Primii pasi catre numerologie

Primii pasi catre numerologie

Fiecare informație și perspectivă nouă ne îmbogățește, chiar dacă nu ne dăm seama pe termen scurt

Chiar dacă în acest moment multe persoane caută să se descopere sau să-și înțeleagă punctele forte și punctele slabe (potențialul nativ) puțin forțate sau din disperare pentru că lucrurile nu le merg prea bine, important este că explorând, cercetând, analizând, observând mecanismele vieții, propriile comportamente subconstiente, ajung să poată schimba ceva.

Numerologia este soluția rapidă și exactă care ne traduce cum funcționăm noi, cum ne-am născut, ce predispoziții avem, ce tendințe predomină în reacțiile noastre, în comportamentele care ne plac sau nu.

Oferită sub o formă ușor de înțeles de către Pitagora, începând cu 600 I.H, avem azi la îndemană o perspectivă esențială asupra vieții, asupra potențialului unui om, asupra destinului și karma acestuia.

Deloc de neglijat aceste aspecte când observăm că viață noastră nu este foarte echilibrată, nu suntem împliniți sufletește și predomină stresul.

În webinarul gratuit din 14 decembrie "De ce nu-ți îndeplinești destinul", am arătat primii pași necesari pentru a ne putea interpreta data de naștere și a ajunge la atât de multe informații extraordinare despre noi.

Am calculat codul numerologic personal și am început interpretarea zilei de naștere.

Fiecare cifra ne oferă informații numeroase

De exemplu: suma cifrelor din ziua de naștere reprezintă vibrația interioară (născut pe 21, vibrația interioară este 3), suma cifrelor din luna de naștere reprezintă vibrația exterioară, suma cifrelor din anul de naștere reprezintă vibrația cosmică, cifra destinului etc.

În cazul în care nu ai participat la webinarul "De ce nu-ți îndeplinești destinul", îți recomand să-l parcurgi cât mai curând. Ai acces gratuit la el în SHOP.

Păstrează-ți curiozitatea, păstrează-ți dorința de a-ți descoperi forța interioară și potențialul tău nativ, iar acesta va fi un prim pas care te va duce către ceea ce îți dorești.

53
Semnificația numelui și numerologia
Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația inte...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image