De la dramă la viața mult visată, prin NUMEROLOGIE

De la dramă la viața mult visată, prin NUMEROLOGIE

"Îmi dorisem așa mult o fată, încât atunci când am avut-o, Dumnezeu parcă m-a pus la încercare" - interviu cu Meri Velciu, o mamă și o soție care, datorită numerologiei, trăiește viața împlinită la care mult timp nici nu a îndrăznit să viseze

Se spune că fiecare om are un destin de roman, ceea ce este în mare parte adevărat. Sunt însă oameni ale căror povești de viață te pot lăsa uneori fără respirație. Și mai interesant decât cursul pur întâmplător al unei vieți obișnuite este însă un destin controlat și gestionat atent, astfel încât hazardul să nu mai fie singurul guvernator.

Dacă tocmai îți spui că așa ceva nu e posibil, sunt gata să te contrazic cu un exemplu viu pe care am avut șansa să îl cunosc. Este vorba despre Meri Velciu, o româncă de 36 de ani, care trăiește în Italia de la vârsta de 10 ani și care, după 26 de ani de locuit pe meleaguri străine, a decis să se întoarcă în România.

Meri este mamă a doi copii, o fetiță și un băiat, are un soț cu care se înțelege exemplar și o viață profesională așa cum a visat-o. Uitându-te la viața ei de azi, ai fi tentat să crezi că este o protejată a providenței, dar lucrurile nu stau deloc așa.

Viața ei n-a curs mereu atât de lin ca în prezent. Dimpotrivă, a trecut prin momente dure în care disperarea, deruta, frustrările și revolta neputinței au ținut-o captivă într-o măcinare lăuntrică din care nu credea că se va mai putea elibera. Dar într-o zi, venind în România, a descoperit numerologia, știința care i-a schimbat viața radical și care a ajutat-o să devină "dumnezeul" propriei sale vieți.

Într-un interviu pe care mi l-a acordat cu o dezinvoltură demnă de invidiat, Meri mi-a dezvăluit cum a reușit să treacă de la dramă, la viața pe care o visa mereu cu ajutorul numerologiei.

MCD: Spune-mi, te rog, cum ai descoperit numerologia și de ce te-ai oprit asupra ei.

M.V.: Numerologia am descoperit-o în România. Ieșisem dintr-o traumă cu fetița mea și treceam și printr-o criză conjugală. În România, trebuia să particip la o reuniune de networking împreună cu soțul meu, ceva în plan profesional. Am urcat într-un taxi la aeroport și taximetristul mi-a cerut să-i zic data de naștere. I-am zis-o. Mă gândeam că va spune ceva despre zodie. Spre surprinderea mea, a zis de zodie doar în treacăt, dar a început să îmi vorbească despre câteva aspecte care erau mai degrabă personale. În primă fază m-am speriat, mă întrebam de unde știe omul ăsta atâtea lucruri despre mine. Eram și cu soțul meu în mașină. Și el a rămas surprins. I-a spus și lui câteva lucruri despre el, dar a vorbit foarte mult de mine. Am rămas aproape șocată. A doua zi, am luat un alt taxi pentru o întâlnire. Ca un făcut, și șoferul acesta a început să îmi vorbească despre numere. Altul care în timp așa de scurt îmi vorbea de numerologie!

MCD: Asta te-a speriat sau te-a făcut curioasă?

M.V.: Am vrut să văd ce e numerologia asta. Pentru că și colaboratorii noștri pe partea de networking ne-au vorbit despre Corina Stratulat. Părea că totul mă ducea în același punct și trebuia să aflu mai mult.

MCD: Și ce a urmat?

M.V.: Eu am fost deschisă din prima la informații noi, dar soțul meu a fost mai rezervat. La îndemnul prietenului său, a acceptat însă să facă o ședință de numerologie cu Corina. E drept că și eu am insistat. Devenisem foarte curioasă. De când pusesem piciorul în România, numai despre numerologie mi se vorbise. Trebuia să aflu cu ce se mănâncă.

MCD. Și cum a fost ședința cu Corina?

M.V. Ceea ce ne-a spus atunci Corina ne-a șocat pe amândoi. A spus despre mine lucruri pe care nu le știa nimeni, iar soțului meu i-a vorbit despre potențialul lui și despre ce putea să facă și asta l-a dat peste cap. Eu am fost foarte încântată și chiar mai curioasă. Ne aflam într-o perioadă în care căsnicia noastră nu prea mai funcționa, dar ne doream să trecem peste această criză.

MCV. Poți să vorbești mai mult despre probleme pe care le aveai la momentul respectiv?

M.V.: Desigur. Traversasem o perioadă traumatizantă cu fiică-mea. Îmi dorisem așa mult o fată, încât atunci când am avut-o Dumnezeu parcă m-a pus la încercare. Avea o tumoare la tibie și a trebuit să treacă printr-o operație cumplită. Am suferit enorm în perioada aceea. Nimeni și nimic nu îmi putea aduce alinare. Soțul meu era mai mult plecat - lucrează pe camion - iar eu duceam totul aproape singură. În timp, relația cu el se deteriorase, iar lumea din afara casei îmi părea tot mai ostilă. Trăiam printre oameni străini, într-o perioadă în care nici nu îndrăzneam să recunoaștem că suntem români sau să vorbim română pe stradă. Totul în viața mea părea că se va nărui. Simțeam că nimic nu merge bine.

