Fericirea, nefericirea și numerologia

Fericirea, nefericirea și numerologia

Probabil te întrebi, care este legătura dintre ele, ce rol are numerologia în fericirea fiecăruia dintre noi? Răspunsul îl vei primi în acest articol, și odată cu el și o conștientizare asupra acestui instrument minunat, numit numerologie.

Viața este cel mai frumos dar primit de către oameni. Când eram copii, cu toții aveam vise referitor la ce vom face când vom deveni adulți. Cu timpul, am ajuns adulți și viața ne-a luat pe fiecare în brațe, purtându-ne pe diferite cărări, unele mai frumoase, altele mai puțin frumoase, unele mai plăcute, altele mai dureroase. Câteodată am fost însoțiți de iubire, altă dată de dezamăgire. Uneori am mers singuri, alteori însoțiți de persoane dragi nouă, sau mai puțin dragi nouă.

Nimic nu a fost întâmplător, toate acestea au avut un rost și anume acela de a ne deschide ochii și a ne pune pe calea noastră spre împlinire. Viața are suișuri și coborâșuri, ne duce pe drumul direct spre destinație, sau o putem lua pe ocolite.

Dar noi ce am făcut? Ce cale am ales? Ce am învățat din momentele fericite? Dar din cele nefericite?

Atunci când suntem pe cale dreaptă, spre propriul nostru destin, totul vine spre noi cu ușurință. Tot ceea ce facem conduce spre realizarea noastră, spre succes. Suntem fericiți, liniștiți și undeva înăuntrul nostru simțim că suntem pe drumul cel bun. O energie puternică parcă ne inundă și ne dă imboldul de a merge mai departe, de a nu ne opri, pentru că știm că există ceva și mai bun pentru noi.

Ei! Dar ce se întâmplă când nu ne aflăm pe traseul drept? Când suntem pe ocolite, prin tot felul de bălării?!

În aceste momente de deviere, în viața noastră își fac simțită prezența: neliniștea, nesiguranța, indecizia, frica, autovictimizarea. Relațiile cu cei din jurul nostru nu mai funcționează, contextele în care intrăm nu ne sunt favorabile, totul parcă este împotriva noastră. Gânduri mai puțin constructive pătrund în mintea noastră, emoțiile negative ne inundă, ducându-ne într-o zonă și mai neguroasă. Ne aflăm acum într-o stare de fuga de realitatea dureroasă care ne înconjoară.

Cât timp ne vom lăsa cuprinși de această nefericire? Cât timp va trece până vom înceta să vedem doar efectele apărute și nu vom căuta cauzele care au dus spre nefericire?

Cât timp va trece până vom înceta să mai dăm vina pe ceilalți și să înțelegem că faptele și acțiunile noastre, sau lipsa lor au condus spre această nefericire? Până când vom continua să fim victime? Când vom trece la fapte adevărate, la acțiuni care să ne scoată din această negură?

Cum poate numerologia să vă ajute în aceste situații?

Vă voi explica în rândurile următoare, rânduri urmate de două exemple concludente din viața reală.

Un exemplu pe care vi-l voi da, face referire la psihicul omului

Mă întrebam la un moment dat din ce cauză o persoană dragă mie, se identifică foarte ușor cu anumite gânduri negative, cu anumite idei, nu tocmai cele mai benefice, idei venite din mediul exterior. Nici măcar nu erau ideile ei! Mă întrebam cum poate această persoană să afirme despre ea asemenea lucruri: eu nu sunt bun, eu nu știu, eu nu pot, eu sunt un esec, etc. Când a deviat de la traseu? Am înțeles ulterior cu ajutorul numerologiei că avea un psihic foarte dezvoltat, cu care a fost înzestrată încă de la naștere. Dar această persoană nu își cunoștea capacitatea psihică, nu știa cum să folosească acest dar într-un mod constructiv, într-un mod care săaducă creștere în viața sa, astfel propriul dar i-a devenit dușman.

Un alt exemplu, de data aceasta legat de propriul caracter și carieră

Discutam cu o persoană, despre faptul că nu înțelegea de ce simte nevoia să facă atâtea schimbări, de ce nu poate fi și ea ca alți oameni, să aibă un loc de muncă unde sa meargă liniștită și poate chiar să se și pensioneze de acolo. La o scurtă analiză numerologică se putea observa că această persoană avea ca și caracter, cifra schimbării, a ieșirii din cadru, a nestatorniciei. Această cifră de caracter, asociată cu o linie a carierei foarte dezvoltată o conduceau spre o permanentă căutare a acelui altceva, spre o permanentă dorință de schimbare a locului de muncă. Nu putea găsi o explicație asupra cauzei acestei dorințe adânc înrădăcinată în ea, de a căuta întotdeauna noul, de a dori schimbarea locului de muncă. Numerologia a ajutat-o să conștientizeze cine este, care este destinul ei și ce domenii să abordeze pentru a fi împlinită din perspectiva carierei.

Numerologia te va ajuta să conștientizezi cauzele acțiunilor tale din trecut pentru a ști cum să acționezi în viitor. Vei beneficia de ghidarea necesară pentru a te așeza pe drumul spre destinul tău. Primul pas este Cursul «Bazele Numerologiei».

Nu vei mai fi o "victimă", vei fi un învingător! Depinde doar de tine dacă alegi să rămâi în negura nefericirii, sau alegi viața și adevărata ei frumusețe!

Articol realizat de 
Numerolog Lavinia Poliacof

50
Cum să îți înțelegi mai bine partenerul de viață
Ti-ai setat OBIECTIVE pentru 2021?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image