Impactul anului 2020 în viață ta de zi cu zi

Impactul anului 2020 în viață ta de zi cu zi

Avem obiceiul la început de an nou să ne setăm obiective, să sperăm la ceva mai bun, să pornim cu multă motivație și speranța că poate poate o să fie mai bine. Înainte de setarea obiectivelor, pentru a nu ajunge rapid la frustare, ai nevoie să-ți clarifici dorințele și friciile care te însoțesc în fiecare moment. În plus, fiecare etapă din viață noastră are un sens, fiecare an îți aduce o anumită experiență influențată de vibrația generală la nivel de Univers. Suntem chiar la început de 2020 și îți recomand să iei în considerare semnificația anului 2020, mai ales în setarea obiectivelor și acțiunilor în următoarea etapă.

Din punct de vedere numerologic, semnificația anului 2020 este legată de semnificația cifrelor 2, 0 și 4 (2+0+2+0).

Iată, pe scurt, ce înseamnă fiecare cifra și în ce aspect din viață noastră putem resimți acest efect

0 = totul sau nimic. Din punct de vedere numerologic, atunci când apare 0 după o altă cifra (ex: 10, 20, 30) manifestarea cifrei respective devine extremă.

2-ul semnifică emoție, energie feminină, LUNA, dualitate, antagonism, desăvârșirea unității văzute că întreg și atragerea contrariilor, relație, comunicare. 2-ul ne transmite o dorința de colaborare, armonie, tact, diplomație.

Ușor de înțeles că în 2020 orice activitate în echipa, în parteneriat va avea succes și că individualismul trebuie lăsat în plan secund. Se resimte nevoia de apartenența la o comunitate cu obiective comune, nevoia de a ne conecta la cât mai multe persoane. La nivel de relații, energia fiecăruia feminină se va resimți prin diverse reacții extreme. Îți recomand să te întrebi cât mai des în decursul zilei "Oare ce simt acum?".

Când apare cifra 4 ne transmite mesajul de certitudine, claritate, practicism, muncă serioasă. Așa că indiferent de activitatea pe care o ai, nu mai e cazul să lași lucrurile la nivel superficial, ți se cere seriozitate, muncă asumată și finalizarea a ceea ce ai început. Este o perioada ideală pentru a da viață unui proiect, construit pe baze solide, folosind sisteme, reguli și proceduri. Mare atenție când îți apare un comportament rigid, să-l foloseșți în interesul proiectul, nu să te blocheze în cooperarea cu echipa. 4 este legat și de corpul fizic, ne transmite atenția pe starea de sănătate și cât de mult îl prețuim. Fiind un an cu impact emoțional, îți dai seama că gestionarea incorectă a emoțiilor tale se transformă în somatizarea diverselor afecțiuni și chiar boli în corp. Activează-ți corpul prin mișcare, prin exercițiile fizice de care are nevoie, respectă-l și te vei bucură de el.

Ce poți face pentru starea ta de bine:

  • Observă ce emoții noi îți apar zilnic și nu le bloca sau inhibă, da-ți voie să le manifești. Chiar dacă îți apare o stare de tristețe, acceptă-o câteva minute, da-i voie să existe și să înțelegi ce vrea să-ți spună.
  • Adoptă soluții diplomatice la orice situație tensionată, găsești o varianta în care să fii flexibil și să nu te împotrivești cursului firesc al lucrurilor
  • Blândețea are nevoie să existe în viața ta. Chiar dacă ai roluri stricte și dure în viața ta, în relații e bine venită puțină blândețe, puțană înțelegere și compasiune.

Emoțiile tale sunt parte din tine, nu sunt împotriva ta, e posibil să cunoști doar câteva, așa că îți sugerez să te observi zilnic. Paul Ekman în lucrările sale a definit 7 emoții de baza: frică, bucurie, tristețe, furie,dispreț, dezgust, uimire... și de la acestea avem sute de emoții derivate. În 2020 indiferent ce emoții vei avea impactul lor este la extrem, pentru că 0 apare după 2, adică simți TOTUL sau NIMIC.

În ședințele de analiză numerologică individuală, de cuplu sau familie, pe baza datei tale de naștere, realizăm matrița psiho-energo-informațională. În matrița ta, identificăm cum funcționează sistemul tău emoțional-energetic și corelat cu anul 2020, putem vedea în detaliu cum va fi anul următor pentru tine, atât la nivel personal, cât și profesional.

Programează acum o sedință de analiză numerologică!

53
Află cine conduce în relația ta, conform cifrelor
Când eșecul pare o rușine de familie...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image