MCD. Asta explică de ce te-ai deschis așa ușor spre numerologie atunci când te-ai ciocnit de ea?

M.V.: Da. Fiind în perioada aceasta critică, am decis să fac mai multe ședințe cu Corina. Ulterior, ea a venit și în Italia pentru a susține un seminar, iar eu am aflat mai multe despre ceea ce predă ea. Mă refer aici la cursurile „5 pași către destin" și "Bazele numerologiei", pe care le-aș recomanda oricând, oricui. Chiar pot să îți schimbe viața.

MCD. Cum ți-au schimbat ție mai exact viața aceste cursuri?

M.V.: Cu ajutorul numerologiei m-am cunoscut pe mine foarte bine. Am înțeles care sunt problemele în relația mea de cuplu, am început să înțeleg persoanele din jur, am început să îmi înțeleg copiii, părinții, socrii etc. Mi-am dat seama care sunt nevoile mele reale și cum funcționez. Am reușit să intru în contact cu mine însămi și să învăț să mă raportez diferit la toți ceilalți. Inclusiv în plan profesional. Am început să am o viață mult mai bună pentru mine. Înțelegând, nu mă mai enervez la fel de ușor și nu mai apar conflicte. Presupun că asta le-a îmbunătățit foarte mult și viața celor din jur că, dacă nu mai sunt conflicte, tuturor ne este mult mai bine, nu?

MCD: Și relația cu soțul s-a îmbunătățit pe termen lung?

M.V.: Foarte mult! Descoperind care sunt aspectele personalității lui, am reușit să-l înțeleg mult mai bine și să îmi explic mult mai clar anumite atitudini și gesturi pe care altădată le percepeam negativ. Acum nu mă mai consum, nu mai fac drame și nici nu ne-am mai certat - că de obicei cearta pelacă de la femei. Chiar și el a început să mă înțeleagă mai bine, ne susținem reciproc, iar eu nu mai am așteptări nerealiste de la el. Totul merge între noi foarte bine și asta datorită câtorva principii de bază pe care le poate afla orice om înscriindu-se la cursul susținut de Corina. E atât de simplu!

MCD: Dar în relația cu copiii ce schimbări în bine s-au produs?

M.V.: Eu am o vibrație exterioară 6. Sunt o cloșcă, îmi protejez copiii excesiv. Băiatul mă simte foarte mult, am rezonat mereu bine cu el. În schimb, cu fetița aveam mereu conflicte, nu o înțelegeam și nu mă înțelegea. Prin numerologie, odată ce am început să îi cunosc, am înțeles de ce băiatul are așa o legătură puternică cu mine și cum trebuie să vorbesc și cu fiică-mea. Știu să îi dau valoare exact acolo unde ea are nevoie să fie valorizată - și asta datorită numerologiei. Ea este acum steluța noastră în casă, e admirată și se simte minunat. Eu avusesem cu ea și un conflict, fuseserăm și la psiholog. Ajunsese să îmi spună "Te urăsm, mami! Nu te vreau!", dar ea își descărca frustrările și durerea pe mine. S-a schimbat total raportul cu ea acum. Când mi-a zis prima oară "Te iubesc mult, mami" am rămas fără aer de bucurie.

MCD. Și ai de gând să aplici numerologia și mai departe în viața ta?

M.V.: Bineînțeles! Uite, anul acesta vreau să mă întorc în țară, după 26 de ani petrecuți în Italia. M-am analizat mult, așa cum ne-a învățat Corina la cursul "5 pași către destin" și mi-am dat seama că eu acum trec în anul 1, anul destinat unui nou început, iar acest nou început simt că pentru mine trebuie să aibă loc în România. Asta îmi spune intuiția, iar eu am învățat să o ascult.

MCD. Deci tu crezi că oamenii ar trebui să cunoască toți numerologia?

M.V. Ar fi minunat să se întâmple asta. Eu am un vis - știu că e idealist și nerealizabil, dar de multe ori m-am gândit cât de bine ar fi pentru relația profesor-elev dacă numerologia s-ar introduce în școli. Nici nu ar fi nevoie să învețe mai mult decât noțiuni de bază, cam ce predă Corina în cursul ei "Bazele numerologiei", pentru ca profesorii să știe cum să abordeze copiii și să le citească personalitățile. Dar cum acest lucru nu-i posibil, le recomand oamenilor să învețe pe cont prorpiu sau, și mai bine, împreună cu Corina. Datorită informațiilor transmise de ea, viața mea s-a schimbat semnificativ. În bine!

Interviu realizat de Mirela CARA DRAGU

Accesează rapid o ședință de numerologie personală sau
vizualizează evenimentele pe care le organizez

64
Ce FRICI ai in functie de ziua nasterii?
La ce perioadă de timp apar cele mai grele teste î...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image