De la inconștiență, la decizii favorabile

De la inconștiență, la decizii favorabile

Studiile spun că într-o zi o persoană trebuie să ia peste 35.000 de decizii. Sigur, nu toate sunt de anvergură, însă din păcate majoritatea sunt decizii inconștiente.

Ne mirăm că ajungem în situații grele, că viața noastră e un haos, că nu mai vedem luminița de la capătul tunelului... Dar, de ce oare nu cercetăm cauza realității în care ne aflăm?!

Cariera actuală, relațiile actuale, starea de sănătate reprezintă realitatea ta actuală. Chiar dacă nu-ți place și tinzi să-ți imaginezi altceva.

Te întrebi ce este de făcut?

Sper că faci asta. Pentru că în mare parte depinde de tine. Doar că până acum nu ai decis conștient. Ai decis conform automatismelor subconstiente și e ușor de prevăzut cum va arăta viitorul tău în același ritm.

Nu căutăm problema la tine. Căutăm să vedem care sunt automatismele: tendințele și predispozițiile, felul în care faci alegeri în anumite situații.

De exemplu:

  • Într-o situație stresanta: fugi sau te automotivezi?
  • Când cineva cade: îți vezi de drumul tău sau te sacrifici ca să-l salvezi?
  • Când nu-ți iese un proiect așa cum ai plănuit: te critici sau cauți soluții noi fară să stai să analizezi prea mult?

Liviu, o persoană care a venit la un curs, a conștientizat că în orice situație stresantă se automotivează să reușească, când vede că celor dragi le e greu își sacrifică timpul liber, când a pierdut bani într-un proiect a zis că soluția e să mai facă un credit, fară să analizeze impactul pe termen lung.

În acest stil de a lua decizii, fară să conștientizeze la acel moment, a ajuns în 3 ani nefericit, cu dureri mari de spate și fară energie să vadă o oportunitate mare pe care și-o dorea de copil.

Nu este despre a lua decizii rele sau bune, nu este despre oameni buni sau răi, este doar despre cât anume conștientizăm în fiecare moment din viața noastră. Cât de conștient luăm anumite decizii, fie că vorbim de carieră, relații sau sănătate.

De ce îți spun asta?

Fiecare om este capabil și talentat pe anumite lucruri, însă când își asumă activități nepotrivite, nefiind conștient cum decide, își pariază viitorul. 

Nu întâmplător ajungem să suferim. La un moment dat a fost o decizie pe care am luat-o, conștient sau nu, efectul s-a produs.

Aceasta este utilitatea numerologiei în viața de zi cu zi. Îți conștientizezi atât de bine talentele și automatismele încât iei decizi favorabile care nu te mai duc la ce nu-ți dorești.

Te sacrifici doar când este necesar, riști când îți este favorabil, "fugi" când nu e lupta ta, spui "NU" când nu poți și nu depinde de tine.

Tu controlezi procesul de creație a tot ce există în viața ta. Stiu că pare o mare povară atunci când nivelul de conștientizare e mic și probabil ai vrea să dai altcuiva responsabilitatea asta.

Partea bună este că ai metoda care să te ajute, să nu mai trăiești în inconștiență. Să alegi, să decizi favorabil ție și celor dragi.

Eu am explorat multe metode, cea care mi-a satisfăcut toate așteptările este numerologia. Mi-a oferit informația logică de care aveam nevoie și instrumentele să-mi construiesc viața pe care mi-o doresc.

Acum conștientizez majoritatea deciziilor pe care le iau, nu mai sunt luată prin surprindere și "coborâșurile" din viața mea sunt foarte mici și ușor de gestionat.

 Tu ce decizie importantă ai de luat și tot amâni?

Cu drag!
Corina Stratulat

14
Ce putem aprecia la femeia iubită, în funcție de z...
Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în fu...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor