"Oamenii care au cunoștințe în sfera spirituală nu se tem de moarte" - interviu cu Adriana Armanu

„Oamenii care au cunoștințe în sfera spirituală nu se tem de moarte” – interviu cu Adriana Armanu

Adriana Armanu a lucrat ani buni în sistem corporatist. A deținut funcții importante și se numără printre oamenii norocoși a căror viață nu este presărată cu drame, traume sau experiențe negative de nedepășit. După o excursie în Bali, unde a simțit un tip de vibrație energetică aparte care a generat în ea o nevoie avidă de a-i ajuta și pe alții să trăiască experiențe sufltești similare, Adriana a decis ca din senin să treacă la un alt nivel în viața sa profesională. Și-a dat demisia fără să stea pe gânduri și a fondat prima agenție de turism spiritual din România. Avea să descopere ulterior prin numerologie că acest traseu era parte din misiunea ei pe Pământ.

În ciuda vieții sale bune, care nu îi oferea motive reale de tristețe, Adriana s-a confruntat la un moment dat cu stări interioare cu atât mai greu de explicat, cu cât motivele care să genereze astfel de stări erau mai degrabă inexistente în exterior. Simțea în mod ciudat că nu se regăsește pe sine și că ceva, nu știa excact ce, nu funcționează.

Mai mult sau mai puțin întâmplător, o cunoștea pe Corina Stratulat, care, pe nepusă masă, i-a făcut cadou o invitație la cursul în care predă bazele numerologiei. A fost momentul cel mai important din existența Adrianei căreia i s-a luat vălul de pe ochi și care a început să își înțeleagă viața și întreg destinul într-un mod în care nu o mai făcuse niciodată până atunci.

În prezent, numerologia joacă un rol foarte important în viața ei, așa cum reiese din tot ce mi-a povestit în interviul pe care mi l-a acordat cu o bucurie de copil.

MCD: Ești pasionată de numerologie, de ce este acest domeniu atât de important pentru tine și cum îl influențează pe om cunoașterea acestui domeniu?

AA. Descoperind numerologia, eu am descoperit ceva esențial, anume că omul are și soartă, dar și destin. Adică, unele lucruri sunt predestinate, sunt menite să se întâmple pentru că ele sunt parte din examenele alese de sufletul nostru pentru această întrupare, iar până să apară acele lucruri menite, adică misiunea de viață, care este reflectată de cifra de destin, ne manifestăm vibrația interioară.

MCD. Ce înseamnă această vibrație interioară?

A.A. Vibrația interioară reprezintă mecanismele noastre de funcționare, softul nostru intern după care ne ghidăm. Cu ajutorul acestui soft, noi ne manifestăm dorințele, nevoile, în funcție de cum ni le-am format fiecare în mediul în care s-a născut și a crescut.

In plus, etapele din viata noastra sunt ciclice. Asa de usor intelegem prin numerologie ce este important in fiecare an, pe ce sa ne concentram, care sunt tendintele, cum putem avea mai mult succes si relatii echilibrate. Ciclul de 9 ani ne ofera o perspectiva foarte usor de inteles, imi pare rau ca am descoperit destul de tarziu. Transformarea din perioada 35 si 36 de ani este esentiala si baza pentru restul vietii. 

MCD. Vorbești teoretic sau poți confirma și din experiență personală?

A.A. Îți spun ce mi s-a întâmplat mie. Eram chiar în cursul Corinei. Când ne-a explicat în detaliu ce trasee există în numerologie și cum ajungem la misiunea noastră, am avut o revelație. Mi-am spus stupefiată "Doamne, este fix ce mi s-a întâmplat mie!" Adică, atât de bine au coincis informațiile din numerologie cu parcursul pe care îl avusesem eu în viață, încât nu-mi venea să cred. Am înțeles atunci că, în momentul în care traversăm acel ciclu de nouă ani, fiecare an din viața noastră are o tematică anume. Uitându-mă pe informația din numerologie și derulând firul vieții mele ca să văd cum a fost la mine te miri ce an și în ce măsură coincide, am realizat uluită că totul era întocmai.

MCD. Cum te-ai hotărât să faci cursul Corinei?

A.A. Nu m-am hotărât să îl fac, Corina m-a invitat si am simtit sa-l fac. A venit așa, ca o bucurie, dar nu mi-aș fi imaginat că o să-mi aducă atât de multă claritate. Deci totul a devenit atât de clar și parcă am înțeles piesă cu piesă puzzel-ul propriei vieți. Acum știu și cred în tot ce înseamnă numerologia.

MCD. Vreau să te întreb din perspectiva scepticului ceva referitor la ciclurile formate din ani, care se regăsesc în bazele numerologiei. Anii ăștia sunt de fapt o convenție umană, nu? Universul, în imensitatea lui, se raportează la acest mod al omului de a împărți timpul? Și dacă de mâine decidem să facem anul de 500 de zile sau să facem schimbări, ce rămâne din anii din numerologia actuală?

A.A. Ce cred eu că se întâmplă este faptul că noi, la un nivel mai subtil, simțim că trăim aceste cicluri și totul are o rotație. Se încheie un ciclu și noi facem o rotație, și iar trecem pe acolo, și iar trecem pe acolo, până facem lucrurile altfel. Iar din experiență personală știu că oamenii, când întâmpină poticniri, este pentru că ei trebuie să schimbe ceva.

MCD. Dar de ce există și oameni sceptici? Adică, dacă eu provin din aceeași sursă cu tine, de ce eu nu o mai detectez și nu mai cred în conexiunea sau existența lumii imateriale din care vin, dar tu crezi? Ce s-a întâmplat cu mine? Am uitat de sursă? De ce nu o mai recunosc?

