Mituri despre vârstă de 40 de ani

Mituri despre vârstă de 40 de ani

În ediția din 27 Ianuarie a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, am explicat de ce vârsta de 40 de ani are reputația ''Crizei vârstei de mijloc'', termen folosit pe tot globul.

Probabil ai auzit și tu sau poate ai exemple personale despre prieteni, cunoștinte, vecini și rude apropiate care au devenit de nerecunoscut prin acțiunile lor.

Din punct de vedere numerologic, când atingem vârstă de 40 de ani, intrăm într-un an personal 5. Asta înseamnă că toate caracteristicele cifrei 5 (nevoia de SCHIMBARE, AVENTURA; LIBERTATE și RISC) au un impact enorm asupra vieții noastre pe toate planurile: relații, job, prietenii, look, structura familiei etc.

Ba mai mult, această imagine de ''criză'' este accentuată și de faptul că de la 45 de ani trecem pragul către ciclul evolutiv 5 (vezi imaginea de mai jos) care ne provoacă să redefinim cine suntem, ne aduce instabilitate și ne face să experimentăm schimbarea. Practic, ani la rândul suntem conduși de Maestrul schimbării: cifra 5.

Cicluri evolutive în viața omului

Putem considera că etapa anilor 40 sunt ani de hotar în viața fiecărui om, deoarece ne aflăm la jumătatea vieții și sub influența tot unei cifre de mijloc. Ca la o răscruce de drumuri unde Universul ne dă ocazia să alegem calea.

Te invit să urmărești video-ul, unde găsești mai multe detalii despre această perioadă și afli dacă aceste schimbări sunt benefice sau nu.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

31
Ești antreprenor? Află cum îți poți recruta eficie...
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image