Nu te-ai născut doar să faci umbră pământului!

Nu te-ai născut doar să faci umbră pământului!

Cum ți-ai trăit această zi? În orele de când ești treaz, ai conștientizat trecerea timpului, cât de prezent ai fost în viață ta, în ceea ce ai făcut? Cât de bine îți amintești tot ce ai făcut azi?

Nu sunt doar simple întrebări, ci unele menite să te ajute să înțelegi cât de conectat ești la viața ta. Nu te-ai născut doar să faci umbră pământului! Realitatea este că, de cele mai multe ori, suntem "spectatorii" și nu "creatorii" propriei vieți. Nu ne căutăm scopul, misiunea, destinul personal și ne luptăm cu frustrarea, dezamăgirea și îndepărtarea de propria esență sufletească.

Poți începe chiar acum un proces asumat de autocunoaștere, nu e niciodată târziu să-ti cauți sensul, scopul, să găsești răspunsuri la toate întrebările care te frământă.

Cum să te bucuri de împlinire și fericire dacă nu cunoști ceea ce își dorește sufletul tău? Cât de mult stai în mintea ta agitată, sufocată de frică și convingeri limitative?

Un prim pas este observarea continuă a ceea ce simți, ce gândești, care este realitatea în care trăiești, care sunt obiceiurile tale. Observă, nu judeca! Fără să conștientizezi, de cele mai multe ori îți judeci stările emoționale, îi judeci pe cei din jur, te judeci că nu ai reușit mai mult. Acest proces te sufocă, te îmbolnăvește, îți blochează creativitatea.

Te rog să stai chiar acum 5 minute și să observi cum se simte fiecare parte a corpului tău, ce fel de gânduri îți trec prin minte, ce te deranjează, ce îți dorești să faci, cum te simți în spațiul în care ești, ce își dorește sufletul tău. Poți chiar să îl întrebi cu voce tare, și vezi ce răspuns îți vine, sub forma unui gând sau a unei imagini.

Al doilea pas este să stabilești un nou obicei (ceva simplu), care să te scoată din zona de confort și să-ti susțină drumul spre ceea ce își dorește sufletul tău.

Dacă chiar ești hotărât să devii creator în viața ta, este posibil să ai nevoie de un ghid. Numerologia îți poate ghida primii pași către autocunoaștere și apoi către o viață în armonie și bucurie. 

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

52
Cum se comportă bărbații în relația de iubire
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image