Principele Nicolae un lider din naștere. Perspectiva numerologică

Principele Nicolae un lider din naștere. Perspectiva numerologică

Principele Nicolae de România s-a născut în data de 1.04.1985 și este, conform analizei numerologice, un lider din naștere, cu viziune și abilități de conducător.

Ceea ce am observat interesant este vibrația sa interioară dată de cifra 1 (ziua nașterii), care reprezintă calitățile ascunse ale unui om, cerințele lui interne, axa spirituală, nivelul vibrațional.

Este formă lui autentică de manifestare.

Cifra 1 indică o persoană: realistă, activă, înclinată spre a-și impune punctul de vedere, energică, puternică, rezistență, un lider înnăscut.

În analiză numerologică identificăm și vibrația exterioară, dată de cifra lunii de naștere, adică felul în care se comportă în societate și cum este perceput. Toate acestea sunt calitățile cifrei 4.

Ceea ce este reprezentativ este faptul că indică o persoană: conștiincioasă, de nădejde, stabilă, care știe să iasă din cele mai complicate situații ale vieții, conservatoare, obișnuită să trăiască după reguli.

Ca oricare altă persoană și Principele Nicolae are un destin pe care este necesar să-l desăvârșească și acesta ne este indicat de cifra destinului, care în cazul sau este 1.

Acestă cifră indică faptul că s-a născut cu abilități de lider și are destinul tot 1. În această viață este important să manifeste ceea ce este în interiorul său și să evolueze permanent către un nivel foarte înalt de leadership. Poate face acest lucru asumându-și responsabilitatea pentru popor.

În plus, pe lângă abilitățile de mai sus, Principele Nicolae de România are un spirit de patriotism și de sacrificiu extrem de mare (numerologic comparabil cu Maică Tereza sau Ghandi), are o dorința imensă de a servi și salva lumea. Este menit să servească interesele unor mase mari de oameni. De asemenea, este un vizionar și poate deveni fanatic în aplicarea dreptății și a justiției.

La nivel psihic este o persoană armonioasă, care se conectează cu ușurință la orice interlocutor și știe să abordeze cu diplomație o situație tensionată. Acestea sunt doar o parte dintre aspectele interesante dezvăluite de cifrele datei de naștere și cifra de destin ale Principelui Nicolae.

O interpretare amănunțită a informațiilor pe care le relevă data de naștere te poate ajuta și pe tine în alegerile personale sau de business.

51
Ce reprezintă numărul de la mașină
"Acum gestionez totul mult mai ușor" - interviu cu...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor