Previziuni numerologice, 23 martie 2021. Totul despre vibrația zilei de azi

Previziuni numerologice, 23 martie 2021. Totul despre vibrația zilei de azi

Vibrația zilei de astăzi este 8, iar asta ne face să ne simțim mai puternici, având dorința de a dovedi ceva celor din jur. Vibrația 8 are legătură cu dominarea și controlul. De cele mai multe ori, vibrația 8 îi face pe oameni să analizeze lucrurile mai mult din dorința de a fi mai responsabili pentru că simt că sunt datori să facă ceva pentru lume.

Astăzi, dacă vrem să dovedim că suntem mai puternici, important e să avem toate informațiile și să nu ne grăbim să ne transformăm în niște justițiari răutăcioși.

Vibrația zilei influențează vibrația interioară

Cei născuți pe 1, 10, 19 sau 28 ar trebui să nu se comporte astăzi ca niște lupi singuratici care au ceva de dovedit celor din jur. Ei ar trebui să țin și de ceilalți

Persoanele cu această vibrație interioară sunt mai sensibili și pun mare preț pe cee ace simt. Dacă ceva nu le convine, astăzi vor dori să se răzbune.

Cei născuți pe 3, 12, 21 sau 30 dețin puterea datorită informațiilor pe care le au. Ei vor să știe din toate și obțin mai mulți bani pentru că profită de cunoștiințele lor.

Persoanele cu vibrația interioară 4 ar trebui să se gândească cum să facă mai mulți bani din munca lor. Aceștia sunt foarte muncitori și ar putea cere mai mulți bani pentru munca pe care o prestează.

Cei cu vibrația interioară 5 sunt dornici de schimbare și aventură. De asemenea, ei își doresc foarte multă libertate pentru că astfel pot deveni puternici.

Persoanele născute pe 6, 15 sau 24 trebuie să fie mai atenți la cât de multe griji își asumă pentru ceilalți. În loc să se concentreze pe propriul echilibru, aceștia tind să se focuseze pe problemele altora.

Cei cu vibrația interioară 7 tind spre perfecțiune și prin perfecțiunea lor devin destul de aroganți și uită de înțelepciune și smerenie.

Persoanele cu vibrația interioară 8 sunt ca peștele în apă. Ziua lor depinde de echilibrul pe care îl au. Ei fie se duc în extrema în care vor să salveze pe toată lumea, fie devin puțin tirani și vor să domine absolut tot.

Cei care au vibrația interioară 9 sunt dornici să îi ajute, să îi ghideze și să îi inspire pe ceilalți. Din păcate, uneori, ei le iau puterea celor care se pot ajuta și singuri.

Începe procesul tău de autocunoaștere

26
3 momente în care numerologia m-a ajutat
Ce trebuie să știi despre partenerul tău de busine...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image