De la îndoială la... OPTica clară

De la îndoială la... OPTica clară

Toată viața mea m-a "urmărit" cifra 8... născută în '88, având cifra destinului 8, am fost într-o relație 8 ani de zile cu un băiat pe nume Octavian, care înseamnă "al optulea", și exemplele pot continua.

De ce am ieșit din această relație după opt ani de zile? De îndoială... Dintotdeauna am fost o persoană nehotărâtă, nu știam ce liceu sau facultate să urmez, pe ce post să mă angajez, ce domeniu mi s-ar potrivi... de ce ar fi diferit și în viața sentimentală? Să mă căsătoresc sau nu cu acest băiat? Aveam de ales... ori ne luăm, ori ne lăsăm...

Am observat că e de ajuns să iți adresezi niște întrebări la care nu ai răspuns, ca apoi în scurt timp, Universul să "iți șoptească" prin diferite căi... deschizi cartea la o anumită pagină, citești un mesaj sau articol pe internet, vezi un film... și cumva știi sau simți că acela e răspunsul la întrebarea ta. Așa mi s-a întâmplat și mie într-o noapte târzie... am deschis internetul și deodată a apărut anunțul cu "Analiză personală numerologică", anunț care mi-a atras atenția imediat..știam cumva că asta este ce am nevoie... daca eu nu mă pot înțelege, poate o face altcineva în locul meu. Și așa a și fost...

Sunt extaziată, îmi vine să trimit tuturor cunoscuților, să le arăt că există o explicație pentru că sunt așa cum sunt, că totul are un sens acum, că înțeleg de ce mă comport într-un anumit fel, că nu e greșit, că știu ce am de făcut de acum înainte... simt că am renăscut, mi-au trebuit 33 de ani ca să mă cunosc, să mă înțeleg, să mă iubesc.

Înțeleg acum de ce totdeauna m-a atras tot ce ține de spiritualitate, de ce mă regăsesc în toate caracteristicile cifrei 7, ziua mea de naștere, de ce sunt altfel când sunt singură față de cea care sunt în societate... e și normal, pentru că vibrația interioară este diferită de cea exterioară, dată de luna nașterii. E incredibil, e fascinant!

Înțeleg de unde atâta îndoială și stat în cumpănă înaintea oricărei decizii... înțeleg că în mine se bat caii pentru că nu trag în aceeași direcție, dar că eu sunt călărețul care trebuie să le arate direcția. Este atât de clar acum totul!Am aflat că cifra destinului nu este doar o cifră, ci îmi arată calea pe care trebuie să o urmez pentru a îmi îndeplini destinul, pentru prima data în viață stiu ce am de făcut și este eliberator, pentru prima dată în viață simt că nu mai trăiesc din inerție, mi s-a luat o ceață de pe ochi...am o nouă optică.

Am descoperit o lume fascinantă prin intermediul cifrelor, iar numerologia mi-a devenit harta după care mă ghidez în traseul vieții mele. Îndoiala s-a rispit, și o dată cu asta am știut că trebuie să ies din relația carenu-mi făcea bine, din care nu mă puteam desprinde de frica că nimeni nu mă vă mai înțelege și accepta așa cum sunt. Dar de fapt, eu eram cea care nu mă acceptam și nu mă înțelegeam pe mine.

Mi s-a deschis o nouă lume, aceea a cunoașterii de sine, și cel mai interesant este faptul că o dată ce am început să mă cunosc pe mine, am reușit să-i cunosc și pe ceilalți. Am învățat că avem parte zilnic de posibilități infinite și că Universul ne comunică mereu prin cifre și nu numai, întrebarea este... știm noi să traducem mesajul?

Cunoașterea este putere... Cunoaște-te omule și așa vei ajunge să-i cunoști și pe ceilalți!

Articol realizat de Monica Negrea

59
Ce trebuie să știi despre partenerul tău de busine...
Semnificația numelui și numerologia

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image