Principalele calități ale unei femei în funcție de vibrația interioară

Principalele calități ale unei femei în funcție de vibrația interioară

În ediția din 2 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, am spus care sunt cele mai importante calități ale unei femei, în funcție de vibrația interioară.

Astăzi avem mai multă energie feminină și decidem să prioritizăm femeile. Astfel, bărbații vor învăța cum să aprecieze mai mult femeile din viața lor.

Atunci când un bărbat apreciază foarte mult o femeie, trebuie să îi arate acest lucru pentru că altfel ea simte dacă e mințită. Folosindu-ne de data nașterii, ne putem ghida, aflând vibrația interioară a fiecărei femei.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Calitățile unei femei în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Femeile cu vibrația interioară 1 sunt foarte curajoase și vor să afle că sunt apreciate pentru curajul lor. De asemenea, ele sunt îndrăznețe și energice.

Vibrația interioară 2

Cele născut pe 2, 11, 20 și 29 au vibrația interioară 2 și sunt femei blânde, răbdătoare și oferă mereu susținerea lor persoanelor dragi din viața lor. Nu putem profita tot timpul de ele fără să le apreciem. Ele chiar au foarte mare răbdare cu bărbații din viața lor.

Vibrația interioară 3

Femeile cu vibrația interioară 3 sunt foarte istețe, gata să resolve mereu orice problemă, chiar dacă nu e ceva dintr-un domeniu pe care îl cunoaște. Aceste femei încearcă mereu să găsească rapid soluții. De asemenea, comunică foarte bine cu cei din jur și e foarte prietenoasă. Totuși, să nu confundăm relația de prietenie cu cea de cuplu.

Vibrația interioară 4

Femeile născute pe 4, 13, 23 și 31 au vibrația interioară 4 și sunt femei riguroase și știm că ne putem baza pe ele pentru că sunt femei de nădejde. Ele sunt extrem de disciplinate, mai ales când au un plan.

Vibrația interioară 5

Cele care au vibrația interioară 5 sunt foarte încântate să întâlnească persoane noi pentru că sunt mereu jucăușe, dinamice și au mare flexibilitate. Ele sunt persoanele alături de care oricine dorește să riște, având spirit de aventură. De asemenea, ele sunt non-conformiste și schimbă des planurile.

Vibrația interioară 6

Femeile născute pe 6, 15 și 24 au vibrația interioară 6 și sunt niște mame extraordinare. E genul de femeie care e foarte responsabilă și are grijă de toți cei dragi. De asemenea, este foarte creativă și e genul de femeie cumsecade, la care vrei să mergi în vizită.

Vibrația interioară 7

Cele cu vibrația interioară 7 au o atenție sporită la detalii. Uneori pot deveni agasante pentru că sunt și critice, analitice, dar această trăsătură le ajută mult în carieră. Cu toate acestea, sunt femei altruiste.

Vibrația interioară 8

Femeile născute pe 8, 17 și 26 cu vibrația interioară 8 și sunt extrem de puternice și rezistente, oricât de grea ar putea fi viața. Ele sunt responsabile și adesea se comportă ca bărbatul din casă. Cei din jur le văd ca pe niște super eroi.

Vibrația interioară 9

Cele cu vibrația interioară 9 sunt foarte devotate, originale și inventive. Vine mereu cu tot felul de idei, aducând bunăstare tuturor. Ele sunt bune profesoare.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

45
3 lucruri pe care nu le știai despre destinul tău
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image