Potențialul nativ - Ce este și cum ne ajută numerologia să-l descoperim

Potențialul nativ - Ce este și cum ne ajută numerologia să-l descoperim

Cu toții ne-am născut buni la ceva, cu toții avem talente vizibile sau în stare latentă, care așteaptă să fie aduse la suprafață. Noi toți avem un potențial, dar dacă nu este pus în contextul potrivit, el nu se manifestă.

Cum putem afla care este potențialul nostru nativ și ce îl împiedică să se manifeste?

În primul rând, irosirea potențialului se referă la o abilitate nemanifestată în prezent. Care sunt limitările negative care nu ne lasă să manifestăm potențialul nativ?

La toate aceste întrebări, numerologia ne poate ajuta prin interpretarea datei de naștere, prin codul numerologic și a matriței personale.

Putem folosi codul numerologic și matrița personală, prin a ne identifica nevoile, care pot fi de mai multe feluri, precum nevoia de dezvoltare, nevoia de conexiune, de diversitate, nevoia de contribuție, de semnificație sau importanță etc.

Odată identificate aceste nevoi, le analizăm și vedem în ce măsură le îndeplinim în viața noastră, unele pot fi îndeplinite în proporție de 100%, altele într-o proporție mai mică sau chiar deloc.

Dacă activitatea din care vrem să facem bani este potrivită pe structura potențialului nativ, cu siguranță apare succesul și performanța.

Data de naștere ne oferă posibilitatea să realizăm codul numerologic personal și aceasta este baza matriței psiho-energo-informaționale. Din această matriță înțelegem structura omului la naștere pe cele 9 sfere: psihic, emoțional, cognitiv, fizic, intuitiv, sexual, spiritual, social și intelectual.

Exemplu matriță psiho-energo-informațională

De exemplu, dacă la căsuța 1 din matriță, avem trei de 1, nevoia de dezvoltare este mare, cu cât numerele din căsuțe cresc, cu atât mai mare este nevoia respectivă, de aceea, persoana care are mulți de 1 în codul numerologic, tinde către un job în care se poate dezvolta în continuu, și nu se va mulțumi cu un loc de muncă unde va stagna și nu va avea nimic nou de învățat în timp.

Un alt exemplu este dat de căsuța 3 din matriță, ce ține de cunoaștere, de curiozitate, de capacitatea de a face conexiuni, creativitate etc. Acest om, trebuie să învețe mereu, nu poate sta fără să afle ceva nou, se plafonează altfel. Trebuie să ne întrebăm, nevoia aceasta de diversitate, îmi este îndeplinită la locul de munca? Sau simt că mă sufoc acolo și nu va trece mult timp până să abandonez acel loc de muncă?

Când avem nevoi neîndeplinite, devenim nemulțumiți, demotivati, fară chef, sau chiar furioși.

Nevoia de conexiune, care vine pe căsuța 2, sau vectorul 2-5-8, este specifică persoanelor care au nevoie de a fi în contact cu alți oameni, au nevoia de socializare, de a se simți apreciați, iar izolarea lor sau retragerea din rândul oamenilor este cruntă pentru ei. Acești oameni nu este recomandat să lucreze singuri, într-un spațiu închis doar ei cu ei, deoarece nu se vor simți în largul lor, mai ales daca au mai multe cifre de 2 în căsuță. Pot avea succes in relații publice.

Dacă noi nu ținem cont de nevoile noastre și încercăm să le anulăm, putem ajunge să somatizam acest lucru în corpul fizic. Am să vă prezint câteva din blocajele sau limitările care ne opresc din a ne manifesta potențialul nativ.

Spre exemplu, dacă nu am reușit să iertăm o persoană din viața noastră, acesta poate reprezenta un blocaj în manifestarea potențialului nativ, totodată, daca nu am reușit să acceptăm o situație din trecutul nostru, dacă hrănim orgoliul, care înseamnă lipsa iubirii în suflet, toate acestea pot duce la nemanifestarea potențialului aflat în noi.

