Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021

Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021

În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, am explicat ce șanse avem ca în această toamnă să tragem linie și să luăm lucrurile de la început. Trebuie să privim această toamnă ca pe un nou început. Știm deja de la începutul anului 2021 că putem beneficia de vibrația 3 și 5. 

Este un an activ în care spuneam la început că aveam șansa și noi să facem ceva, să acționăm, nu doar să așteptăm ca lucrurile să se întâmple. Anul 2021 a fost și este despre acțiune. Cei care au riscat, în cele mai multe cazuri au avut de câștigat.

Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021

Este o perioadă în care putem dezvolta noi abilități. Dacă vrem să facem o schimbare la nivel profesional, trebuie neapărat să învățăm să facem lucruri noi. Vibrația 3 este despre a ne dezvolta cât mai mult și a merge din nou la școală, în sensul că ar trebui să fim deschiși să începem noi cursuri și să exersăm noi abilități.

La nivel de relații, cei singuri ar trebui să dea voie persoanelor noi care apar în viața lor să aibă ocazia să îi cunoască. Cei cu vibrația interioară 3 au nevoie să se îndrăgostească și să își dea voie să se poarte ca în tinerețe, ca în adolescență. Prin urmare, e o perioadă benefică dacă suntem dornici de aventură.

Pentru cei care sunt deja implicați într-o relație este indicat să fie atenți și să ofere libertate partenerului.

Această vibrație ne predispune la riscuri și aventuri. Apar tot felul de ispite și ar fi indicat să fim atenți pentru a nu strica ceva frumos. Trebuie să ne păstrăm libertatea în cuplu, în timp ce ne bucurăm unul de prezența celuilalt.

Cifra 5 ne ajută să ieșim din zona de confort, să fim puțin mai non-conformiști, pentru că de regulă prea ne străduim să respectăm mereu toate regulile. Trebuie să încercăm mereu lucruri noi, precum schimbarea stilului vestimentar sau dieta.

De cele mai multe ori, rutina ne ține pe loc și nu ne ajută mereu să evoluăm. Tocmai de aceea, din când în când, e recomandat să încercăm lucruri noi. Este o perioadă în care trebuie să acționăm, dar mai liber și mai non-conformist.

De asemenea, imaginea noastră despre noi este extrem de importantă. Nu o să vină nimeni să nde ajute să creștem această imagine despre noi. Tocmai de aceea important să facem asta, să ne construim o imagine puternică.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

14
Top tendințe ale mamelor, în funcție de data naște...
De ce nu rezonezi cu anumite persoane, deși îți do...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image