Despre relațiile profesionale în 2019, din perspectivă numerologică

Despre relațiile profesionale în 2019, din perspectivă numerologică

Îți plac proiectele antreprenoriale care implică crearea de rețele profesionale, de noi structuri de organizare? Iată câteva idei și direcții obținute din analiză numerologică, ce te vor ajuta în 2019, dacă vrei să te angajezi în noi parteneriate sau să creezi comunități de afaceri.

Dacă ați fi știut măreția numerelor 3, 6 și 9, ați fi avut cheia către Univers.

Nikola Tesla, inventator

Marii savanți înțelegeau și foloseau calitatea cifrelor pentru cele mai mărețe realizări. În perioada modernă, puțini folosesc știința cifrelor, însă, cei care o fac, dobândesc mult mai repede ceea ce își doresc.

Previziunea anului 2019 este dată de calitatea cifrelor și numerelor care vor impacta anul, mai exact: 12, 3, 1, 9, 19. Ce este bine de știut?

Cea mai mare parte a activităților în care cunoști domenii noi de activitate, întâlnești oameni noi, în care relaționezi și stabilești parteneriate de calitate, sunt favorizate și susținute.

Mai exact, despre ceeste vorba.

Cifra 3 care descrie anul 2019 aduce ușurință în exprimare, în comunicarea noilor idei, noilor forme de promovare și relaționare.

De asemenea avem influența cifrei 1 care ne aduce un spirit accentuat de inițiativă, de inovație, de început proiecte transformatoare. Chiar dacă ai început activitatea de foarte mult timp, zilnic inițiezi noi discuții și cu siguranță mediul economic competitiv te va face să cauți noi abordări în relațiile de business.

Atenție la superficialitate! După o lungă perioada în care focusul a fost pe cantitate, atenția se mută către calitate. În 2019 se face "bilanțul"pentru fiecare, se pune accent pe calitate și nu pe cantitate. Așa că, indiferent ce strategie ai avea, ține cont de acest aspect, calitatea contează și în relații.

Autocunoașterea este o calitate a cifrei 3. Mai ales în momentul în care ieși din rutina unui job cu o fișă a postului clară sau din obișnuințele unui business clasic, cu siguranță începi procesul obligatoriu de autocunoaștere a ta. Îți înțelegi cu adevărat avantajele și slăbiciunile, în calitate de antreprenor, devii competitiv într-o piață economică și fiscală instabilă.

Creativitatea și proactivitatea, atât de necesare în networking, vin din 19 format din două cifre masculine, care cer acțiune. Mare atenție în cazul celor care nu au baze solide și nu-și respectă rădăcinile, pot avea parte de tensiuni.

Formarea de alianțe, crearea de noi forme organizatorice. Acesta este un beneficiu adus într-o comunitate sau rețea și îți pot accelera rapid dezvoltarea propriului business. Putem descoperi împreună cum te ajută pe tine o analiză numerologică, mai ales într-un an de schimbare, cum este 2019.

51
Cifra destinului 2
Totul despre cifra destinului și succesul în viață

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image