțiune în sensul favorabil nouă și ne împuternicește să spunem "NU" la situațiile care nu depind de noi sau nu sunt în responsabilitatea noastră.

De mic copil am observat că am o tensiune constantă în corp și foarte greu mă relaxam. Chiar și în zilele libere, de weekend sau vacanță, era un efort să mă relaxez. De ce? Pentru că relaxarea nu înseamnă doar să nu faci nimic, să decizi pur și simplu să te odihnești 3 ore sau 3 zile.

Provocarea apare în ceea ce gândim sau lăsăm în mintea noastră, și ceea ce simțim. De aici apar cauzele "nerelaxarii" cu adevărat.

Poți spune că nu e nici o problemă, te-ai obișnuit așa și nu ești singura persoană în situația asta. Poate că da... însă, aș vrea să-ți mai ofer o perspectivă.

În momentul în care o persoană nu reușește să se relaxeze și este tot timpul "în stare de atac", ca un motor turat la maxim continuu, apar pe nevăzute diverse efecte (într-o anumită perioadă de timp):

  • Scade nivelul de concentrare și de memorare. Nu mai poți retine o lista de cumpărături sau numele unui film pe care cineva ți l-a recomandat. Îți este extrem de greu să înveți un domeniu nou.
  • Scade nivelul de entuziasm și motivație. Chiar dacă ai o activitate interesantă pe care ți-ai dorit-o, nu te mai încântă prea tare. Dimineața, e o corvoadă să te pornești.
  • Nu mai ai RĂBDARE. Cu cine? Cu oricine, inclusiv cu tine. Nu-ți permiți să rezolvi ceva mai lent, nu-ți permiți să te bucuri de o masă delicoasă, nu-ți permiți să asculți cu adevărat o persoană care iți împărtășește ceea ce simte etc.
  • Sistemul imunitar este slăbit. Da, totul este conectat și nici nu-ți imaginezi ce afecțiuni fizice dezvolți pe nevăzute.
  • Apetitul sexual dispare. Da! Lipsa de relaxare aduce mari probleme în intimitate.

... sunt zeci de efecte și nu mai continui pentru că nu vreau să te sperii. Stiu că ești o persoană puternică și stiu că înțelegi că e momentul să te descoperi și să mergi pe destinul tău. Nu e glumă.

Îți spuneam și sunt convinsă că ai observat și tu cât de greu este să înveți și să descoperi un domeniu nou când nu ai energie, când predominant trăiești în oboseală și nu în relaxare.

Am observat la ultimele persoane care au participat la cursuri, cât de mare este efortul să rețină anumite informații, să facă sinteze între informații și apoi să lucreze cu acele informații.

Este și mai greu când ești singur și nu te poți conecta la un grup sau la o persoană care să te însoțească în procesul de învățare.

Înțeleg aceasta situație și caut soluții pentru a putea fi și mai mult de ajutor celor care își doresc și își asumă propria dezvoltare.

În această perioadă, lucrez la o structură diferită de până acum prin care să facilitez accesul la cunoașterea extraordinară dată de numerologie.

Stiu că sunt 2 categorii de persoane care vor:

  1. să folosească informația din numerologie pentru a ajunge mai rapid la succes, la împlinire profesională, fară să studieze (prin consiliere oferită de mine)
  2. să studieze numerologia și să o folosescă în activitate (pot să pun la dispoziție cursuri de numerologie și ateliere de practică)

M-aș bucura să-mi spui din ce categorie faci parte. Și daca ai diverse sugestii, te rog să mi le împărtășești.

Stam aproape!
Corina Stratulat

Completează formularul de mai jos și eu te voi ghida în procesul tău de autocunoaștere, pentru a-ți depăși blocajele

12
Semnificația numelui și numerologia
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image