Previziuni numerologice pentru anul 2022

Previziuni numerologice pentru anul 2022

În ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, am spus care sunt previziunile numerologice pentru anul 2022.

La final de an, fiecare dintre noi se întreabă ce ar putea schimba pentru ca anul viitor să fie unul mai bun. În 2022 avem o abundență de cifre 2. Dacă încercăm să vedem semnificația acestei cifre, trebuie să ne gândim la ce depinde de noi pentru a schimba lucrurile în bine.

Vibrația generală, când vorbim de anul 2022, este 6, după ce facem suma generală a cifrelor. Trebuie să ne ghidăm după semnificația cifrei 6 și a cifrei 2. Cifra 2 devine cea mai importantă în această perioadă. Semnificația acestei cifre este una care duce spre emoție și energia feminină.

Astfel, trebuie să ne gândim ce stări emoționale predomină într-o zi. Dacă avem o stare bună și zile încărcate cu bucurie, în 2022 aceasta se va amplifica.

În 2022 nu ne vom mai putea ascunde sentimentele

În același timp, dacă predomina, tristețea, rușinea, furia, atunci și ăn anul 2022 acest comportament e posibil să continue și să se amplifice. În momentul în care apare vibrația 2, nu mai putem să ne ținem în frâu sentimentele și vrem să lăsăm totul să iasă la suprafață, fără să mai putem bloca.

Furia și tristețea se pot transforma în agresivitate în relații. Agresivitatea legată de rănile sufletului se va răsfrânge asupra propiului corp și ne poate afecta sănătatea. Dacă nu avem un echilibru emoțional, vor apărea numeroase probleme.

O stare care nu a fost manifestată la timp, atunci când nu mai putem să ne ascundem sentimentele, multe lucruri vor ieși la suprafață. Dacă nu ne preocupăm din timp să ajungem la echilibru emoțional, ținând un jurnal sau vorbind cu un specialist, atunci lucrurile pot degenera.

Ce depinde de noi în anul 2022

Vibrația generală a anului 2022 este 6, un număr care înseamnă echilibru și armonie. Armonia în familie și în relația de cuplu depinde de noi. Tocmai de aceea, este important să comunicăm ceea ce simt. 

Mulți dintre noi am adunat atât de multe frustrări și avem răni emoționale care ne vor face, la un moment dat, să ripostăm la instinct, fără să gândim. De asemenea, este important să găsim un echilibru în fiecare zi, reușind să ne împărțim între muncă și relaxare. 

Chiar dacă există multă negativitate în jurul nostru, trebuie să ne găsim mici metode să ne descărcăm. În anul 2022 este important să învățăm să avem mai multă răbdare cu toți cei din jurul nostru.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

30
Cifra destinului 9
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image