De la şcoală nu am înțeles ce talent am...

De la şcoală nu am înțeles ce talent am...

"Ce vrei să te faci când o să fii mare?"

Nu cred că există om căruia să nu-i fi fost adresată această întrebare... Și totuși, câți dintre noi am ajuns să facem ceea ce ne doream când eram copii? După cum bine știm, la şcoală învățăm și materii care nu ne plac în mod deosebit, dar le studiem pentru că... trebuie.

Credeam că elevii deștepți sunt cei care iau numai note de 10, însă... știați că există 9 tipuri de inteligenţă?

Eu nu știam, până de curând, când am aflat un lucru uimitor... și anume... faptul că dificultatea mea în a înțelege matematica nu era din cauza că eram mai puțin deșteaptă decât colegii mei, ci pur și simplu... nu sunt înzestrată nativ cu mari abilitati de logică.

În schimb, dintotdeauna am fost bună la sport, învățam foarte repede și pașii la cursurile de dans, ceea ce ţine de inteligenţa kinestezică, iar faptul că eram o "gânditoare" care își analiza comportamentul, stările, emoțiile... toate acestea țin de capacitatea de observare si analiză.

Ce ușoară ar fi fost perioada şcolii dacă ne-ar fi spus cineva lucrurile acestea, dacă nu am fi fost comparați pe baza notelor, daca ne-ar fi explicat că fiecare e bun la altceva și că nu e nimic greșit daca nu înveți cu atâta ușurință și drag la toate materiile.

Dar cine să ne zică? Profesorii, care nu au timpul necesar să observe potențialul din fiecare elev și să-l valorifice? Sau ar putea oare părinții... care ne pot observa de mici copii... cu ce ne place să ne jucam mai des? Ce ne menține atenția și curiozitatea mai mult timp?

Există două modalități:

1. Varianta lungăaceea de a practica cât mai multe sporturi, pentru a vedea înspre care ai înclinație, dar din cauza vârstei... probabil nu vei ajunge să faci performanţă, și totodată... să schimbi mai multe joburi, într-un timp cât mai scurt, pentru a vedea în ce domeniu ești "în elementul tău".

Sau mai există...

2. Varianta scurtă - care se regăsește în "manualul de instrucțiuni" cu care fiecare venim pe acest Pământ - Data nașterii - Aici se regăsesc toate informațiile de care avem nevoie pentru a ne cunoaște potențialul, menirea și scopul pentru care am venit în această lume. Noi nu am venit doar ca să facem umbră Pământului. Suntem mai mult de-atât!

Fiecare om are o cifră de destin, cifră care ȋți arată drumul sau traseul pe care este indicat să-l urmezi pentru a-ţi urma misiunea. Ai un ghid important in cifra destinului

Cum am aflat eu care e calea mea și ce fel de calităţi ascunse am? Spun ascunse pentru că am știut dintotdeauna că nu am niciun talent vizibil... nu am talent la cântat, la desenat, la făcut lucruri manuale, nu am talent la gătit, la povestit... chiar aveam impresia că eu sunt singura care nu are nicio calitate pe care să o pot valorifica.

Credeam că toate calitățile și talentele din familie le-au primit frații mei mai mari și mie nu mi-a rămas nimic. Așa gândeam până să descopăr prin intermediul numerologiei că am anumite trăsături care mă pot ajuta în domeniul profesional și nu numai.

Una dintre acestea, este empatia și abilitatea de a asculta activ și a pune întrebări astfel încât ceilallţi să se deschidă faţă de mine și să se simtă mult mai bine după ce interacționăm, simţindu-se astfel ascultați și înțeleși și poate chiar reușind ca după o discuție mai profundă, să își găsească soluții la anumiteprobleme din viaţa lor.

Am aflat că există chiar și o meserie care funcționează pe aceste principii, și anume coaching-ul, domeniu pe care îl studiez în prezent și în care mă regăsesc foarte mult.

Totodată, dorința și curiozitatea mea de a studia mereu și a aprofunda anumite lucruri care sunt din domeniul meu de interes, cum este tot ce ţine de dezvoltare personală, se regăsește și în traseul lui 3, dat de cifra mea de destin

Și tu iți poți afla interpretarea cifrei tale de destin accesând link-ul.

Traseul lui 3 spune "adună cunoaștere" în prima parte a vieții, conectează-te cu oameni, crează rețele, pune oamenii în legătură, etc, iar odată acumulată suficientă cunoaștere, soarta mă va muta pe traseul lui 5, care presupune să învăț să dărâm restricții, limite, reguli, să produc schimbări, să lărgesc cadrul lui 4.

Încă nu ştiu exact unde mă duce soarta, ştiu doar că am o idee care sunt domeniile profesionale în care vreau să activez și studiez în prezent pentru a ajunge acolo, cum ar fi partea de coaching si resurse umane, iar faptul că îmi cunosc traseele de urmat în viață mă ajută să am claritate și o hartă bine trasată, astfel încât să nu mă abat de la drumul meu.

Am observat că toate lucrurile s-au așezat parcă altfel după ce am obținut această claritate în privința capacităților mele de care nu eram conștientă, parcă s-au ivit și anumite oportunități în care să îmi folosesc talentele și abilitățile, și toate lucrurile se întâmplă altfel, mai ușor, fără să ȋntâmpin rezistenţă, asta ştiu că este un semn bun... că sunt unde trebuie, iar sincronicitățile numerice de care am parte zilnic, îmi confirmă acest lucru, fiind considerate și mesaje de la îngeri.

Nu ştiu cum ar fi arătat viața mea dacă nu aș fi cunoscut vreodată numerologia, nu ştiu daca mi-aș fi descoperit vreodată potențialul și aș fi avut încrederea și claritatea pe care o am acum în ceea ce privește alegerile pe care le am de făcut ȋn viaţă... chiar nu ştiu, și nu vreau să aflu... însă tu...

Te-ai întrebat vreodată... ?

  • Cum ar arata viața ta... dacă de mâine ai afla la ce ești tu bun(ă) cu adevărat, ce calități și talente ai... și care sunt blocajele care te împiedică să le valorifici? 
  • Cum ar arăta viața ta... dacă de mâine ai ști ce carieră să alegi, în ce perioadă a ciclului de 9 ani te afli în prezent? Să știi când e ideal să începi un proiect nou, sau să-ți întemeiezi o familie? 
  • Cum ar arăta viața ta...daca ai ști să-ți ghidezi copilul astfel încât să nu mai "bâjbâie" și el ani întregi prin viață, în căutarea unui sens... când tu ai putea fi cel care ȋl ghidează ȋn atingerea potenţialului maxim? 
  • Cum ar arăta... te poți întreba asta toată viața ta... sau chiar de mâine poți afla... Acum că ești mare...ce fel de părinte vrei să fii tu... oare?

 Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

Articol realizat de,
Monica Negrea

45
Ce tip de relație avem în funcție de vibrația inte...
Cifra destinului 3

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image