La ce schimbări să ne așteptăm în luna martie, în funcție de cifra destinului​

La ce schimbări să ne așteptăm în luna martie, în funcție de cifra destinului​

În ediția din 2 martie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre previziunile lunii martie, care e condusă ce cifra 3. 

Când apare cifra 3 apare și entuziasmul pentru că nu ne mai focusăm doar pe emoții, dar și pe informații obiective. Semnificația cifrei 3 în numerologie se referă la informație, sinteză. Această cifră ne duce către autocunoaștere, imaginație și creativitate. În această lună trebuie să încercăm să ne menținem echilibrul, fiind extrem de informați din surse sigure, înainte de a împărtăși cu restul lumii o informație.

De asemenea, este necesar să ținem sub control starea noastră interioară, focusându-ne pe lucrurile importante. Pe partea de creativitatea, ar fi bine să nu ne dăm voie să ne imaginăm ceva ce nu ne este benefic.

Fiecare persoană se naște cu un destin și o karmă, dar doar destinul depinde de noi. Karma merge pe principiul cauză-efect.

Previziuni numerologice pentru luna martie,
în contextul conflictului Rusia-Ucraina

Pentru cei cu cifra de destin 1 știm că ei au foarte mult curaj și au tendința să se arunce în luptă, dar trebuie să acționeze pe baza unei informații.
Cei cu această cifră a destinului sunt foarte afectați în această perioadă pentru că ei simt lucrurile foarte intens. Viața lor este despre ceilalți, despre a susține și a trimite ajutoare celor din jur, fiind foarte empatici. Ei se neglijează pe ei.
Persoanele cu cifra de destin 3 au tendința să exagereze. De multe ori, nici nu ne dăm seama că mințim și exagerăm. Trebuie să analizăm mai bine o situație înainte de a o prezenta altora.
Cei cu cifra de destin 4 au predispoziția de a se îmbolnăvi. Ei ai nevoie să se preocupe de sănătatea coprului pentru a avea parte de stabilitate.
Persoanele cu cifra de destin 5 sunt obișnuite să riște foarte mult. Ei caută să schimbe lucrurile. Dacă nu avem suficientă informație. E mai bine să nu riscăm.
Cei cu cifra 6 sunt foarte îngrijorați de obicei și se simt responsabili pentru ceilalți. Intensitatea grijilor exagerate duce la sufocarea celor din jur crezând că îi protejăm.
Persoanele cu cifra de destin 7 tind să fie extrem de pesimiști și ajung să vadă doar partea goală a paharului.
Cei cu cifra de destin 8 sunt foarte puternici. Ei își asumă tot ce fac și vor să îi salveze pe cei din jur, au tendința de a se sacrifica. Cu toate aceste, e important să acționeze cu etică și înțelepciune.

Persoanele cu cifra de destin 9 sunt foarte miloase și au compasiune față de cei din jur. Ei empatizează foarte mult cu cei apropiați.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

23
Cât mai vrei să suferi?
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image