Reinventarea umană prin (intermediul) numerologie

Reinventarea umană prin (intermediul) numerologie

Conform dicționarului explicativ al limbii române, reinventarea înseamnă "a crea din nou ceea ce a fost deja inventat".

Reinventarea umană, subiectul acestui articol, poate avea loc în contexte diferite ale vieții, cum ar fi reinventarea în carieră sau reinventarea ta ca persoana vis-a-vis de tine și de cei din jurul tău.

Nu puține sunt situațiile când ajungi să realizezi că îți dorești o schimbare a persoanei care ai fost până în prezent, deoarece ajungi la un moment dat să te simți nemulțumit de tine, poate de evoluția ta ca și caracter, sau pur și simplu începi să conștientizezi că anumite trăsături pe care le ai nu te mai reprezintă. De aici poate începe dorința de a te reinventa, de a deveni alt om.

Numerologia poate descrie omul cu toate caracteristicile sale, poate oferi suport pe parcursul acestei căi spre reinventare astfel încât omul să își poată dezvolta capacitățile și abilitățile native. O dată cunoscute aceste caracteristici parcursul vieții va fi mai ușor, vei avea posibilitatea de a ști unde poți îndrepta singur și unde ai nevoie de susținere.

Voi aduce câteva argumente numerologice în acest sens pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor

Doar din data nașterii unei persoane se pot descifra: caracterul acesteia cu aspectele pozitive și negative, aspecte care provin din cifra zilei de naștere, modul în care persoana analizată merită să se comporte în relații/ societate pentru a avea succes pe acest plan, contextele în care merită să intre deoarece o vor ajuta în atingerea scopurilor propuse și îi vor aduce succes. Tot din data nașterii se poate vedea care este cifra de vibrație spirituală și în ce mod comunicarea cu Dumnezeu poate fi facilitată.

Un exemplu în acest context este o persoană născută pe 17.02

Am întrebat-o despre situația cu care se confrunta, iar răspunsul a fost unul pe măsura caracterului său și deloc surprinzător din punct de vedere numerologic. Unul dintre aspectele în care dorea să se reinventeze era cel legat de modul în care relaționa cu oamenii din jurul său. Deoarece a ajuns să conștientizeze modul defectuos de a comunica, își dorea o schimbare în acest sens și si-a exprimat curiozitatea de a participa la o analiză numerologică pentru a vedea dacă numerologia îi poate oferi suport în acest sens, dar era interesată și de celelalte informații ce urma să le afle.

Numerologic este foarte ușor de observat faptul că ziua ei de naștere 8 (1+7) mi-a arătat că, am în fața mea o persoană foarte puternică și dornică de a deține și de a-și arăta puterea în contextele de viață și mai ales prin modul în care comunica, poate chiar cu tendința de a domina și de a-și arăta autoritatea. 8 este cifra persoanei care vrea succes, poziție socială, bani și chiar înaintează spre acestea.

Dar luna ei de naștere îmi arăta că, ea are tocmai altceva de făcut pentru a relaționa constructiv cu cei de lângă ea. Aș putea asemăna această persoană cu imaginea unui leu puternic care în plan social trebuie să se comporte ca și o pisică. Prin analiza numerologică completă această persoană a înțeles ce a dus la dezvoltarea unor caracteristici mai puțin plăcute ale vieții sale, a înțeles care este scopul său în viața actuală, care îi sunt darurile și cum le poate folosi în sens constructiv, pentru a-și îmbunătăți relația cu ea însuși dar și cu cei din jurul ei.

Reinventarea în carieră sau trecerea spre un domeniu profesional diferit este un subiect des întâlnit. Numerologia poate oferi îndrumarea necesară în momentul în care s-a ajuns într-un astfel de impas. Analiza numerologică personală scoate la iveală toate informațiile necesare identificării celor mai potrivite perspective legate de o viitoare carieră. Referitor la reinventarea pe plan profesional, aș dori să vă dau două exemple.

Primul exemplu este al unei persoane pe care o cunosc și a cărei situație poate fi studiată și explicată din punct de vedere numerologic

Codul ei numerologic fiind următorul: 14.01.1985.29.11.27.9.

Această persoana și-a dorit foarte mult o carieră în sistemul bugetar, atât de mult încât a insistat 2-3 ani la rând pentru a ocupa postul mult dorit. Într-un final a reușit. Din codul ei numerologic se poate vedea cu ușurință acest aspect prin cei 5 de 1 pe care îi are, respectiv în momentul în care are o idee pe care vrea să o pună în aplicare și este setată pe acea idee, va face tot posibilul pentru a concretiza ceea ce vrea. Dar la fel de bine se observă și faptul că destinul ei, sau muntele pe care are de ajuns nu este 4. 4 la destin semnifică pe plan profesional o carieră de cadru, carieră pe care ea a ales-o. Această persoană avea de devenit un 11, de împlinit un destin de 11 și mai exact un lider motivațional, o persoană care prin ceea ce face pe plan profesional să îi poată ajuta pe ceilalți să-și atingă potențialul propriu, cu alte cuvinte să fie un deschizător de drumuri pentru ceilalți.

