Previziuni numerologice, 16 martie 2021. O zi ideală pentru noi proiecte

Previziuni numerologice, 16 martie 2021. O zi ideală pentru noi proiecte

În ediția din 16 martie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am prezentat previziunile numerologice ale zilei 16 martie 2021. Totul despre vibrația zilei de azi.

Fiecare zi are o anumită vibrație. Astăzi e o zi cu vibrația 1, fiind o zi ideală pentru a începe lucruri noi, pentru a începe ceva ce am amânat mai multă vreme, dând o nouă direcție vieții noastre.

Sfatul meu este ca astăzi să fim îndrăzneți și să acționăm asupra planurilor pe care le avem, fără a ne impune limite. Din numerologie ne putem inspira să ne bucurăm mai mult de fiecare zi. Trebuie să ne focusăm pe noi și pe ce avem noi de făcut, să rămânem echilibrați și în armonie cu familia noastră.

Trebuie să fim cât mai conștienți, iar nivelul de conștientizare îl creștem doar prin muncă, nu vine de la sine. Trebuie să ne informăm foarte mult și să ne cunoaștem cu adevărat.

În funcție de vibrația interioară a fiecăruia, putem determina ce nevoi și ce dorințe are fiecare

Cei care au vibrația interioară 1, cu data de naștere pe 1, 10, 19 sau 28, se vor simți ca peștele în apă astăzi. Lucrurile se așează de la sine, iar ei se vor simți în largul lor. Astăzi ei pot începe tot ce și-au propus, dar trebuie să fie atenți la riscuri.

Persoanele născute pe 2, 11, 20 sau 29 sunt foarte îndoite, stau mult în cumpănă. Vibrația zilei de azi îi ajută să facă și ei un pas. Ei manipulează ușor, dar sunt și ușor de manipulat.

Cei care sunt născuți pe 3, 12, 21 sau 30 trebuie să împărtășească ceea ce ei cunosc. Cu siguranță au un anumit talent și de preferat ar fi să nu îl țină pentru ei și ar trebui să dăruiască și celor din jur.

Persoanele născute pe 4, 13, 22 sau 31 sunt destul de rigide și încăpățânate. De asemenea, ei fug de schimbări. Ei trebuie să accepte schimbarea, oricât de mica ar putea fi.

Cei născuți pe 5, 14, sau 23 sunt cei care aduc shimbarea, aduc progresul. Aceștia adoră competiția, iar ziua de astăzi este despre ei. Vibrația 1 și 5 sunt elemente de foc, se îndrăgostesc foarte tare și sunt pasionali.

Persoanele născute pe 6, 15 sau 24 trebuie să se ocupe astăzi de relația pe care o au, de familie și acolo trebuie aduse schimbări.

Cei născuți pe 7, 16 sau 25 trebuie să fie atenți cu cine intră în conflict. Astăzi trebuie să ne ferim de a intra în conflict cu persoanele mai puternice decât noi.

Persoanele născute pe 8, 17 și 26 trebuie să își facă ordine în viața lor. Ei trebuie să finalizeze ce e de finalizat și au amânat până acum.

Persoanele născute pe 9, 18 sau 27 ar trebui să nu pună presiune pe persoanele care sunt mai slabe. Ei trebuie să fie ghizi buni și să îi ajute pe ceilalți, să îi îndrume, fără să își piardă răbdarea.

Începe procesul tău de autocunoaștere

25
Ce alegeri poți face ACUM? AZI pentru tine!
Totul despre cifra destinului și succesul în viață

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image