PĂRINTE – COPIL – NUMEROLOGIE

PĂRINTE – COPIL – NUMEROLOGIE

Ce poate numerologia să facă pentru o astfel de relație?!

Despre acest subiect vă voi povesti în acest articol, alături de două exemple concrete ale unor situații întâlnite în relația părinte-copil.

Copii vin în viața noastră ca niște binecuvântări, vin să ne învețe pe fiecare lecțiile de care avem nevoie. Noi, ca părinți avem la rândul nostru datoria de a-i învăța, de a le asigura o creștere frumoasă, pentru ca mai târziu să poată prinde aripi și să își ia zborul, să se împlinească prin propria lor viață. Cu toții ne dorim să putem crește copii echilibrați psiho-emoțional, sănătoși fizic, responsabili, copii care au încredere în ei și în propriile puteri.

Desigur, această descriere făcută mai sus ar putea reprezenta situația ideală din care ambele părți au de câștigat. Atât părinții cât și copiii, evoluează împreună în acest film numit viață, pe măsură ce fiecare își joacă rolul cât mai bine posibil. Dar suntem cu toții conștienți, că în viața reală nu este întotdeauna așa de ușor, ne întâlnim frecvent cu tot felul de situații sau diverși factori care pot afecta relația dintre un părinte și copilul său.

Tu ca părinte, ce RELATIE ai dezvoltat cu copilul tău? Cât de mult îți dorești să știi de ce are copilul tău nevoie realmente? Sau vrei să îl crești după cum te-a crescut pe tine mama ta, după lipsurile pe care tu le-ai avut, sau în funcție de ceea ce tu nu ai făcut?!

Numerologia te poate ajuta mai mult decât îți imaginezi să dezvolți o relație armonioasă cu propriul tău copil.

Îți poate dezvălui ce fel de caracter are copilul tău, care sunt darurile și harurile cu care el s-a născut, pe ce aspecte personale va avea nevoie de ajutor din exterior, cum îl poți ajuta să-și dezvolte calitățile și să dobândească calități și abilități acolo unde este nevoie, inclusiv care dintre părinți are o influență mai mare asupra lui.

Mai mult, prin acest instrument minunat numit numerologie, vei afla punctele forte ale relației voastre, punctele slabe și aspectele care necesită un efort suplimentar de voință.

Vreau să vin cu un exemplu pentru a va ajuta să înțelegeți mai ușor legătura dintre numerologie și relația părinte - copil.

Îmi povestea la un moment dat o mamă, că se confruntă cu următoarea situație la copilul ei de 9 ani: acesta nu prea vrea să facă anumite lucruri ce sunt legate de responsabilizarea sa (ordine în lucrurile sale, teme, să ofere ajutor în treburile casei), că este foarte comod, spune câteodată ca va face și chiar este foarte entuziasmat, dar când ajunge efectiv la a face, nu mai face nimic. A căutat explicații, dar nu știe care ar fi cauza acestei probleme și cum să găsească soluția potrivită.

Printr-o analiză a matriței psiho-energo-informative a copilului am putut observa că, din matrița sa lipseau: cifra care se referă la a acționa, la a trece dincolo de a spune și de a simți, dar și cifra care ne vorbește despre responsabilitate și dorința de a performa. Copilul are un psihic puternic ceea ce îl va face să spună că va lua inițiativa, chiar are multe idei, are și partea emoțională dezvoltată, adică el când spune că va face ceva și simte asta la nivel emoțional, dar când urmează să treacă la acțiunea propriu - zisă nu mai face nimic, sau face sub forma unei obligații.

Să nu se înțeleagă greșit prin faptul că, dacă acest copil nu acționează, înseamnă că el nu face nimic. Copilul face foarte multe lucruri, dar din proprie inițiativă le face doar pe cele care ii fac lui plăcere.

Numerologia m-a ajutat să îi ofer mamei o explicație referitoare la această situație cu care se confrunta. Ea s-a bucurat că a găsit cauza problemei, și a înțeles că este cea mai în măsură să îi ofere sprijin copilului pentru a-și dezvolta aceste calități, care nu lipsesc în totalitate, dar sunt fluctuante.

Un alt exemplu ce aș dori să îl dau, este legat de diferența mare de caracter între o mamă și fiica ei, mama afirmând că nu se poate înțelege cu fiica ei de 7 ani, că orice formă de abordare ar avea, fetița nu o prea ascultă și face tot felul de năzbâtii care nu sunt tocmai pe placul mamei. Mama mai afirma, că i-ar plăcea ca fata să fie ordonată, disciplinată, să respecte toate regulile stabilite, mai pe scurt cuvintele mamei au fost: "să fie ca și mine". Prin analiza numerologică a celor două mi-am dat seama ca erau diferențe mari între caracterele lor, de aici venind o mare parte din neînțelegerile apărute între ele.

Mai concret, mama era născută în data de 4.4.1979, iar fiica în data de 5.3.2014. Se poate observa foarte ușor din data nașterii, faptul că mama are un caracter 4 dat de ziua ei de naștere. Din spusele mamei, ea a fost crescută într-o familie de oameni harnici și muncitori, într-o casă în care existau reguli care se respectau. Modul în care mama a fost crescută i-a întărit caracterul, a făcut-o să-și dezvolte acest 4 foarte puternic.

Pentru a înțelege mai bine, în numerologie 4 este cifra omului harnic, conștiincios, care respectă regulile grupului/ societății din care face parte, este disciplinat, ordonat, organizat, îi place să funcționeze după tipare. Iar, aceasta mamă avea toate aceste atribute bine dezvoltate, se identifica cu ele.

În schimb, fiica ei fiind născută într-o zi de 5, adică are un caracter de 5 este exact opusul mamei. De ce afirm acest lucru? Deoarece din punct de vedere numerologic persoana născută într-o zi de 5 este o persoană nonconformistă, căreia nu îi place să îi fie impuse reguli, chiar dorește să iasă din tipare, să fie altfel decât ceilalți. Această fetiță iubește să fie în centrul atenției, este foarte activă, nu prea stă locului și caută în permanență să experimenteze lucruri noi.

Prin intermediul analizei numerologice această mamă a reușit să-și cunoască fetița mai bine, să înțeleagă de unde provine felul ei de a se comporta, de ce fetiței îi este greu să fie ca și mama sa. Totodată am putut să îi explic care sunt modalitățile benefice de abordare ale fiicei ei, și pe ce aspecte să pună accentul pentru a avea o relație armonioasă. A fost uimită să constate, că ceea ce eu îi spuneam folosind numerologia ca instrument de cunoaștere, reprezintă realitatea din relația cu fiica ei.

Afirm cu tărie faptul că, numerologia poate fi folosită cu succes pentru a-ți îmbunătăți relația cu propriul copil. Numerologia te poate ajuta să identifici nevoile esențiale ale copilului tău, pentru a-i asigura o creștere echilibrată, atât din punct de vedere psihic cât și fizic.

Copilul tău are propria viață de urmat, propria cale către destinul său! Ajută-l să zboare cu aripile sale!

Articol realizat de,
Numerolog Lavinia Poliacof

44
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image