După succesul de a se angaja pe postul mult dorit, viața ei din punct de vedere al carierei curgea frumos, a avut parte chiar și de promovare. Câțiva ani mai târziu a început să își pună tot felul de întrebări despre ea ca persoană, despre cei din jurul său, despre spiritualitate, deoarece simțea că în interiorul ei ceva nu mai era la fel, ceva era neclar. Aceste întrebări au trimis-o pe drumul cunoașterii de sine.

Numerologic vorbind, explicația este foarte simplă, în anul 2018 la vârsta de 33 de ani, ea se afla într-un an de 7. Anul de 7 este un anul introspecției, autoanalizei, anul gândirii profunde și al observării valorilor spirituale pe care le avem. Exact aceste aspecte au fost accentuate și pentru persoana în cauză. La vârsta de 33 de ani, în an de 7 a făcut primul pas propriu-zis spre schimbare. Și nu mare este mirarea că a început căutarea cu studiu, cu diverse cursuri, si s-a axat catre leadership și motivația celor din jurul său. Mai exact a început frumoasa călătorie spre destinul său 11. Timp de 3 ani s-a perfecționat, iar din 2021 la vârsta de 36 de ani, în primul an al ciclului 5, anul noilor începuturi, al schimbărilor, s-a bazat pe ea și a îndraznit să pornească pe noul drum. Cu pași mici și siguri, a pornit pe noua cale, a început cu organizarea de ateliere, webinarii, iar în prezent ține cursuri și oferă suport și consiliere. Această căutare au ajutat-o să găsească răspunsurile la întrebările pe care le avea, și i-au adus împlinirea sufletească!

Exemplul următor este din viața unei persoane publice, mai exact Horia Brenciu care a avut o serie de reinventări și transformări de-a lungul carierei sale, el fiind: muzician, compozitor, interpret, prezentator TV, actor, entertainer.

Codul său numerologic este: 27.08.1972.36.9.32.5

Foarte ușor din codul său putem observa cine este Horia Brenciu și ce munte are de urcat în această viață.

Caracterul său este dat de vibrația zilei de naștere, adică este un caracter 9 (2+7). Cifra 9 l-a înzestrat cu dorința permanentă de a se transforma, de a visa, de a căuta soluții. Este o persoană care deține capacitate de exprimare artistică, este altruistă, generoasă și dornică de a cunoaște.

În ceea ce privește destinul spre care avea de mers, vorbim despre cifra de destin 9, același 9 care este el în interior. Destinul 9 cere persoanei să dezvolte în mod armonios toate calitățile descrise mai sus pentru a-și realiza idealul, pentru a face performanță, pentru a-și arăta vocația. În mod cert, Horia Brenciu a ales corect calea spre destin prin îndreptarea spre o carieră artistică, deoarece la cifra de destin 9 avem printre altele această carieră.

Spuneam despre faptul că el s-a reinventat de multe ori pe parcursul vieții, dar aș dori să vă ofer și o explicație numerologică în acest sens.

La vârsta de 18 ani, numerologic în ciclul 3 de viață sau ciclul experiențelor, în an de 1 (noi începuturi), el și-a început cariera de muzician împreună cu trupa "Apropo" alături de care cânta la pian. Mai târziu în vara lui 1993, în același ciclu de viață, dar în an de 3 a participat ca și concurent la o emisiune TV. Tot în 1993, dar după intrarea în anul 4 al ciclului 3, a fost angajat la TVR, pentru a prezenta emisiunea Robingo. În acest an de 4 el a început să pună bazele carierei sale de prezentator TV până în 1998 an de 9, adică final de ciclu, an în care și-a încheiat socotelile cu această emisiune. În anii care au urmat s-a reinventat permanent prin schimbarea formatului emisiunilor prezentate și prin schimbarea televiziunilor pentru care a lucrat, aceste schimbări fiind benefice destinului său 9. În anul 2002, an de 4, ciclul 4 el a pus bazele "HB Orchestra", acest ciclu 4 si an de 4 fiind foarte benefic, deoarece anul 4 semnifică clădirea unui nou fundament prin muncă multă, organizare, răbdare. Fundamentul solid al acestei cifre poate fi observat prin longevitatea și succesul acesteia.

Prin acest exemplu al unei persoane publice am vrut să vă ajut să înțelegeți ce frumos poate fi arătat prin intermediul numerologiei modul în care funcționăm, cum acționăm și spre ce ne îndreptăm.

Cifra de destin ne explica sensul spre care merită să se îndrepte fiecare om, dar alături de ea sunt luate în considerare și alte aspecte rezultate din analiza numerologică, aspecte specifice fiecărei persoane.

Reinventarea poate fi realizată cu succes prin intermediul numerologiei, în numeroase aspecte diferite ale vieții, dar se poate vorbi și despre reinventare totală atunci când persoana este dispusa la transformarea finală, in acord cu voia Divină.

În momentul în care informațiile numerologice sunt corelate, reinventarea se va realiza mai ușor pentru că astfel omul începe să se cunoască pe sine, știe unde s-a împiedicat, ce tendinte si predispoziții are in viața coditiana, astfel încât poate evita autosabotajul pe viitor.

Nu ar fi mai ușor acest drum dacă ai ști ce drum ai de parcurs și pe ce cale să mergi?

Articol realizat de,
Numerolog Lavinia Poliacof

37
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...
Cifra destinului 9

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image