A.A. Cred că tocmai asta face diferența. Unii oameni sunt foarte mentali, foarte raționali și au nevoie de dovezi ca să creadă în ceva. Ei sunt mult mai cu picioarele pe pământ. De partea cealaltă, sunt oameni care au o natură mai spirituală, care își dau voie să exploreze și alte zone. Mintea lor se poate extinde mai mult, așa încât să accepte și alte perspective. Aceia într-adevăr reușesc să atingă și alte planuri, alte dimensiuni, dar numai pentru că-și dau voie și nu sunt încăpățânați în structurile lor mentale. Sunt mai relaxați din punct de vedere mental. Și o numerogramă a omului chiar ne arată de ce tip e o anumită persoană.

MCD. Și un om cu o matrice care îi confirmă scepticismul mai poate face ceva să se schimbe dacă el așa s-a născut?

AA.Da. Asta e ca atunci când cumperi o mașină. O iei într-o formă a ei din fabrică, dar asta nu înseamnă că pe parcurs nu poți să o tunezi. Noi venim cu o structură, dar ea poate fi îmbunătățită și tocmai de aceea mi se pare mie numerologia un instrument fantastic de cunoaștere și creștere, pentru că o matrice îți arată unde ai de lucrat și ce ai de modificat. Să ai o minte foarte rațională poate fi un dar, însă, pe de altă parte, există riscul să devii victima propriei tale minți. Îți trebuie puterea de a te ține sub control, de a te analiza și a te observa atent. Exact cum ne învață Corina în cursul ăla "Cinci pași către destinul tău".

MCD. Și atunci, un sceptic poate considera că este predestinat să fie așa?

A.A. În mod sigur n-a venit întâmplător cu structura cu care a venit. E clar că acolo are el de lucrat, pentru că un dar care este prost înțeles sau prost folosit poate să devină chiar un blestem. E legea polarității.

MCD. Dacă un sceptic sau chiar oricine altcineva ar vrea să intre în contact cu numerologia prin intermediul Corinei, tu cu ce crezi că ar trebui să înceapă - cu vreunul din cele două cursuri ale sale, Bazele numerologiei, respectiv Cinci pași către destinul tău sau cu discuții în cadrul unor ședințe face-to-face?

A.A. Cred că mai degrabă un face-to-face. Eu am făcut cursul Bazele numerologiei și mi-am dat seama că, dacă nu aș fi știut nimic despre numerologie, aș fi riscat să nu înțeleg foarte bine toată informația. De aceea recomand discuțiile unu la unu. Internetul este plin de informații despre numerologie, dar riști să nu înțelegi ce trebuie și să nu știi să îți interpretezi propria matrice, așa că e mai sigur să îți stabilești o întâlnire cu Corina.

MCD. În final, aș avea o întrebare mai complexă. Știm că cea mai mare frică a omului este frica de moarte. Cum se raportează la moarte un om care cunoaște numerologia și crede în lecții ale sufletului și ciclicitate?

A.A. Cred că oamenii care au cunoștințe în sfera asta spirituală nu se tem de moarte pentru că ei au înțeles că moartea este o trecere, o transformare. Oamenii care se identifică prea mult cu corpul lor fizic se tem foarte mult pentru el, dar când înțelegi că în spatele acestui trup e un alt conducător, atunci lucrurile se schimbă. Noi, înainte de orice, suntem spirit, o conștiință. Conștiința noastră este spiritul nostru, care decide să se extindă și atunci are nevoie să fie însuflețit, să meargă la o școală. Pământul e considerat cea mai grea școală în spiritualitate. Sufletul este diferit de spirit. El este cel care își alege locul și lecțiile de viață, dar și trupul, care este "vehicolul" cel mai potrivit pentru a merge la „școală". Și apoi, când își termină misiunea, pleacă. Așa cum se spune că, la moarte, corpul este mai ușor cu câteva grame, pentru că sufletul s-a desprins de trup.

MCD. Dacă tu spui că există mai multe școli pentru această conștiință, asta înseamnă că întrupările se pot face și pe alte planete? Și de ce o conștiință are nevoie de materie să evolueze și nu se dezvoltă în planul ei de existență?

A.A. Se poate și asta că sunt vreo 12 planuri de dezvoltare. În momentul în care te dezvolți suficient, treci în alt plan. Poți să fii înger păzitor, ghid într-o dimensiune - și acolo pot fi ierarhii ca într-o corporație.

MCD. Dar de unde știm noi că toate astea sunt reale și nu vorbim despre închipuiri?

A.A. De știut, nu știm, dar cred că astea se simt. Totul este vibrație. Totul este energie. În momentul în care ai un nivel înalt de energie, poți să fii mai conectat. Nu întâmplător cifra 7 este cea care se referă la conexiunea cu Dumnezeu și ne arată cât de conectat este un om la divinitate. Oamenii care nu au 7 în matrice sunt cei care au de descoperit zona spirituală a existenței lor, cei care trebuie sa meargă dincolo de dovezile din concret și să muncească pentru a pătrunde această zonă a spiritualității.

MCD. Am observat că oamenii devin mai dornici de spiritualitate mai târziu în viață, spre bătrânețe. De ce se întâmplă așa?

A.A. Sunt oameni care fug de esenta vietii lor, sunt atașați de credințe personale și, la un moment dat, când sunt mai liniștiți încep să caute spiritualitatea. Poate dacă ar descoperi mai devreme numerologia, totul ar fi diferit în viața lor. Poate că, la un moment dat, toți ar avea nevoie de norocul de a da peste cineva cum am dat eu peste Corina Stratulat.

Interviu realizat de Mirela Cara Dragu

65
De ce o ședință de numerologie aplicată?
Cat de mare este durerea unui ESEC?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image