Predispoziția zilei în funcție de vibrația interioară a fiecărei persoane. Previziuni numerologice, 22 martie 2021

Predispoziția zilei în funcție de vibrația interioară a fiecărei persoane. Previziuni numerologice, 22 martie 2021

În ediția din 22 martie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am prezentat predispoziția zilei în funcție de vibrația interioară a fiecărei persoane.

Vibrația zilei de astăzi este 7, iar ziua de azi este despre a fi mai atenți la noi înșine și a ne conecta cu propria persoană. Este important ca astăzi să acordăm mai multă atenție deciziilor pe care le luăm.

Astăzi trebuie să ne dăm voie să ne reconectăm la divinitate, în special dacă nu am făcut asta de mai mult timp. Pentru fiecare dintre noi, impactul acestei zile este diferit. Fiecare dintre noi este unic și avem anumite tendințe, caracteristici și ne raportăm diferit la viață.

Acest lucru se poate vedea foarte ușor din data de naștere, mai ales din ziua în care ne-am născut. Astfel, aflăm vibrația interioară a fiecăruia adunând cifrele din data nașterii până ajungem la un număr format dintr-o singură cifră.

Vibrația zilei influențează vibrația interioară

Cei născuți pe 1, 10, 19 sau 28 sunt de regulă competitivi, individualiști și pornesc la luptă. Astăzi este recomandat să fie mai atenți la deciziile pe care le iau, să fie mai raționali și să observe și ce impact au deciziile lor asupra celor din jur.

Persoanele cu vibrația interioară 2, care de regulă sunt timide, sensibile și au tendința să analizeze prea mult, astăzi trebuie să se oprească din analizat totul în relațiile pe care le au. Este de preferat să nu mai critice tot ce se întâmplă în jur.

Cei născuți pe 3, 12, 21 sau 30 sunt extrem de împrăștiați, dar creativi și talentați. Aceștia au tendința să înceapă mai multe lucruri deodată. Este important ca măcar unul dintre aceste lucruri să fie finalizate până seara.

Cei care au această vibrație interioară sunt oameni de bază, fiind extrem de muncitori. Sunt foarte conștincioși și de câte ori se apucă de o treabă o și termină. Lor le place cel mai mult să se descurce singuri și să nu ceară ajutor celor din jur. Pentru ei, totul depinde de capacitatea lor.

Persoanele cu vibrația interioară 5 aduc mereu schimbarea și progresul pentru că le place să riște și abordează lucrurile diferit. Astăzi, însă, ar trebui să fie mai înțelepți și mai cumpătați. Dacă facem anumite schimbări în viața noastră care sunt bine gândite, atunci acest lucru va avea un impact deosebit.

Cei născuți pe 6, 15 sau 24 se preocupă de familie, de treburile casnice și sunt foarte grijuli. Cu toate acestea, dacă nu și-ar face atâtea griji pentru ziua de mâine, poate ar descoperi că alte lucruri sunt cu adevărat importante pentru ei și nu ar mai uita de sufletul lor.

Cei care au vibrația interioară 7 se simt foarte bine astăzi. Sunt talentați și înțelepți, dar e cazul să îi învețe și pe cei din jur și să împartă și cu ei cunoștiințele lor.

Persoanele cu vibrația interioară 8 sunt, de regulă, foarte orgolioși. Astăzi e recomandat să fie mai smeriți.

Cei născuți pe 9, 18 și 27 se transformă în persoane autoritare și pedepsesc lenea și prostia. Astăzi este recomandat să fie buni observatori, să ajute cu adevărat fără să îi mai critice pe cei din jur.

Începe procesul tău de autocunoaștere

26
Cum te poate ajuta un curs de bazele numerologiei?
Despre relațiile profesionale în 2019, din perspec...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image