Ești antreprenor? Află cum îți poți recruta eficient echipa cu ajutorul numerologiei.

Ești antreprenor? Află cum îți poți recruta eficient echipa cu ajutorul numerologiei.

Ești nemulțumit de procesul lung și retenția nemulțumitoare a persoanelor recrutate? Probabil că nu ai luat în considerare o analiză numerologică până acum. Iată ce poți obține rapid, după doar o sedință de analiză numerologica in business.

Informațiile oferite de analiza numerologică, pe baza datei de naștere, sunt informații la nivel de subconștient, așa că înțelegi real care este:

Capacitatea energetică-emoțională a unei persoane din echipa ta

La ce te ajută? Poți vedea cât de ușor se exprimă angajatul, cât de mult își ascunde ceea ce simte, ce îl enervează, la ce tip de activitate este potrivit și cât de mult rezistă într-o activitate repetitivă.

Capacitatea de a fi pragmatic

Dacă vrei să angajezi un responsabil pe departamentul de achiziții de exemplu, cu siguranță ai nevoie de o persoană cu picioarele pe pământ, atentă la detalii, care observă rapid toate oportunitățile, care înțelege valoarea banilor și are abilități de bun negociator.

Stima de sine

Un angajat care nu se apreciază pe sine și nu știe ce potențial are, este posibil să evolueze greoi dacă nu e susținut. În calitate de angajator ar trebui să poți bugeta investiția într-o astfel de persoană, să-ți asumi perioada lui de formare și să găsești mecanismele de motivare corecte.

Capacitatea de a se adapta la idei noi

De-a lungul timpului s-au pierdut mari oportunități de business din cauza celor care nu au putut să se adapteze noului mediu sau model de business, care blochează orice acțiune diferită. Ce faci dacă într-o echipa de 6 persoane ai cel puțin 4 reticențe la schimbare? Va fi destul de greu să implementezi noi abordări, noi proiecte.

Capacitatea de concentrare

Dacă ai un business în contabilitate ai nevoie de angajați extrem de atenți, care se pot concentra în situațiile limită și care au o rezistență crescută la stres.

Acestea sunt doar câteva dintre aspecte pe care le putem identifica în analiza numerologică a echipei tale. Ele îți pot garanta alegerea angajaților cu abilitățile de care firma ta are nevoie, retenția angajaților potriviți pentru business-ul tău și, nu în cele din urmă, angajați mulțumiți de colaborarea cu tine.

Mi-am început activitatea în antreprenoriat acum 9 ani și discut foarte des cu antreprenori, recrutori și proprietari de afaceri. 70% dintre nemulțumirile lor sunt legate de angajați.

52
Ce trebuie să știm despre bărbatul din viață noast...
Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă num...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor