Previziuni numerologice, 18 martie 2021. Totul despre vibrația zilei de azi

Previziuni numerologice, 18 martie 2021. Totul despre vibrația zilei de azi

În ediția din 18 martie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am prezentat previziunile numerologice ale zilei 18 martie 2021. Totul despre vibrația zilei de azi.

Vibrația zilei de astăzi este 3 și este despre optimism. Această vibrație reînvie curiozitatea, ne dezvoltă dorința de cercetare și căutare astfel încât să nu rămânem dezinformați.

Așadar, trebuie să cercetăm mai mult, să verificăm o informație de două ori înainte de a o crede. Este important să trecem prin filtrele noastre ceea ce aflăm.

Vibrația 3 ne ajută să ne informăm și chiar să socializăm mai mult, având în vedere că această perioadă ne-a ținut maim ult izolați. Este important să creem conexiuni cu mai mulți oameni. Astăzi e ușor să cădem în această capcană de a minți pentru că vibrația 3 vine și cu multă creativitate și imaginație și e posibil chiar să ne automințim, lucru care nu e deloc benefic.

Cum influențează vibrația zilei vibrația interioară a fiecăruia

Vibrația interioară 1

Cei care au vibrația interioară 1 se vor simți azi mai optimiști, mai curajoși, au multe idei. Astăzi se vor simți și mai stimulați, dar e important să nu riște foarte mult. Trebuie să îți asumi riscuri controlate și să nu iei decizii pripite.

Vibrația interioară 2

Persoanele cu vibrația interioară 2 sunt tentați să mintă azi. Pot crea o realitae care nu e chiar corectă, în special la nivel de relații.

Vibrația interioară 3

Cei cu vibrație interioară 3 se simt creativi și vor găsi soluții din nimic. Deși sunt foarte isteți, azi tind să fie foarte dezorganizați.

Vibrația interioară 4

Persoanele cu vibrația interioară 4 nici nu știu cum trece ziua de azi pentru că tind să fie extrem de organizați, au mereu programul bine pus la punct, vor multă ordine și disciplină și pierd din bucuria zilei.

Vibrația interioară 5

Cei cu vibrația interioară 5 azi iau lucrurile mai mult în glumă, iar această atitudine nu îi va ajuta.

Vibrația interioară 6

Persoanele cu vibrația interioară 6 trebuie să se preocupe de bani, găsind cât mai multe soluții ca banii să vină din mai multe direcții.

Vibrația interioară 7

Cei cu vibrație interioară 7 tind să fie extrem de suspicioși și pesimiști. Vibrația zilei de azi nu va fi pe placul lor pentru că vor fi nevoiți să iasă din zona de confort, dar i-ar ajuta să vadă viața cu mult mai mult optimism.

Vibrația interioară 8

Persoanele cu vibrația interioară 8 sunt destul de materialiști și e important pentru ei să cunoască cât mai mulți oameni cu influență pentru a avea succes. De asemenea, ei sunt persoane foarte bine organizate.

Vibrația interioară 9

Pentru persoanele cu vibrația interioară 9 este important să învețe ceva nou și să nu mai blameze prostia. Cei care au această vibrație interioară sunt foarte pretențioși și critici când văd că cei din jur nu sunt la același nivel.

Începe procesul tău de autocunoaștere

25
Semnificația numelui și numerologia
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image