Numerologia ne poate ajuta să conștientizam care ne sunt nevoile, în ce proporție le îndeplinim și care ne sunt blocajele în împlinirea potențialului divin

Odată conștientizate aceste lucruri, putem ajunge într-o profundă stare de acceptare, de iertare, smerenie și iubire față de tot ce am trăit până atunci, față de oamenii din jurul nostru și față de întreaga noastră viață.

Cel mai simplu mod de a afla care sunt trăsăturile de personalitate și potențialul unui om in viața aceata este prin cifra destinului, care se poate afla prin însumarea numerelor din ziua, luna și anul nașterii.

Astfel....

1 - cei născuți sub influența acestui număr, au calități de lider, multe cadre militare și lideri politici s-au născut într-o zi de 1. Aceștia au potențial de inventatori, sau pot aduce idei inovatoare în activitatea lor de rutină, iar datorită faptului că nu le place să fie controlați, vor încerca în așa fel încât să devină proprii lor șefi.

2 - predestinat persoanelor capabile de gesturi umanitare, generoase, sunt buni ascultători, altruiști, buni diplomați. Sunt totodată intuitivi, idealiști sau chiar vizionari. Nu le place să domine sau să fie dominați. Sunt perfecționiști pe plan profesional și devotați muncii lor. Le place siguranța.

3 - aceștia se caracterizează prin creativitate și au abilități excelente de comunicare. Pot activa în domeniul artelor. Printre cei născuți sub influența lui 3, se numără oameni de teatru și televiziune. Aceste persoane, nu sunt interesate de partea financiară și materială a vieții. Sunt persoane sociabile și prietenoase.

4 - cei născuți sub influența lui 4 sunt foarte minuțioși în ceea ce fac, sunt buni planificatori și pot repara sau construi diferite lucruri. Aceștia, pot deveni dependenți de muncă iar perfecționismul îi caracterizează.

5 - persoanele cu cifra destinului 5 sunt curajoase, energice. Au abilități de comunicare, aceste abilitati ajutându-i în domeniul vânzărilor, al marketingului. Se plictisesc de munca de rutină și este important pentru ei să găsească o slujbă care să le permită o anumită libertate de mișcare.

6 - sunt oameni onești, atașați de familie, care reprezintă totodată și centrul universului lor, alături de casă și prieteni. Pe plan profesional, nu prea fac față în condiții de stres prelungit, iar dacă se simt copleșiți de responsabilitățile avute, vor ajunge în punctul în care se vor descotorosi de ele.

7 - este cifra persoanelor dornice să descopere lucruri noi, să analizeze atât oameni cât și situații, să observe și să tragă concluzii. Aceștia simt nevoia să rămână uneori singuri, pentru a-și pune în ordine gândurile. Au o bună intuiție, pe care se și bazează atunci când au de luat o decizie.

8 - cifra puterii, persoanele născute sub influența acestei cifre, au obiective clare în viață, sunt făcuți pentru a conduce, a organiza, a guverna. Din rândul celor născuți într-o zi de 8, fac parte cei mai mari conducători ai lumii, politicieni și diplomați. Sunt persoane ambițioase. Chiar dacă nativii cifrei 8 nu ajung întotdeauna într-o funcție de conducere, ei se vor remarcă prin rezultatele muncii lor.

9 - generoși, onești, de încredere. Drumul lor în viață este influențat de ideea de responsabilitate față de cei din jur. Sunt mai mult interesați de împlinirea spirituală decât cea materială. Persoanele născute sub influența cifrei 9 își pot găsi cu ușurință de lucru în domeniul dorit, datorită carismei de care dau dovadă.

Știind acum aceste lucruri pe scurt, cum vei folosi aceste informații pe mai departe? Le vei aprofunda prin a ajunge să te cunoști mai bine și a începe să-ți folosești potențialul nativ, sau vei trăi ca până acum, intrebându-te mereu care este potențialul tău, drumul tău în viață?

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

Articol realizat de
Monica Negrea

26
Calculăm compatibilitatea partenerilor, prin inter...
Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă num...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor