Gândurile nocive/agresive «nasc războaie». O altă perspectivă a PREZENTULUI

Gândurile nocive/agresive «nasc războaie». O altă perspectivă a PREZENTULUI

Îți mai amintești de martie 2020? Atunci majoritatea am trăit primul șoc legat de schimbările pe care le trăim. Au fost niște schimbări mari pe care nu le-am putut controla. În acel moment a intervenit un blocaj: atât în gândirea oamenilor, în felul de a acționa, cât și în a face alegeri.

Am hotărât atunci alături de comunitatea din Facebook să ne auzim în fiecare zi pentru a comunica, pentru a împărtăși stările pe care le avem. Ne-am conectat și cel mai important, am fost sinceri cu privire la emoțiile noastre.

Chiar dacă părea că suntem "închiși" am redescoperit oameni, ne-am conectat și am fost mai sinceri față de emoțiile noastre (2).

Amintește-ți faptul că acolo unde există o amenințare, există întotdeauna și o oportunitate. Yin & Yang.

Instabilitatea este permanentă

În momentul de față ni s-a dovedit încă o dată faptul că instabilitatea este permanentă. Viața noastră este firavă. Planurile și obiectivele noastre se pot schimba.

De fapt, singura stabilitate este schimbarea. Este foarte greu să acceptăm asta și ne luptăm... irosindu-ne energia.

Din punct de vedere numerologic, anul 2022 a venit cu multe provocări și la fel de multe de întrebări. Una dintre ele este...

Există agresivitate în 2022?

Dacă interpretăm 2 4, și 6 (vibrațiile anului), regăsim într-o extremă negativă, agresivitatea de orice fel. Aceasta pornește din 2 (ceea ce simțim).

În momentul acesta, focusul este pe agresivitatea la nivel macro. Cu toate astea, aș vrea să te atenționez asupra agresivității interioare.

O simțim cu toții pentru că ni s-au activat si accentuat anumite emoții, frici, instinctul de supraviețuire. Însă nu uita că ai capacitatea să alegi (2). Nu poți schimba situația, însă ai capacitatea de a folosi diferit gândurile tale.

Oferă atenție asupra gândurilor pe care tu le produci! Observă permanent ce se întamplă în mintea ta!

Ceea ce rămâne în mintea nostră produce efecte.

Ce fel de efecte?

Fiecare dintre noi avem răni nevindecate, frici, griji care ne-au acaparat. Acestea ne pot bloca atât de mult încât să ajungem să ne îmbolnăvim.

Somatizările emoționale își fac simțită prezența, mai mult decât oricand. Emoțiile de furie, tristețe, nemulțumire, judecată sunt ca un venin. Dacă le ținem în noi ne vom îmbolnăvi corpul.

Cel mai nociv lucru este atunci când lăsăm în noi aceste emoții. Ele se transformă în agresivitate.

Oferă atenție emoțiilor tale! Nu te critica si judeca! Ramâi conectat la PREZENT!

Cum gestionăm această agresivitate?

Dat fiind faptul că vibrația anului este una foarte puternică, chiar și cel mai răbdător om poate manifesta agresivitate. E important să acordăm atenție pentru a nu lăsa această furie interioară să crească.

Dacă o lăsăm să crească, noi vom deveni agresivi. Mai mult decât atât, manifestarea ei în plan exterior aduce niște daune foarte mari.

Imaginează-ți o haită de câini în care există un câine rănit. Acesta e foarte agitat și nervos. Nu cumva el transmite către ceilalți starea lui?

Exact așa se întâmplă și cu noi. Dacă eu permit ca furia să crească îi voi influența pe toți oamenii apropiați din jurul meu. Apar rapid certuri, tensiuni în familie, cuvinte urâte care cu greu vor fi iertate.

Oamenii din jurul meu au nevoie de mine să fiu calmă, înțeleaptă, nu agresivă. 

Folosește-ți energia feminină!

2022 înseamnă și multă energie feminină. Concret, cifra 2 reprezintă această energie feminină.

În acest an, orice femeie are puterea de a vindeca prin cuvintele ei. Poate liniști furia unui bărbat.

Poate simți această putere de a "liniști" apele ca o povară ca o responsabilitate, dar tu vei aducea pacea în sânul relației, familiei, comunității. Așa că, merită efortul!

Ce alte puteri mai avem?

Materializarea a ceea ce se întâmplă acum a fost mai întâi în gândurile tuturor, în emoții, în cuvintele aruncate, în scenariile create.

Putem schimba scenariul în care ne aflăm cu puterile pe care le avem:

  • Puterea gândului (1) pe care o putem îndrepta spre ceva bun, armonios;
  • Puterea cuvântului (2);
  • Puterea de a alege ceea ce simțim.

Aceste lucruri vor aduce întotdeauna în planul concret alte rezultate.

Poți spune că în întuneric nu se face lumină cu o singură lumânare. Însă ce se întâmplă când aprindem mai multe lumânări? Oare nu se face lumină? Oare nu ne dispar teama și frica?

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

34
Cadouri de suflet
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image